lauantai 14. kesäkuuta 2014

LOVELY DAYS in Warsaw

www.brnd.com.plVarmasti arvaattekin, että on ollut menoa ja meininkiä ja loppua ei ole näkyvissä...minulla lienee niin, että aina pitää olla jotakin meneillään. Sitä on kai tottunut viiden lapsen äitinä ja kaikkien muuttojen kanssa paikasta toiseen ainaiseen härdelliin ja osaisiko sitä edes enää elää rauhallista ja tasaista elämää, en tiedä. Tunnen kuitenkin kaipaavani sitä tasaista menoa ja  vähän tylsääkin elämää :-))

En ole tietenkään ehtinyt vierailemaan kenenkään blogissa, mutta korjaan asian ensi kuun alussa kunhan saan Pop Up Shopin ohi, joka on 27.-28.6. lomakodissamme Espoossa.

Viikko on ollut sekä iloinen, että hyvin surullinen. Ystäväni Suomesta lennähti tänne ja se tuntui taivaalliselta, että pääsin vielä käymään täällä Varsovassa lempipaikoissani ja löysinpä taas kaksi uutta paikkaakin. On tietenkin aina mukavampi mennä kaksin kuin yksin, saa tuulettaa ja jakaa riemastumisen tunteen jonkun kanssa, kiitos Leena mukavasta ajasta kanssasi.

Ikävä uutinen puolestaan olikin sitten todella surullinen, kun lapsuudeenystäväni Suomesta soitti ja ilmoitti, että yhteinen ystävämme nukkui pois ainoastaan pari-kolme viikkoa sen jälkeen kun sai kipukohtauksia ja joutui sairaalaan, josta ei sitten päässytkään enää kotiin. Peruuttamaton tuomio, sairaus oli levinnyt joka paikkaan...Olimme lapsuuden ystäviä ja koska aina jompi kumpi asui ulkomailla, tapailimme harvakseltaan ja nyt oli ajatuksena, että kun asetun Suomeen, näemme hiukan enemmän toisiamme, mutta toisin kävi. Olimme samanikäisiä ja muistan hänet mitä positiivisempana ihmisenä, nauravana ja hersyvän iloisena...se muisto säilyy mielessäni, vaikka ajatus hänen poismenostaan tuntuu hyvin vieraalta ja epäuskottavalta. Olen onnellinen siitä, että sain olla hänen ystävänsä.

Nyt kun katsotte kuvia, on ensimmäinen paikka ihana pieni talo, jota olen kuvannut aikaisemminkin (silloin siinä oli toinen yritys). Paikan omistaa viehättävä nuori nainen, joka myy kaikkea kaunista, nuorekasta ja jotakin vähän erilaista, www.brnd.com.pl 
Toinen yritys oli vielä vähän remontin alla ja sen omisti nuori mies, joka oli ''betoniosaaja''. Ihanat betonilattiat, sisustuselementit betonista jne syntyvät hänen käsissään. Tämä kiinnosti minua paljon, sillä voin kertoa, että talomme remontin jälkeen meiltäkin löytyy betonia, ei kuitenkaan lattioissa, vaan jossakin muualla. Näistä lisää myöhemmin kesällä, jännittävää!!! 

Nyt lähden kiertelemään taloa maalarinteippirulla kädessä merkitsemään, mikä jää tänne ja mikä tavara lähtee Suomeen, sekä lajittelemaan, siivoamaan, raivaamaan jne jne.
Nauttikaa viikonlopusta!
XX Päivi

21 kommenttia:

 1. Hei äiti, hyvä, että sulla oli siellä ystävä vierellä ja piristämässä vaikka suru-uutisia tulikin.
  Minäkään en voi käsittää asiaa vieläkään. Ja taas mietin, että kyllä elämä yllättäen heittää kurat niskaan, ja se tuntuu niin väärältä.

