torstai 13. maaliskuuta 2014

GIVEAWAY and some thoughts...










HEI vaan,
haluan arpoa kaksi monday TO sunday tuotepakettia teidän lukijoiden kesken sen kunniaksi, että blogini 2-vuotissynttärit ovat tässä kuussa. Palkintoina on kaksi vaalean harmaata pellavatyynyliinaa nauhoilla ja kaksi valkoista pellavatyynyliinaa frilloilla. Tyynyliinat ovat omasta mallistostani. Arvontaan voitte osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Arvonta päättyy ensi perjantaina 21.3. klo 21.00. Onnea osallistujille!!!

Kaksi vuotta sitten maaliskuussa aloitin epävarmana blogin pitämisen ja uskoin, että kirjoittelen aikani...itsekseni, itselleni... Vähän epäilin miksi kukaan kiinnostuisi siitä millaista elämää minä vietän, tai miten sisustan kotiani jne. Pelottikin. Mietin kannattaako itsensä nolaaminen oikein julkisesti netissä, toisaalta jos ei ole lukijoita, ei voi mokatakkaan. Mitä tarjottavaa minulla olisi lukijoilleni... elämääni maanantaista sunnuntaihin, ei muuta. Niin avointa ja rehellistä kuin vain mahdollista; arkea, juhlaa, ilon aiheita ja vähän suruakin. 

Blogista kehittyikin sitten minulle, täällä ulkomailla asuttaessa, henkireikä ja teistä lukijoista on tullut minulle tuttuja, ystäviäkin. Olen saanut voimaa kommenteistanne ja minua on naurattanut...blogin pitämisestä/kirjoittamisesta on tullut tärkeä osa elämääni. Huippuhetkiä ovat olleet, kun olen POP UP shopeissani saanut tavata teitä ja myös toisia blogin pitäjiä ja miten ihania naisia kaikki olettekaan. Silloin olen usein ajatellut sanaa ''naisenergia'', mikä ihana voima virtaa aina naisporukassa, kun yhteen satutaan, kaikenikäiset.

Olen mielestäni melko positiivinen ihminen ja toivon sen välittyvän kuvistani ja tekstin tyngistäni. Elämässä ei ole koskaan liikaa iloa, kauneutta, rohkeutta ja naurua, siksi pyrin pitämään jatkossakin lipun mahdollisimman korkealla!

Joskus kirjoittaessani ja julkaistessani ajattelen, miten hölmösti kirjoitin tai analysoin kuvia ja mietin mitä te siellä puolella ajattelette niistä. Välillä tuntuu tyhjänpäiväiseltä tehdä postaus jostakin uudesta sisustustavarasta, kun maailmassa on niin paljon huolta ja kurjuutta. Toisaalta on hyvä nähdä ympärillä kauneutta ja harrastaa sosiaalista kanssakäymistä, vaikka vain netin suomissa puitteissa.
  
Kaikki tosiaan alkoi valokuvauskurssista, jolle osallistuin täällä Varsovassa kaksi vuotta sitten ja päätin rohkeasti ryhtyä bloggaajaksi ja se kannatti. Kiitän teitä kaikkia sydämestäni ja vaikka luulin, ettei kukaan kävisi sivuillani niin kyllä täällä kuukausittain on yli 40 000 katselua, mikä on aika paljon minun mittapuussani ja se tietysti innostaa jatkamaan. Kun lukijat häviävät, päättyy tämä blogikin, mutta ei toivottavsti vielä pitkään aikaan, kaunis KIITOS teille!
XX Päivi

166 kommenttia:

  1. Löysin kivan blogin ja arvontaan mukaan.

    VastaaPoista
  2. Kiva kirjoitus ja kiitos että aloitit blogin sillon kaksi vuotta sitten. Täällä on mukava vierailla tarinoitasi lukien ja kuvasi ovat kyllä vertaansa vailla :)

    VastaaPoista
  3. Mukana, mukana, täällä uskollinen mTOs-petivaatteiden käyttäjä :-D Näitä vaan ei voi vastustaa, ja haaveilen taas uusista…

    VastaaPoista
  4. Hello Paivi , congratulations , looking forward to many more blogging years !!! Love your style of decorating and dressing and to win those pillowcases ...oh well one can dream.
    good wishes for you from Canada Ellen

    VastaaPoista
  5. Onnea 2-vuotiaalle, täällä on aina kiva käydä!

    VastaaPoista
  6. Onnea 2-vuotisesta ihanasta blogista :) Yksi lemppareistani ehdottomasti!!
    Mukana arvonnassa -ihanaa viikonloppua Päivi

    VastaaPoista
  7. Hei Päivi ja onnea 2-vuotiaalle! Samoilla ajatuksilla minäkin blogiani kirjoittelen ja miten se viekään mukanaan. Nuo tyynynliinat ovat niin herkullisia eli mukana arvonnassa aivan varmasti :)

    VastaaPoista
  8. Blogisi on yksi kauneimmista. Ihania kuvia ja tarinoita. Tuotteesi ovat myös ihania!

