tiistai 3. kesäkuuta 2014

CAMPING / TeepeeHei...mikä olisi telttailla, jos saisi viettää kesäpäivää tällaisessa ihanuudessa. Minulla on nyt tarjottavana suloisia teepee-telttoja lasten huoneeseen, terassille, pihanurmikolle tai miksei vaikka olohuoneeseen. Teepeet ovat pohjamitoiltaan noin 120x130cm, korkeus on noin 135cm. Teltat ovat käsintehtyjä, vintage puuvillaa, harmaalla pohjalla valkoisia palloja tai harmaavalkoraidallisina, molemmat pienellä ikkunalla varustettuja ja kauniisti viimeisteltyjä. Teepeet sopivat sekä pojille että tytöille, ne voi helposti itse koristella lampuilla, lipuilla jne. Tukikepit ovat puuta ja niiden pituus 180cm. Teepeen hinta 147€. Saatavana POP UP shopissa 27.-28.6. Kaikki teepeet ovat pakattu pahvilieriöihin.

On aika taas kiittää teitä kaikkia, jotka käytte täällä blogissani, sekä uusia, että vanhoja lukijoita ja on aina yhtä ilahduttavaa lukea kommenttejanne. Itse olen niin huonosti ehtinyt kommentoimaan blogeja, joissa olen kuitenkin yrittänyt suht säännöllisesti käydä lukemassa päivityksiänne ja nauttimassa kauniista kuvistanne, sekä mielenkiintoisita kirjoituksistanne. Monin terveisin!

XX Päivi

24 kommenttia:

 1. Minkä hintaisia nuo ihanat teepee teltat ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, hinta näkyy muiden tietojen kanssa blogitekstissä ja laita ihmeessä sähköpostia jos on vielä jotakin kysyttävää niihin liittyen, vastaan mielelläni.
   XX

   Poista
 2. Ihana :)
  Pop up Shopia odotellessa.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Voi kun olisi vielä joku pieni jolle ostaisi! Niin ovat fantsuja ja olet stailannut teepeet houkuttelevan kutsuviksi.
  Leena

  VastaaPoista
 4. Voi, kuinka suloisia!! Harmi, kun ei ole lapsia ;)

  VastaaPoista
 5. hei Päivi, jos teltta ois esim 150x160 cm, ostaisin sen meidän omaan pihaan mulle itselleni päiväunipaikaksi. Saisitko selville onko niitä isompina? Siellä voisi myös lueskella ja VIRKKAILLA ... Odottelen jo PopUpiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei...valitettavastii näitä ei ole suurempia ja voin kertoa, että kymmenen teltan ostaminen oli jo työn takana, onneksi viimein sain nämä :-)), joskus tämä kaupankäynti on monimtkaista...sydämellisesti tervetuloa Espooseen poppailemaan!!
   XX

   Poista
 6. Heippa! onko näitä ihania telttoja vielä myynnissä?

  VastaaPoista
 7. Moikka! kuulun samaan kastiin.. Haluaisin tälläisen ihanan teepeen lapsilleni. Onko vielä saatavilla?

  VastaaPoista
 8. Hei,

  Vieläkö näitä löytyy myynnissä?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...