sunnuntai 27. toukokuuta 2012

SUNDAY

Hei vaan, minua täällä hymyilyttää... välillä tuntuu, että kirjoittelen tätä itsekseni,  en ole pitkään aikaan käynyt katsomassa kuinka moni on lukenut tai lukee blogiani...jotkut ystävistäni kuitenkin kertovat käyvänsä sivuillani ja sehän jo riittää.
Tänään sitten tyttäreni puhelimessa sanoi, että minun tulisi kiinnittää huomiota kuvien resolutioon ja kuvia pitäisi pienentää...? Täytyy tutkia asiaa huomenna.
Aamulla leikkasin pienet Myrttini, ne ovat kertakaikkisen suloisia, pakkaan ne autoon ja vien lomalle Suomeen! (netissä on kuvaus: ''Myrtti on pieni risuinen pensas tai puu''...ja minun mielestäni lisäksi suloinen ja nyt olen saanut sen jopa viihtymään luonani.)
Painoin tänään myös kankaita, jos lopputulos on onnistunut laitan kuvia...
Kävimme iltapäivällä  koko porukalla kotimme lähellä olevalla puistoalueella syömässä...täällä ruokailu ravintolassa on selvästi halvempaa kuin Suomessa ja ihania ravintoloita riittää...
MYRTTI - pieni risuinen pensas tai puu...


Ravintola Villa Nova

Villa Novan terassi

Terassin hauska kalustus

MUKAVAA alkavaa MAANANTAITA!

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo terassi, onpa hauskat kalusteet :)

  VastaaPoista
 2. En ymmärrä valokuvauksesta mitään, joten en voi paljoakaan kommentoida niiden resoluutioita, mutta näin maallikon silmissä ne näyttävät tarkoilta ja teräviltä ja todella onnistuneilta sekä teknisesti että taiteellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tänään tiedän jo enemmän resoluutioista...
   Päivi

   Poista
 3. Hehe naureskelen vielä tota sinun tekstiäsi, tuo alku kohta.. Välillä minäkin mietin samaa, mutta sitten on aina ilahduttavia kommentteja odottamassa :) Resoluutiot pitää pienentää niin kansioon mahtuu enemmän :) Ettei käy niinkuin minulle :)

  VastaaPoista
 4. Lovely pics!
  I like this Myrtle to, they are so nice:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, they are so sweet those small plants... :)
   Päivi

   Poista
 5. Minä ainakin käyn päivittäin lukemassa blogisi. Kauniita kuvia ja sympaattista tekstiä! Hyvää kesää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla, sitten kun kommentit kokonaan loppuvat ja kirjoittelen vain itselleni, on aika panna pillit pussiin, kiitos ja hyvää kesää sinullekin!
   Päivi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...