    VastaaPoista
  9. Blogisi on huikean inspiroiva ja kuvat aivan huikeita! Jatkathan samaan malliin!
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Upeat tyynynpäälliset :)
    Mukana arvonnassa ollaan!

    VastaaPoista
  11. Onnea 2-vuotiaalle.Ihana blogi ja kuvat aina ihanan tunnelmallisia.Mukana mahtavassa arvonnassa!

    VastaaPoista
  12. Onnea 2-vuotiaalle.Ihana blogi ja kuvat aina ihanan tunnelmallisia.Mukana mahtavassa arvonnassa!

    VastaaPoista
  13. Kiitos itsellesi inspiroivasta blogista. Arvonnassa mukana tietysti :)

    VastaaPoista
  14. Blogistasi todella välittyy positiivisuus! Olin koukussa heti blogisi löytymisestä saakka :) Ehdottomasti mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  15. Onnea Päivi 2-vuotiaalle blogillesi - kuvistasi ja postauksistasi kyllä välittyy onnellinen ja iloinen asenne elämään! Ja on aina kiinnostavaa nähdä, miten suomalaiset asustelevat eri puolella maailmaa. Blogisi kautta pääsemme mekin tutustumaan Puolaan ja kauniiseen kotiinne. Aurinkoista kevätpäivää - täällä Suomessa on ollut nyt tosi kaunista ja aurinkoista :-)

    VastaaPoista
  16. Lämmin kiitos kauniista blogistasi!

    VastaaPoista
  17. Todella ihana blogi sinulla!
    Mukavaa kevatta toivotellen, Eleni

    VastaaPoista
  18. Onnea kauniille 2-vuotiaalle blogille! ♥ Mukana ihanassa arvonassa! :)

    VastaaPoista
  19. Onnea kaksivuotiaalle ;0)
    Aivan ihana blogi, jota on ilo seurata!
    t. Johanna

    VastaaPoista
  20. Sinulla on Päivi ihana blogi. Fiilis mikä tekstin ja kuvien myötä välittyy, on juuri se syy miksi olen vakiokävijä. Aurinkoa!

    VastaaPoista
  21. Onnittelut ihanaiselle 2-vuotiaalle! Mukaan arvontaan!
    paivijj(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Löysin blogisi vasta äskettäin ja olen iloinen, että löysin. Sinulla on kauniita kuvia ja on mielenkiintoista lukea elämästäsi ulkomailla. Ihania tuotteita on arvonnassasi, joten siinä haluan ehdottomasti olla mukana. Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  23. Onnea sylin täydeltä 2-vuotiaalle blogillesi! Kiitos sinulle Päivi ihanista kuvista ja elämänmakuisista teksteistä.Jatka vain samaan malliin. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa. Aurinkoa viikonloppuusi./t. Helena :))

    VastaaPoista
  24. Kiitos Päivi kun jaat ajatuksiasi täällä. Minulle blogien lukeminen on mukava vastapaino henkisesti raskaalle työlleni. Onnea 2 vuodesta! Osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  25. Paivi, I'm so glad you are here with your blogg. It's really fantastic to know you, your home and your work. Since this moment when I find you, at the begining of my blogging, you are still my big inspiration and I love the way you show your life.
    All the best for next year of blogging!!!!
    And I/m in love with this pillows..you know..:)
    Kisssss *****
    Agnetha

    VastaaPoista
  26. Blogisi on ihana ja inspiroiva! Kauniita kuvia ja tarinoita! Terveiset Saksasta!

    T: Kaisa L

    VastaaPoista
  27. Sinulla on taito ottaa kauniita kuvia ja mielestäni niissä välittyy lähes aina jollakin tavalla lastesi tärkeys sinulle.
    Haaveilen pellavalakanoista, mutta juuri nyt ne eivät mahdu budjettiini. Voitto olisi pala haavetta. <3

    VastaaPoista
  28. Onnittelut! Ihana blogi ja upea arvonta, mukana ollaan!

    T: Minna
    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  29. Mukava blogi, kauniit kuvat, mukana myös arvonnassa!
    sari.puputti67@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Vasta muutama viikko löysin blogisi ja yhdeltä istumalta selasin sen ihan alkuun asti! Ihania kuvia, ihana tunnelma. Arvonnassa tietysti mukana! :)

    VastaaPoista
  31. Hei Päivi !