  Olen iloinen, että ensiviikolla olette täällä, meillä! ja vietämme taas juhannusta yhdessä!! ♡
  Kaikkea kivaa on kesä taas tuomassa! Hyvä niin ♡

  HALEJA SINNE!! Ja viikon päästä päivitelläänkin yhdessä sitten juhannuskuvia! hehehhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei lapsi hyvä :-)) Ihanaa tavata pian ja vielä juhannusmerkeissä, niin ihanaa...täällä aika menee pakatessa ja tavaroita läpikäydessä...
   Haleja myös sinne!!
   XX

   Poista
 2. Iloa ja surua vuorotellen ja rinnakkain. Alkuja ja loppuja.
  Mukavaa, kun sinulle jäi iloinen ja positiivinen muisto ystävästäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on Erja, jotekin tuntuu niin haikealta ja epäoikeudenmukaiseltakin, kun yks kaks yllättäen kaikki loppuu...mutta ihanat muistot jäivät :-))
   XX

   Poista
 3. Päivi ihanainen, kiitos sinulle vieraanvaraisuudestasi vaikealla hetkellä. Jaksoit pitää minusta niin hyvää huolta. Elämä on niin arvoituksellista.. voi kun muistettaisi elää hetkessä, eikä "sitku" -elämää. Varsova oli valtavan positiivinen ja yllättävä kokemus, vaikka blogisi ja kuviesi myötä ollaankin saatu pientä esimakua. Olet toiminut niin hyvänä Varsovan puolestapuhujana, enkä ihmettele. Muuttotsemppiä!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, ilo on minun puolellani ja tsemppiä tänne kaivataan totisesti...iiiiiikk paniikki on iskeä...
   XX

   Poista
 4. Voi todella pysäyttävä uutinen :-( Nuo on niitä, joita ei koskaan voi tai osaa tai ainakaan missään tapauksessa halua odottaa. Mutta elämä on vain tätä. Minkä sille voimme...

  Harmi, kun olen just päivää myöhässä sun Pop Upista. Toivottavasti jotain jää, jos saan myöhemmin sitten tilaisuuden :-) Tullaan viimeinen päivä ja olen pari kuukautta sitten siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, elämä on on aika ohut lanka loppupeleissä...tavataan varmasti kun olette kaksi kuukautta Suomessa ja tervetuloa Suomeen, itse olen keskiviikkona siellä:-))
   XX

   Poista
 5. Nyt en tiedä mitä sanoisin...osanottoni, surunvalittelut...kaikki tuntuu mitättömältä, turhalta, vastahan ystäväsi sairastui. Pureskele ystäväsi poismenoa ajan kanssa, pienissä paloissa, jonain päivänä suru asettuu omaan muistojen lokeroonsa. Sen tiedän.

  Tuo 'patjapino' on ihana, vain herne puuttuu välistä ;)
  Vaihteeksi terveiset Köpiksestä, kohta Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina...näin se on, että suru asettuu, minulla on tästä ystävästäni niin hauskoja muistoja...
   Kohta tavataan!!!!
   XX

   Poista
 6. Otan osaa suruusi.Elämä on niin yllättävää.Kuolema aina niin lopullista.Muistot jää mieliimme elämään. Tervetuloa Suomeen!/ t. Helena :))

  VastaaPoista
 7. Voimia surun keskellä ja tuhat halausta!!
  Pian nähdään.

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
 8. Osanottoni surusi keskellä!
  Voi harmi, en pääse Open House kutsuille, olemme tuolloin mökillä! Mitähän kaikkea kivaa olis myynissä?
  Nähdään pian! Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja, onneksi nyt ei ole kiirettä enää pois Suomesta, joten sinulla on aikaa käydä katsastamassa tuotteita myöhemminkin :-))
   XX

   Poista
 9. Osanottoni suruusi. Rakkain ystäväni kuoli 3,5 v. sitten monen vuoden taistelun jälkeen. Vaikka meillä ystävillä oli aikaa totutella ajatukseen ja jopa suunnitella hautajaisia yhdessä ystävämme kanssa , on välillä vieläkin vaikea uskoa, että hän on enää vain ajatuksissamme....

  Tervetuloa Suomeen ja toivottavasti aurinkoista juhannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...se on niin surullista ja tuntuu epäoikeudenmukaiseltakin...menetin myös muutama vuosi sitten rakkaan serkkuni, joka oli myös yksi parhaimmista ystävistäni ja vieläkin se ottaa koville...
   Toivotaan, että sääennuste on väärässä juhannuksen suhteen ja saisimme lämpöä...
   XX

   Poista
 10. Osanotto suruun. Ketään rakkaita ei pois antaisi. Voimia ♥

  VastaaPoista
 11. Your photos are very inspiring. I watch them with extreme attention.
  :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...