lauantai 28. kesäkuuta 2014

THANK YOU FOR COMING


Nyt se on taas ohi ja tuntuu jotenkin niin hiljaiselta ja tyhjältä kun kahtena päivänä on ollut niin paljon puhetta ja naurua. Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia ystäviäni avusta; on purettu lähetyksiä, hinnoiteltu, on kirjoitettu laskuja, keitetty kahvia ja on ollut ihanaa, kun ystävät ovat paikalla tarjoamassa apuaan, en oikein edes tiedä miten olen tämän kaiken ansainnut. Ihana tyttäreni, Aino-Kaisa oli aina yhtä iloisena täällä häärimässä, juttua riitti yöhön asti, lopulta ei ollut nukkumisesta tulla mitään kun vielä sängyssä käytiin ylikierroksilla ja ulvottiin naurusta.
Sitten tietysti tämä ihana kävijöiden porukka, joka vieraili täällä Pop Upissa!!!! Upeita ja suloisia naisia, sekä muutama charmantti mieskin mukana. Kuten olen aiemmin sanonut, on tämä teidän tapaamisenne niin palkitsevaa. Aina alan miettimään jonkinlaista megataphtumaa, mihin kaikki voisimme osallistua... :-)) kiitos, kiitos kun kävitte! Tampereeltakin tuli aurinkoinen naisporukka meitä,  Aino-Kaisaa ja minua, tervehtimään. Päivät kuluivat nopeasti ja nyt istun tässä katsomassa televisiosta Wallanderia mieheni kanssa...

Ai niin, minulle on tullut muutamia tiedusteluja (kiitos niistä), lähetänkö keramiikkaa postissa, mutta tällä hetkellä en voi pitää keramiikkaa esillä lomakodissamme, vaan minun on pakattava se kellariin, enkä voi oikein pitää täällä missään myöskään tarvittavaa pakkausmateriaalia. Jos joku haluaa tulla hekemaan ja tietää nyt mitä haluaa, voi minuun ottaa yhteyttä sähköpostitse.
Pellavatuotteita voin toki lähettää postitse, koska ei ole kysymys rikkoutuvasta tuotteesta. Nyt kesällä lähetän PELLAVAtuotteet ilman postimaksua kaikkialle Suomeen.
Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!
XX Päivi

20 kommenttia:

 1. Harmi, etten tällä kertaa ehtinyt käymään. Jälleen ihanan näköisiä tuotteita!

  VastaaPoista
 2. harmitus! olisin piipahtanut, MUTTA fillarin rengas meni rikki ja korjaaja on Kiinassa :) t. Sari

  VastaaPoista
 3. Kiitos Päivi :)) Oli mukavaa nähdä Sinut ja käydä kauniissa kodissanne tekemässä IHANIA !!! ostoksia. Hyvää kesää ja tsemppiä taloremonttiin. Talostanne tulee hurmaavan kaunis.

  - Sirpa

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää, harmi kun aikataulu ei antanut myöden piipahdukselle. Onko sinulla mahdollisuuksia postittaa huiveja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, seuraavassa päivityksessä huiveja esillä, postitan kyllä niitä.
   XX

   Poista
 5. Heippa ihanuus! Täällä yks Mansen "aurinkoisista" kiittää koko poppoon puolesta - ja pitelee sadetta ja lämmittelee eilisen tapaamisen muistoilla <3 Olipa mahtava kohdata sinut ja Aino-Kaisa nassutusten, upeita ja läpensä kauniita olette molemmat! Ja aah, miten nättejä kääröjä ostoskassistani täällä kotona availinkaan. Kääröjen sisältöjen parissa tulen viipyilemään ja iloitsemaan päivittäin - hm, ja itseasiassa öisinkin ;)

  VastaaPoista
 6. Heippa ,Sinulla on niin ihanaa tavaraa myynnissä vahinko vaan kun on niin pitkä matka ja kesäloma vasta elokuulla. Onko sinulla vielä niitä tähtipaitoja? postitatko noita huiveja ja t paitoja mitä kuvissa näkyy. Sinulla on niin ihana blogi jota luen aina kun koneen ääreen istahdan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, paitoja ei ole, huiveja on ja postitan niitä mielelläni...laittelen kuvia seuraavaan päivitykseen...
   XX

   Poista
 7. Its good to have friends who is helping out. XX Pernilla

  VastaaPoista
 8. Oli niin ihana tohuta yhdessä! hehe ja ulvoa naurusta yömyöhään!! ♡♡♡

  VastaaPoista
 9. Tosi harmi,kun en päässyt myyntitapahtumaasi :((. Toivottavasti seuraavalla kerralla... Oikein mukavaa uutta viikkoa teille kaikille./ t. Helena

  VastaaPoista
 10. Kyllä taas oli kesäkoti täynnä ihanuuksia! Sieluni silmin jo näen, kuinka remontoidussa kodissa olevan pikku myymälän hyllyt täyttyvät kaikella kauniilla. Can´t wait…..
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pikku, pikku-myymälä ja pienen pienet hyllyt :-))...
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...