    Ensinnäkin paljon onnea-2 vuotiaalle blogillesi! On ihanaa aina käydä blogissasi, sillä se on tosiaan positiivinen ja kuvat ovat kauniita ja valoisia. En monessakaan blogissa käy säännöllisesti, mutta Sinun ja yhden toisen blogia luen säännöllisesti.
    Nämä kaksi ovat sellaisia "oman elämän" blogeja. Kiitokset aurinkoisuudestasi !!!!

    Terveisin: Päivi kaimasi Espoosta

    ps. oli myös ihana käydä pop up tapahtumassa joulukuussa ja tavata ihan livenä !

    VastaaPoista
  32. Onnea 2 -vuotiaalle! Ihana blogi ja haaveilen pellavalakanoista. T. Marjo

    VastaaPoista
  33. Onnea!! Hyvä että aloit pitämään blogia ja näin me muutkin olemme saannet iloa ja valoa elämään...ihan "romppakaupalla". Jos on ollut itsellä hiukan huono päivä tai muuten alamaissa niin juttusi ja valokuvat ovat saaneet auringon paistamaan pimeipänäkin päivinä..iso kiitos!!! Arvonnassa mukana...
    -Maria Turust

    VastaaPoista
  34. Hei Päivi!

    Sydämelliset onnittelut 2-vuotiaalle! Toivottavasti saamme vielä pitkään nauttia aivan ihanista valokuvistasi. Kuten joskus sinulle kirjoitinkin, niin kuvillasi on ihmeellinen voimaannuttava vaikutus.

    - Pauliina Helsingistä-

    VastaaPoista
  35. Lämpöiset onnittelut kaksivuotiaalle! Hienoa, että aloit pitämään blogia, sillä näissä sinun kuvissa on sellainen tunnelma jota ei muualla tule vastaan : ) Ne Matildan kimonokuvatkin oli niin upeat! Sulla on taito tehdä kauniita asetelmia ja löytää juuri oikeat kuvakulmat ja kuvista näkee kuinka paljon valokuvaamisesta nautit. Täällä on aina ilo vierailla ja tietenkin tutustua samalla myös elämään Puolassa : )

    VastaaPoista
  36. Löysin juuri blogiisi, harvinainen helmi :)
    Mukana ihanassa arvonnassa.
    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Onnea 2v blogille :) Arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  38. On tosi kiva lukea blogiasi ja katsoa kauniita kuvia, tulee niin hyvä fiilis :) Kiitos! Niin ja nuo liinavaatteet ovat ihania, aivan ihania.

    VastaaPoista
  39. Nyt jos joskus toivon onnettaren suosivan :)

    VastaaPoista
  40. Onnea kauniille blogille ja naiselle!
    olen mielelläni arvonnassa mukana
    -Kirsi64-

    VastaaPoista
  41. Onnea kivalle blogille, olen innokas lukija.Mukana arvonnassa! Ihanaa kevättä sinne Varsovaan.

    VastaaPoista
  42. Sylintäydeltä ONNEA! Blogisi on pelastanut monet päiväkahvihetkeni. Sinulla todella on silmää ja taitoa kauniille asetelmille, mutta jaksat myös nähdä paljon vaivaa niiden tekemiseen.
    Ajattele, jos et olisi aloittanut blogiasi, emme ehkä koskaan olisi tavanneet. Vaikka talomme ovat niin lähellä ja elämänpolkumme ovat monet kerrat läheltä kulkeneet, emme ole törmänneet.
    Nyt saat toivoa tuliaisia Suomesta! Mahtava ilma tänään,saa nähdä millainen myräkkä huomenna tulee.

    VastaaPoista
  43. Onnea 2 -vuotiaalle! Blogissasi on aina ilo vierailla ja katsella kauniita kuviasi!
    Pellavatuotteesi ovat myös kiinnostavia. Odotan,että niitä pääsisi joskus ostamaan vaikkapa verkkokaupasta :)
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  44. Onnea 2-vuotiaalle blogille♥ Ihanaihana arvonta, mukana ehdottomasti:)!

    VastaaPoista
  45. Onnea kovasti! Löysin tänne kuukausi tai pari sitten. Sulla on tosi ihania valokuvia! Ja arvonta, osallistun ehdottomasti, vaikka en ikinä ole missään mitään voittanutkaan...

    VastaaPoista
  46. Onnittelut 2-vuotiaalle blogillesi! Kauniita kuviasi on aina ilo katsella :) Ihana arvonta, johon ilman muuta haluan osallistua :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  47. Onnea kaksivuotiaalle! Arvonnassa mukana.

    Blogisi on ollut suosikkejani ihan alusta asti. Ei niiden aiheiden täydy olla aina niin syvällisiä vaan blogeistahan etsitään kepeän kivoja juttuja ja kauneutta.

