torstai 26. kesäkuuta 2014

POP UP POP UP...












Hei, kello lähestyy puolta yötä ja vielä on osa tuotteista ilman hintaa, koti siivoamatta, joitakin tavaroita varastossa jne. Ajattelin mennä nyt nukkumaan ja herätä aamulla aikaisin imuroimaan ja pesemään lattioita, juoksen kellariin, vien  roskia, kirjoitan hintalappuja ja paljon muutakin...
Kaikki tulee varmasti valmiiksi ja minullehan tulee Kotkasta ihanat apulaiset; tyttäreni Aino-Kaisa ja lapsuudenystäväni Nina.
Päivä on ollut raskas, koska Aino-Kaisan koira Tipsu saatettiin ikuiseen lepoon ja voitte arvata, että täälläkin on itketty. Olin Tipsulle ''äitinä'' kuusi vuotta, siihen asti kun Aino-Kaisa muutti omilleen vuonna 2007. Ostimme Tipsun Aino-Kaisalle 13-vuotislahjaksi ja siitä lähtien he olivat erottamaton parivaljakko. Nyt meillä kaikilla on suuri suru sydämessä, isoveli oli jo tarttumassa ohjaksiin ja alkoi etsiä, mistä uusi koiravauva löytyisi, samoin mieheni, eihän sitä koskaan tiedä. 
Saattaapi siis olla, että silmät ovat täällä huomenna turvoksissa, niin tiedätte ainakin syyn, itku on ollut herkässä muutenkin viime aikoina, hyvästejä on jätetty monenlaisia.
Toivottavasti moni teistä pääsee tulemaan huomenna, odotan tapaamistanne :-))
PE 15-18
LA 12-15
Aallokko 12 A 3

XX Päivi

27 kommenttia:

  1. Hei äityli, tässä juon juuri aamukahvia ja ihan kohta lähden ajamaan sinne! Laita aamupalat valmiiksi!! ;)
    ♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet nyt omassa kodissasi ja oman rakkaasi kainalossa, Pop Up on siis ohi ja olen kiitollinen avustasi ja aina iloisesta seurastasi :-))
      XX äiti

      Poista
  2. Ihanaa POP UP- viikonloppua teille!
    Hieman haikeana katselen kuviasi, olis niin mukavaa olla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettet ollut täällä, mutta pian tavataan :-))
      XX

      Poista
  3. Voi, miten surullisia uutisia! :( Rakkaan lemmikin menettäminen on raskasta.
    Taidanpa tänään lähteä ajelulle Espooseen, joten iltapäivällä nähdään!

    VastaaPoista
  4. Hyvää popuppia teille - ja harmi, etten taaskaan pääse mukaan.
    Mutta toivossa on hyvä elää, kun nyt muutat Suomeen, niin ehkä sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä erityishalaukset Aino-Kaisalle - lähetin eilen kyllä sydämiä hänen blogiinsa, mutta halaukset laitan vasta nyt kun on joku, jonka kautta ne välittää <3

      Poista
  5. Hei, et varmaankaan ehdi vastata tähän ennen Pop Upin alkua, mutta varalta kysyn kuitenkin. Maksuvälineenä varmaankin vain käteinen? Paljonko tulee pussilakana + tyynyliina- setille hintaa? Tietäisin varautua... :) yt, Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, en ehtinyt valitettavasti vastaamaan sinulle tässä välissä, maksuvälinehän oli lasku :-))
      XX

      Poista
  6. Voi miten surullista...voimia Aino-Kaisalle ja teille muillekkin....♥

    VastaaPoista
  7. 8 vuotta sitten jouduimme luopumaan pekingeesi Oonastamme luopuminen ottaa todella lujille.Lämmin halaus teille kaikille. Haikeana katson astioita, vuodevaatteita yms. Harmi etten pääse tulemaan sinne. Kaikesta huolimatta mukavaa päivää teille./t. Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan hirveä paikka, kiitos halauksesta Helena :-))
      XX

      Poista
  8. Olin jo tulossa aamulla, mutta onneksi katsoin kelloajat uudestaan :)
    Tänään ei siis ehdi, mutta yritän piipahtaa la tai su, sen verran harmittaa kun edellinen meni ohi suun..
    Maksutavat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan, pop up oli siis perjantaina ja lauantaina, ei valitettavasti enää sunnuntaina :-))
      Kävitköhän täällä, toivon niin...
      XX

      Poista
  9. Kyllä harmittaa nyt on niin monta "rautaa tulessa" ettei taida ehtiä käymään , naapurin Rvankin jo yritin saada sijaiskävijäksi mutta ei onnistunut, molemmat kyllä odotamme kovasti että uusi pop up tulisi pian uudestaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmi, ettet päässyt tulemaan...PopUppeja luvassa lisää, ei enää ihan tässä muodossa, mutta jossakin toisessa kyllä...
      XX

      Poista
  10. Hei!
    Harmitus, kun asuu niin kaukana, ettei pääse tällaiseen myyntitapahtumaan. Mutta siksi kyselenkin, jotta lähetätkö keramiikkatuotteita postitse?

    T:Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katja, minulla on hiukan ongelmia nyt tällä hetkellä lähettää keramiikkaa postitse, koska minulla ei ole pakkausmateriaalia ja en voi sitä tänne lomakotiimme hankkia ihan tilan puutteen vuoksi. Jatkossa kun saan tuotteille oman erityisen tilan, voin toivottavasti alkaa myös postittamaan astioita.
      XX

      Poista
  11. Heippa
    Musta/valko mukit ovat aivan ihania, saisiko niitä tilattua?
    Terkuin: Piritta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Piritta, tarkoitatko, voisinko postittaa niitä, vai pääsisitkö tulemaan jonakin toisena ajankohtana ja olisiko jokin tuote erityisen mieleen? Joudun nimittäin pakkaamaan astiat pois, koska asumme nyt täällä lomakodissamme ja en voi pitää keramiikkaa esillä :-))
      XX

      Poista
  12. Hei ja kiitos viimeisestä,oli kiva käydä pop up shopissasi pe:na kaikkien niiden kauniiden astioiden ja asioiden äärellä! Ostin sinulta kaksi noita nokallisia, isoja valkoisia mukeja/kippoja...ja nyt jo harmittelee,etten ostanut muutamaa enemmän! Jäikö sinulle niitä yhtään yli,mietin että olisko niitä mahodollista saada vielä näin jälkijunassa ostettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei Henni, kyllä niitä kippoja on muutamia jäljellä, montako haluaisit ja pääsisitkö ne jossakin vaiheessa hakemaan, jos laitan syrjään??
      XX

      Poista
    2. No jos kaksi vielä? Ja varmasti tässä sen verran tulee ajeltua,että voisin joku pv piipahtaa hakemaan :)

      Poista
  13. Voi harmi harmi! Piipahdin tänne katsomaan moneltako sunnuntaina pääsisin ostoksille... Mutta eipä 'poppailua' huomenna enää olekaan :(
    Missasin, my mistake! Niin ihanan näköistä keramiikkaa olisi ollut myynnissä. Toivottavasti pop up shop olisi pian uudestaan ajankohtainen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...