sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

DENIM


 Perjantai-illan menu

Hei, ensimmäiseksi haluan kiittää teitä osallistumisesta arvontaan (GIVEAWAY ) ja voitte edelleenkin lähettää kommenttinne ja näin osallistua klikkaamalla tähän click  tai blogini oikeassa reunassa ylimmäisenä olevaa kuvaa (GIVEAWAY) klikkaamalla. Aikaa osallistua on siis aina perjantai-iltaan, 21.4. asti. IHANIA kommentteja olitte minulle lähettäneet, tuhannet kiitokset vielä!!

Nyt on siis farkkuasiaa...Lähdimme perjantaina viettämään tuttavapariskunnan läksiäisiä täällä toimivan suurlähettiläämme luokse, tilanne oli pienimuotoinen ja epävirallinen. Mietin epätoivoisesti mitä laitan päälleni, (tämä taitaa olla meidän naisten iänikuinen ongelma). En millään jaksaisi sovitella eri vaihtoehtoja, vaan mielelläni vain nappaisin sutjakkaasti kaapista ''sopivat'' vaatteet, mutta kun tuntui jälleen, ettei ole juuri tähän tapahtumaan mitään päälle laitettavaa.
Otin riskin ja laitoin farkut illalliselle suurlähettilään residenssiin. Jotta sain farkut salonkikelpoisiksi, lisäsin niihin hieman juhlavamman puseron, sekä pitkän bleiserin/jakun. Tämän jakun olen joskus varmaan kymmenisen vuotta sitten teettänyt asuessamme Aasiassa ja se on kaapissani odottanut niitä harvoja kertoja jolloin pääsee ylleni. Asu oli loppujen lopuksi ihan onnistunut ja vetäisin vielä korolliset matalavartiset bootsit jalkaani.
Myös farkkutakki esim. hameen kanssa on mielestäni hurjan kiva kombinaatio vaikka korollisten saapikkaiden kanssa.
No, minä olen henkeen ja vereen farkkuihminen, käytän lähes joka päivä farkkuja. Mielestäni ne tuntuvat mjukavilta päällä, ne ovat rennot, sekä nuorekkaat ja näyttävät aina hyvältä eri yläosien kanssa. Farkkujen kanssa olen aikoinaan voinut huoletta kontata lasten kanssa lattialla, mennä välillä kaupungille, ottaa vieraita vastaan jne. Farkuista en luovu. Mallit ovat vaihtuneet vuosien varrella, mutta muuten farkku on aina farkku!!

XX Päivi

17 kommenttia:

 1. Just kiva asu, ihan minunkin makuun! Ja hei tuo menu, ihania ruokia! Että sillai pienimuotoisesti residenssissä:)
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha, niin se oli pienimuotoista verrattuna virallisiin tilaisuuksiin, meitä oli vain kuusi pöydän äärellä :-)) Ruoka oli fantastista, varsinkin tuo alkuruokana tarjoiltu kohokos, nam.
   Xx

   Poista
 2. Farkut on aina farkut! Minulla tosin nykyisin talvisin hyvin usein mustat! Ja kaikki nuo kuviesi vaatteet huolisin. Ihania kenkiä. Joitahan siis ei voi naisella olla liikaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustissa farkuissa on ehdottomasti ASENNETTA :-)) Kenkiä ei todellakaan ole koskaan liikaa...
   XX

   Poista
 3. Ihana asu! Minäkin käytän aina farkkuja, mutta useimmiten mustia. Toi farkkutakki sopii ihanasti melkein minkä kanssa tahansa. Ja takki, aivan ihana, mutta minulla ei olisi sille käyttöä, kun niin harvoin tulee käytyä missään niin hienossa tilaisuudessa että laittaisin tuollaisen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa edellesiin kommentoinkin, että mustissa farkuissa on sitä asennetta ja muuntuvat tilaisuudesta toiseen vielä paremmin kuin siniset... :-))
   XX

   Poista
 4. Farkkuja käytän minäkin sinisiä ja mustia kesäisin myös valkoisia.Ihanat asusteet kuvissasi.Aasiassa teettämäsi jakku on upea! Ja nuo kengät... kelpaisi kyllä minullekin. Oli varmaan tosi mukavat juhlat. Keväistä viikkoa sinulle./t. Helena :))

  VastaaPoista
 5. Käytän farkkuja aika usein töissä, muta laitan jonkun kivan topin, huivin ja/tai korun, jolla asusta saa vähän fiinimmän ja kaikkiin tilanteisiin sopivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se juuri pitääkin mielestäni hoitaa ja farkuista saa hyvän toimistoasun :-))
   XX

   Poista
 6. Ihanat buutsit! Ja tykkään farkkutakki ja mekko yhdistelmästä PALJON!!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän lapsukaiseni, että sinun mieleesi on enemmän tuo hame/farkkutakki yhdistelmä :-))
   XX

   Poista
 7. Minäkin tykkään farkuista. Nykyään on kiva, kun paljon eri sävyjä. Tällä hetkellä tykkään tosi tummasta denimistä.
  Menu näyttää herkulliselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sehän onkin ihanaa, että farkkuja saa kaikissa väreissä ja sävyissä, paras on kuitenkin kunnon denim farkku sinisenä, oli se sitten tumma tai vaalea :-))
   XX

   Poista
 8. Hi there Paivi ,love your style of dressing, especially the scarfs...can not live without them. The dress and jeanjacket is my favourite.
  waving from Canada Ellen

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...