    VastaaPoista
  48. Paljon onnea blogillesi! Ihanassa arvonnassa ollaan mukana: kissankarva85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Kiitos sinulle! Kauniita kuviasi on aina yhtä ihana katsella, osaat todellakin tehdä arjesta elämisen arvoista. Onneksi olkoon blogisi merkkipäivän johdosta! Osallistun arvontaan ja toivon, että voitan. Olisi kiva päästä testaamaan pellavavuodevaatteita, joita minulla ei vielä ole. Aurinkoista ja iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  50. Onnea blogillesi! Olen seurannut blogiasi jo reilun vuoden ajan, ja yhä seuraan aktiivisesti ja pidän kovasti tyylistäsi ja tarinoistasi. Joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  51. Onnea ihanalle blogille! Olen aktiivinen lukijasi ja mukana kivassa arvonnassa!

    VastaaPoista
  52. Onnea kaksivuotiaalle! Kiitos blogistasi, johon "törmäsin" vajaa vuosi sitten ja koukkuun jäin : )

    VastaaPoista
  53. Tekstisi ja kauniit kuvasi tuottavat suurta iloa! Kiitos viitseliäisyydestäsi.

    Marja

    VastaaPoista
  54. Onnittelut! Täällä on aina niin mukava vierailla ihastelemassa kauniita kuviasi! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  55. Mukana ihanassa arvonnassa<3 Onnitteluhalit 2-vuotiaalle♥
    Terkuin 2v 2kk blogisti SisustEllen:)

    VastaaPoista
  56. Mukana arvonnassa :-)
    Sinulla on ihana blogi,kauniit kuvat ja iloisen positiivinen kirjoitustapa :-)

    VastaaPoista
  57. Onnea kovasti ja kiitos! Löysin tämän blogin sattumoisin ja nyt käyn täällä lähes joka päivä. Raikas, ihania kuvia ja antoisaa lukemista. Olen mielelläni mukana myös arvonnassa. titti.ekman@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Onnea :D ja mukaan arvontaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  59. Onnea 2-vuotiaalle! Käyn lukemassa blogiasi useamman kerran viikossa ja tykkään kovasti :-) Olen mukana arvonnassa ja toivotan sinulle kaikkea hyvää!

    Terveisin Tiina S

    VastaaPoista
  60. Hei,

    onnea 2-vuotiaalle! Haluan mukaan arvontaan.
    t. Elviira

    VastaaPoista
  61. Onnea 2-vuotiaalle. Ehdottomasti mukaan. Pellava on ihana materiaali ja tuo harmaa sävy kaunis.

    VastaaPoista
  62. Löysin blogisi vasta muutama kuukausi sitten. Kuvasi ovat kauniita ja pidän sisutustyylistäsi, joka on lämpimän kodikas, mutta samalla sopivan rouhea. Oma blogin pitämiseni on kokonaan jäänyt, Hellin kuitenkin jatkuvasti ajatusta uudesta alusta.

    Terveisin Terhi

    VastaaPoista
  63. Ihana blogi jota olen yli vuoden seurannut, kotisi on niin kaunis että tekisi mieli muuttaa teille.
    T. Nina

    VastaaPoista
  64. Ilostun aina kun olet postannut jotain, tämä on yksi kauneimmista blogeista. :)

    VastaaPoista
  65. Onnea 2-vuotiaalle, mukaan arvontaan!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  66. Tykkään kovasti blogistasi. Tänäänkin kaulassa sinulta ostettu huivi :)
    Mukana tottakai arvonnassa.
    terveisin Sari K

    VastaaPoista
  67. Onnea 2-vuotiaalle. :) Sulla on aina niin ihania kuvia että ihan kateeks käy :) Arvonnassa mukana :)

    Veera/veetu89@jippii.fi

    VastaaPoista
  68. Onnittelut! Käyn katsomassa kaikki postauksesi, vaikka en juuri kommentoikaan. Juuri elämäniloisuus on parasta täällä vahvan tyylitajun lisäksi. Tämä on valoisa paikka:)

    VastaaPoista
  69. Paljon Onnea 2-vuotiaalle!! Toivottavasti onnetar suosii, mukana siis arvonnassa 😊

    VastaaPoista
  70. Kiitokset blogista ja kauniista kuvistasi! Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  71. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Vierailen täällä mielelläni ihastelemassa upeita kuviasi. Mukaan upeaan arvontaan.

    VastaaPoista
  72. Onnea 2-vuotiaalle blogille. Seuraan blogia päivittäin. Mukana arvonnassa.:)

    VastaaPoista
  73. Dear Paivi, what a nice occasion to celebrate! Congratulations. I love your photos. I am also glad that you have embraced Warsaw and often shaw how lovely our city is. Best wishes for more years of joyful blogging and much success with your business.

