sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

SUNDAY MOOD


Sunnuntai on jo illassa, tänään on ollut lämmintä, +31 astetta...aamu aloitettiin reippasti, tyhjensimme ja siivosimme kellarivarastoamme mieheni kanssa ja sitten ajelimme kirpputori/antiikkimarkkinoille katsomaan josko jotakin löytyisi pieneen putiikkiini sinne Suomeen ja löysin itselleni ruosteisen ''kassanhoitajan'' tuolin, joka on kyllä mieheni mielestä jo parhaimmat päivänsä nähnyt, minusta se oli orvon oloinen ja halusin ottaa sen itselleni. Löysin myös tehdasvalaisimen ja vielä yhden eläinten syöttökaukalon niiden kahden lisäksi, jotka olen jo aiemmin markkinoilta raahannut kotiin.

Olen miettinyt myös tässä elämääni (kuten jo tiedättekin...) ja sitä kaikkea uutta, johon olen hypännyt, niinkuin nytkin: jos aina tekee sitä tuttua ja turvallista, mitä on aina tehnyt, saa vain sitä mitä on aina saanut, joskus on hyvä hypätä tuntemattomaan jos sellainen mahdollisuus tulee kohdalle, tietysti järkevissä rajoissa.

Katsoin täällä tänään Minttu Mustakallion tähdittämän Klikkaa Mua ohjelmasta kaksi jaksoa ja ohjelmassa soi Leevi And The Leavings / Ihanasti sanottu, jonka sanat jäivät mieleeni koskien elämää: '' Elämä on pitkä puutelista, se silloin tällöin täyttyy suudelmista, elämä on elämistä varten annettu ja se on ihanasti sanottu''. Eikö tähän kiteydykin kaikki?

Tänään muuten Axel poikamme tulee kotiin Kreikan reissultaan ja lähdemme yöllä hakemaan hänet kentältä, miten on ollutkin kova ikävä ja on ihanaa saada hänet kotiin, sitä kai haluaisi pitää nämä kaksi pahnanpohjimmaista ikuisesti kotona, kun on jo kolme luovuttanut omaan itsenäiseen elämään :-))


Oikein ihanaa alkavaa viikkoa!
XX Päivi

14 kommenttia:

 1. Hauska on täällä käydä kurkkaamassa kohtalotoverin kuulumisia:). Minun urakkaani on tänään kuulunut sänkylaatikkojen tyhjennys. Joskus, tai aika useinkin, tuntuu, että nämä tavarat ei ikinä lopu...

  VastaaPoista
 2. Hieno totuus noissa laulun sanoissa on!
  Ja tätä tämä elämä on - luopumista. Mutta aina tulee tilalle jotain muuta. Ei ehkä yhtä rakasta, mutta uutta. Ja hyvää.
  Tsemppiä sinne muuttotouhujen keskelle♥

  VastaaPoista
 3. Ihania ajatelmia! Iskee täälläkin...
  Tsemppiä tuleviin muutoksen viikkoihin ja tervetuloa Espooseen! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Tuolillakin uusi elämä edessä…. ehkä parhaat päivät ovat vasta alkamassa…:--)))
  Leena
  p.s. pian siellä, jee!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä oli ihanasti sanottu...osui ja uppos.
  Miten te jaksatte huhkia tässä kuumuudessa? Mä läkähdyn pelkstä lenkistä talon ympäri Ineksen kanssa. Tänään +32 ja huomenna jatkuu....huh!

  VastaaPoista
 6. Niin osuvia tekstejä! Ja kauniita Päivimäisiä kuvia! Tsemppiä muuttotouhuihin ja sylillinen onnea ihka omaan putiikkiin täällä Suomessa ja ehkä jopa Espoossa....

  VastaaPoista
 7. Ihania!! Juuri tällaisia tarkoitin kun puhuttiin kukista :)))
  HEI ensiviikolla on jo juhannus!!! Jippiii!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia. Onnea kaikkeen uuteen elämässäsi! Mukavaa viikkoa ja tsemppiä muuttohommiin./t. Helena :))

  VastaaPoista
 9. Kutkuttavaa uuden odotusta :) Kun elämässä rohkeasti "hyppää" uusiin asioihin ja ympyröihin, niin tuntee todella elävänsä.

  VastaaPoista
 10. Dear Paivi , I have not been able to read your posts because our computer is broken . I feel so sad for you , to leave family is the most terrible thing . I did this 10 years ago to come to my husbands home where he wanted to retire , but leaving my ageing parents , my children and grand children nearly broke my heard . thinking about you in Canada big hug Ellen

  VastaaPoista
 11. HEI JA MONET KIITOKSET TEILLE KOMMENTEISTANNE!!
  Hi and thak you so much for your comments!!!!
  Halauksin / HUGS
  Paivi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...