    VastaaPoista
  74. Onnea 2-vuotiaalle! Blogissasi on aina kauniita kuvia ja saat yksinkertaisesta kahvihetkestäkin seesteisen ja lumoavan vaikutelman. Luen blogiasi säännöllisesti ja sinun kuvasi erityisesti ovat blogien parhaimmistoa. Mukana ihanassa arvonnassa ehdottomasti!

    VastaaPoista
  75. Onnea ja pitkää ikää blogillesi :) Kauniit kuvasi saavat toistuvasti mieleni hykertelemään.
    Mukana arvonnassa tietenkin :)
    t. Päivi v.

    VastaaPoista
  76. Kiitos blogista ja inspiraatiosta ja mukana tietysti arvonnassa!

    VastaaPoista
  77. Dear Paivi your blog is one of my absolutely favourites despite it take time to translate it into polish;)))! You inspire me all the time, I love you photos and your style. All the best for you and for you blog!

    VastaaPoista
  78. Onnea hienolle blogillesi! -Kevätperhonen-

    VastaaPoista
  79. Kaunis kiitos kivasta blogistasi, jonne piipahdan viikoittain. Pitää varmasti ilmoittautua
    myös valokuvaus-kurssille, jos vaikka sen jälkeen alkais pitämään blogia. Kaikki kaunis myös
    kiehtoo, ja muutama vuosi sitten otin opintovapaata töistä ja kouluttauduin visualisti/somistajaksi.
    Elämän pienet, onnelliset hetket ovat niitä parhaita.
    T. Maija Turust

    VastaaPoista
  80. Kiitos ihanasta blogistasi! Kuvasi ovat todella kauniita ja kodissanne on ihana tunnelma.
    Jolanda

    VastaaPoista
  81. Onnea! Ja haluan tottakai olla mukana arvonassa :)

    VastaaPoista
  82. Blog stupendo :D
    Satu

    VastaaPoista
  83. Onnea kaksivuotiaalle! Arvonnassa mukana! :)

    VastaaPoista
  84. Kiitos Päivi blogistasi, yhdestä suosikistani. Blogisi on kaunis ja edustaa blogimaailmassa aitoutta vailla jatkuvaa tuotemainontaa, jonka vuoksi monet aiemmin niin kivat blogit ovat karsiutuneet suosikeistani. On lahja löytää kauneutta arjesta, jopa sellaisina päivinä kun elämä antaa koettelemuksia. Kiitos, että jaat kanssamme sellaisetkin hetket. Ne tuovat blogiisi inhimillisyyden ja jo aiemmin mainitsemani aitouden. Voi hyvin!

    VastaaPoista
  85. Kiitos nautittavasta blogista, olet kaunosielu!

    VastaaPoista
  86. Onnea 2-vuotiaalle! Sun kauniita kuvia on kiva katsella, oli ne sitten ihania maisemia, sisustusjuttuja, kaunis Matilda tai ihan mitä vaan :)
    Lisää kiitos!
    terveisin Kirsi

    VastaaPoista
  87. Onnea blogillesi ja jaksa jatkaa vaan samaan tapaan,älä muuta mitään,yksi parhaimmista blogeista tai ehkä paras.
    Kysyit minulta,että asunko Lyonissa vakituiseen ja vastaus on :joo.Käväisen vaan kesällä Suomessa vanhempiani,ystäviäni ja sukulaisia tervehtimässä,mutta pienenä ideana olis joku "mökki" keskellä Tamperetta (kotikaupunkini) nyyh.En tiedä kerkiänkö sen vielä toteuttaa,mutta haaveena ainaskin on.
    Olen siis arvonnassasi mukana ja sormet pystyssä koko viikon.
    Terveisiä täältä lämpimästä +19° Ranskasta.

    VastaaPoista
  88. Onnea 2-vuotiaalle. Sinun pellavatuotteet ovat niin parhaita.
    -Riikka

    VastaaPoista
  89. Onneksi olkoon! Mukana arvonnassa. t. hmepeltonen@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Minulla on samoja tuntemuksia parhaillaan, kuin sinulla kaksi vuotta sitten…olen juuri aloittanut bloggaamisen ;)
    Ps. RAKASTAN pellavaa!

    VastaaPoista
  91. Ihanat jutut ja mahtavat kuvat = Sinun Blogisi
    Valkoiset tyynyliinat olisi SuperIhanat

    VastaaPoista
  92. Hurrrmaava blogi. Pellavalakanoiden perässä tänne eksyin joten pakko osallistua arvontaankin. T. paivila@hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Aivan ihanat sävyt ja mallit, pellava on upea materiaali. Nämä sopisivat ihanasti meillekin. Kiitos kahden vuoden inspiraatiosta!

    VastaaPoista
  94. Aivan ihanat sävyt ja mallit, pellava on upea materiaali. Nämä sopisivat ihanasti meillekin. Kiitos kahden vuoden inspiraatiosta!

    VastaaPoista
  95. Onneksi olkoon! Osallistun arvontaan.
    kuiskaa@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Onnea kauniista blogista iloa elämääsi :)
    Anna

    VastaaPoista
  97. Onnentoivotuksia 2-vuotiaalle - ja kyllä se ilo on meidän lukijoiden puolella, että aloitit tämän blogisi. Olen tätä seurannut oman blogitaipaleeni alusta asti - ja jos joskus jää väliin joku päivitys, niin sitten luetaan jälkikäteen. Lukuisia uusia vuosia ihanalle blogillesi!

    VastaaPoista
  98. Iloiset onnittelut! Piristät päivää tällä blogilla... Jospa joskus vielä pop up:iinkin pääsisin.
    Ihanaa kevättä ja jännitetään arpajaisia. <3

    VastaaPoista
  99. Ikinä en ole blogiarvonnoissa voittanut mutta ei se mitään :) Olemme jokatapauksessa voittajia kaikki, jokaikinen, jotka olemme uskaltautuneet ja löytäneet tiemme tänne blogimaailmaan. Kertojat ja vierailijat, tasapuolisesti. Kiitos sinulle kauniista ja inspiroivasta blogistasi jota olen alusta asti seurannut. Ihanaa kevättä toivotellen, Pikkutalon Sanna

    VastaaPoista
  100. Onnittelut 2-vuotiaalle ja kiitos kivasta blogista! <3 Osallistun arvontaan. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  101. Ihana blogi ja ihana arvonta. Erityinen kiitos ihanista sanoista, niistä epävarmuuden hetkistä, joita koit aloittaessasi blogin. Olen itse miettinyt pari vuotta jo blogin perustamista, mutta itsekriitiikki ja pelko ovat vielä olleet esteenä. Sain tekstistäsi sparrausta. :)

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Onnea 2 vuotiaalle! Arvontaan on aina kiva osallistua, jos vaikka joskus voittaisi..
    Olen jo vuoden verran lukenut blogiasi, ihania ja kauniita kuvia ja muutenkin tulee hyvälle mielelle kun täälä käy:)
    Ihanaa kevättä ja kiitos blogistasi! Leena

    VastaaPoista
  103. Ihanaa pellavaa arvonnassa! Tykkään niin. ♥
    Blogiasi on ilo seurata ja katsella kuva. Blogistasi välittyy positiivinen ja iloinen elämänasenne. Onneksi rohkaistuit aloittamaan silloin kaksi vuotta sitten!
    Aurinkoista ja upeaa kevättä!!

    VastaaPoista
  104. Ihanaa pellavaa arvonnassa! Tykkään niin. ♥
    Blogiasi on ilo seurata ja katsella kuva. Blogistasi välittyy positiivinen ja iloinen elämänasenne. Onneksi rohkaistuit aloittamaan silloin kaksi vuotta sitten!
    Aurinkoista ja upeaa kevättä!!

    VastaaPoista
  105. Onnea synttärisankarille! Olen aika uusi tulokas blogisi lukijakunnassa, mutta huomaan palaavani tänne aina uudestaan. Epäilen, että kyseessä on alku kauniin ystävyyden..

    Riksu

    VastaaPoista
  106. Oih, tätä arvontaa ei voi jättää väliin ;)! Kauniit kiitokseni sinulle ihanasta hyvänmielen blogista ja iki-ihanista pellavista :)!

    VastaaPoista
  107. Kyllä tämä sinun blogisi on päivän piristys ja voimaa antava lukijallekin, eikä vain, niin kuin kerroit, henkireikä sinulle :-)) Kiitokset aina niin kauniista kuvista ja kivoista jutuista!
    Arvonnassa mukana, kaunista kevättä toivottaen!

    VastaaPoista
  108. En ole ollut vielä pitkään lukijasi, mutta ensi kertaa kun tulin käymään, luin koko blogin alusta loppuun :) Toivottavasti kaunis blogisi jatkaa vielä pitkään, ihana piristysruiske päivään. Ja aivan ihanat tuotteet arvonnassa, tuollaiset taidan ostaakin jossain vaiheessa!

    Eppu,
    kotonatehtyja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  109. Onnea kaksivuotiaalle kauniille blogille! Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  110. Onnittelut 2 v. Blogille ja kiitokset inspiroivasta sisällöstä. Harmonista ja innostavaa. Osallistun mielelläni arvontaan. Aah, ne valkoiset frillatyynyliinat ovat juuri sellaiset, jotka toisivat keväisen tuulahduksen makuuhuoneeseeni!

    VastaaPoista
  111. Paljon onnea blogillesi! Blogisi tuo hyvän mielen, inspistä ja iloa. Siitä välittyy aitous ja elämä itse.
    Kaikkea hyvää sinulle ja tuleville blogivuosille :)!

    Olen mukana ihanien pellavien arvonnassa. - Merja-

    VastaaPoista
  112. Onnea ihanalle blogille. Kauniita kuvia ja ihanaa hyvää mieltä - tätä lukee mielellään.
    Minna

    VastaaPoista
  113. Onnea :) mukana arvonnassa anne5@netti.fi

    VastaaPoista
  114. Oikein paljon onnea ja ehdottomasti mukana näin ihanassa arvonnassa ♡ Toivottavasti saadaan lukea vielä monen, monta ihanaa postaustasi :))

    VastaaPoista
  115. Onnea täältäkin :) Olen kyllä tosi iloinen, että löysin blogisi aikoinaan! On yksi suosikeistani <3 Mukana arvonnassa toki myös, niin ihania ovat nuo sinun pellavasi!

    VastaaPoista
  116. Onnea Päivi! Kahdessa vuodessa blogi joko hiipuu tai jalostuu. Sinun blogistasi on muotoutunut ihastuttava paketti valokuvia ja ajatuksiasi meidän lukijoittesi iloksi. Oman viehätyksensä siihen antaa ulkosuomalaisuutesi Lopuksi pienenä toivomuksena, että vaikka olettekin palaamassa Suomeen, niin jatkathan blogiasi edelleen t. Nina

    VastaaPoista
  117. Hei, käsiini osui sattumalta kirjastossa Unelmien piilopaikka -kirja ja sieltä löysin linkin blogiisi. Tulin kirjan jutun perusteella katsomaan tekemisiäsi pellava-tuotteita. Ihania! Osallistun ehdottomasti arvontaan. VeeraT

    VastaaPoista
  118. Sydämelliset onnittelut! Mukana arvonnassa.
    isontalonpoikii@gmail.com

    VastaaPoista
  119. Sun blogi on yks mun suosikkeista! Kiitos, tuot kuvillasi ja teksteillä hyvää mieltä! :D Onnea!
    Ammi

    VastaaPoista
  120. arvonnassa mukana...toivon että onni suosii..pellavalakanoissa on ihan huippu nukkua..ihana blogi ja ihanan inspiroivia kuvia..t.jaana

    VastaaPoista
  121. Onnea 2-vuotiaalle. ♥
    Ja mukana ihanassa arvonnassa, tottakai. :)

    VastaaPoista
  122. Kauniita pellavatuotteita ja tyylikäs blogi, onnea. Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  123. Onneksi olkoon!

    Mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  124. Onnea. Älä vain lopeta ihanaa blogiasi. Mielelläni olen mukana arvonnassa. T Miamarina

    VastaaPoista
  125. Mukana arvonnassa!!! Seuraan säännöllisesti blogiasi, toivottavasti se jatkuu vielä pitkään!!!!!!

    VastaaPoista
  126. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Mukana ihanassa arvonnassa stoivonen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  127. Se valokuvauskurssi ei menny todellakaan hukkaan :) Onnea 2-v Ter.v ingrid

    VastaaPoista
  128. Viime kesänä löysin tämän ihastuttavan blogisi, jäin koukkuun välittömästi!
    Näen miten sydämestäsi rakastat valokuvaamista, sisustamista ja tietysti kaunista perhettäsi. Se miten välität tämän kaiken lukijoillesi on meille suuri ilo.
    Itselleni blogisi on kuin paras sisustuslehti, joka ilmestyy säännöllisesti ja vielä paljon enemmän. Inspiroidun, kun näen maailman paljolti samoin silmin jonkun kanssa.
    Nyt kun olen flunssainen ja sohvan syövereissä muistin blogisi ja riemastuin, kun voin rauhassa keskittyä nauttimaan postauksistasi.
    Onnea kaksivuotiaalle ja toivottavasti blogisi säilyy vielä pitkään :)

    VastaaPoista
  129. Onnea 2-vuotiaalle! Kauniita tyynyliinoja on ilo olla tavoittelemassa :)

    salla.kivisto@gmail.com

    VastaaPoista
  130. Sydämelliset onnettelut 2- vuotiaalle! Mukana arvonnassa:)

    VastaaPoista
  131. Onnea!!=) Blogisi on antanut suunnattomasti inspiraatiota, ideoita ja hyvää mieltä <3 Sanna
    sannakynnas4@hotmail.com

    VastaaPoista
  132. Onnea 2-vuotiaalle ja kiitos mahtavasta blogista. Osallistun arvontaan.
    teekoo81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  133. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi. Ihana arvonta, mukana tottakai!

    VastaaPoista
  134. Onnentoivotusten kera osallistuisin arvontaan :')
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Aivan mahtava blogi sinulla, pidän kirjoitustavastasi ja otat kauniita kuvia:) Tosi kauniit on tyynyliinatkin niin tietysti arvontaan on osallistuttava!
    niiinan89@gmail.com

    VastaaPoista
  136. ONNITTELUT 2-vuotiaalle blogillesi ! täällä on aina niin mukava käydä tutkailemassa mitä kivaa olet taas keksinyt ☺
    ja tietysti mukana arvonnassa ;) Ihanaa kevättä sinulle ja läheisillesi ♥

    VastaaPoista
  137. Onnea blogillesi ja tietysti mukana ihanassa arvonnassa ;-)

    VastaaPoista
  138. Keväinen tervehdys täältä Chicagon laitamilta ja paljon onnea kauniille 2-vuotiaalle blogillesi! Löysin tänne n vuosi sitten, ja siitä lähtien olet kuulunut mun top-3 blogilistalle. Itse ulkosuomalaisena seuraan mielenkiinnolla arkeasi Puolassa ja pidän myöskin kauniista ja tunnelmallisista kuvistasi. Keep up the good work :) Juu, ja osallistuisin mielelläni arvontaan!
    Terveisin,
    Tiina

    VastaaPoista
  139. Onnea, mukana arvonnassa ollaan!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  140. Mukana arvonnassa ja Onnea 2-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  141. Onnea ! Mukana ollaan!
    repukka / arvonnat1@luukku.com

    VastaaPoista
  142. Onnea onnea ja kiitos hyväntuulisesta & kauniista blogistasi <3

    Anna

    VastaaPoista
  143. Onnea 2-vuotiaalle blogille.Mukana arvonnassa.
    -RK-

    VastaaPoista
  144. Grattis med bloggjubileum! Mvh. annemarigabrielsen@gmail.com

    VastaaPoista
  145. Onnea kivalle blogille!

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  146. Onnittelut! Ihana arvonta, mukana ollaan!

    VastaaPoista
  147. Kuvistasi on ohana tankata elämän kauneutta - kiitos että jaat ne meille lukijoille! Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  148. Osallistun arvontaan. Luen mielelläni blogiasi, teksti on sujuvaa ja kiinnostavaa. Erityisesti pidän kuvista. Kuvat vaan ovat niin kauniita. MJN

    VastaaPoista
  149. Onnea 2 vuotiaalle kauniille ja positiiviselle blogille.
    T. PirjoSky

    VastaaPoista
  150. Onnea!!
    jos tätä blogia ei olisi niin en tietäisi että Varsova on niin kaunis kaupunki :)

    VastaaPoista
  151. Hei, mukana arvonnassa. Sinun blogiasi on mukava lukea, ei kaupallisuutta ja kauniita kuvia. Tyylikkyytesi on ihailtavaa. Terv. Leena

    VastaaPoista
  152. Hei. Olen haaveillut pääseväni popupeihin joita Suomessa ollessasi järjetät mutta täällä meiltä itä-Suomesta on sen verran matkaa, ettei ole vielä onnistunut. Toivottavasti nyt onnistaa! Kiitos ihanan inspiroivasta ja kauniista blogistasi.

    VastaaPoista
  153. Onnea 2-vuotiaalle! Mukana myös arvonnassa.

    VastaaPoista
  154. Onnea blogisynttärien johdosta ja kiitos kivasta ja lämmin henkisestä blogista! :) Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  155. Onnea, on ollut ilo seurata blogiasi. Varsinkin valokuvat ovat olleet upeita!
    Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  156. Onnittelut! Arvonnassa mukana.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  157. Onnea 2-vuotiaalle!!! Olen saanut blogistasi ihania vinkkejä sisustukseen ja taito ottaa kuvia on todella upea. Jatka samaan malliin!
    Mukana arvonnassa,upeat arvottavat.
    -mervi68-

    VastaaPoista
  158. Ihanan tyylikäs aikuisen naisen blogi ja pettämätön tyylitaju- kiva seurata!

    VastaaPoista
  159. I read your blog for a few months and I really like it. I like Your style, Love for the arts and small pleasures .. I am so similar and my home also:)
    Warsaw on your photos I want to explore and discover, but I lived here sice forever. Over the last few years I lived in the new building behind the factory at Burakowska str. I was often there, but the pictures are prettier :) I love Quchnia artystyczna too :) and the view from the terrace! Thanks to you, I bought a cream Lumene - is great! Thank you for every day pleasure! Greetings from Warsaw, Patrycja.

    VastaaPoista
  160. Ihana kotisi ja tyylisi innostaa jakamaan kaiken kanssamme. Onnea. Mukana arvonnassa ehdottomasti!

    VastaaPoista
  161. Ihanat tyynyt. Kaksi vuotias synttäri onnea !
    niinamentula@gmail.com

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...