tiistai 18. maaliskuuta 2014

RAINY DAYSATEINEN PÄIVÄ...terveiset harmaudesta. Jotenkin alakuloisen näköistä ja tuntuista. Pitäisi kangeta itsensä ulos. Turhamaisesti kuitenkin iloitsen ihanista kumisaappaistani (voin vetää ne hyvällä syyllä jalkaani :-)), nämä kaverit ovat olleet minulla vuoden verran. Vanhat Nokian mustat saappaat ehtivät palvella minua kaiketi 25 vuotta, ihan totta, jos eivät kaemminkin. Mietin juuri tässä, että soljelliset mustat Nokian saappaat ovat minusta tosi trendikkäät ja ihmettelen miksei niitä markkinoida ulkomaille, koska kumisaappaat ovat nyt niin CHIC!
(Laitoin tuohon sivupalkkiin tuon Indiedaysin Blog Awards ilmoituksen, jossa etsitään säteilevintä, viihdyttävintä, fotogeneettisintä jne blogia. Voit osallistua klikkaamalla ilmoitusta  ja kertomalla oman suosikkisi ja näin voittaa tuotepalkinnon tai lippuja kyseiseen tilaisuuteen)
Iloista viikon jatkoa kaikesta harmaudesta ja sateesta huolimatta!
XX Päivi

23 kommenttia:

 1. Minulla on Nokian pitkävartiset saapaa, mutta minusta ne on ihan liian painavat...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, eivät ole nämäkään saappaat sieltä kevyimmästä päästä, aikamoiset ''klompsottimet''. Se kai on niin, että kumi on painava materiaali ja jos on oikeasta kumista tehdyt, niin sitten ovat melko painavatkin. Minusta Nokian saapas istuu melkein paremmin jalkaan kuin esim. nämä kuvassa olevat. Onneksi kuitenkaan joka päivä ei ole kumisaapaspäivä :-))
   XX

   Poista
 2. I smiled at the sight of your photos today. My black glossy Hunters wait for me near the door in our hall. I wear them for about an hour each day going to the constructions.
  Quilted jacket plus Hunters - I love this look!

  ps. Today is rainy and cloudy in Gdańsk.

  Have a nice day!
  Kasia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-)) :-)) I agree concernig the quilted jacket and Hunters! (...and like you see I love your pictures!!)
   Have a nice rainy day!!
   XX

   Poista
  2. Päivi, is it Schefflera? I dream about it. I like Scheffleras. I've got two plants right now: Ficus Lyrata and Polyscias. I'm really excited to see how the plants progress :)

   Poista
 3. Auton perässä on rumat halpahallista alle kympillä ostetut saappaat, jotka vedän metsään mennessä jalkaan. Olen luvannut itselleni ostaa uudet saappaat, joita kehtaa kaupungissakin käyttää, kunhan rumilukset hajoavat, mutta ne ovatkin harvinaisen kestävää sorttia. Ehkä eläkkeellä sitten ostan uudet saappaat, siihen on vielä aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymyilyttää kun puhut ''rumiluksista'', siinähän se onkin, että ne pirulaiset kestävät vuosia ja vuosia...
   XX

   Poista
 4. Mulla on kumisaappaita vähän joka lähtöön, kaupungille, koirien ulkoiluttamiseen, vuorellista, kevyempää.....mutta noi Huntersit kyllä istuvat parhaiten mun jalkaan, ovat kapeammat nilkasta eivätkä hölsky. Landella lampsin lähes aina kumpparit jalassa, koska pelkään käärmeitä hysteerisesti ;) ja kaikilla muilla on hauskaa mun kustannuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tiedän, että sinulla on monet parit kivoja kumppareita :-))
   XX

   Poista
 5. Ihanat kuvat jälleen!!!! Kumpparit on kivat! Leppoisaa tiistaita sinne<3

  VastaaPoista
 6. Mustat Nokian saappaat on minullakin.On tehty yhteistä matkaa varmaan lähes 10 vuotta,nyt olen siirtänyt ne puutarha/metsäsaappaiksi.Ostin halpissaappaat viime kesänä ns. paremmiksi saappaiksi ja hyvin on nekin toimineet.Mutta Nokian saappaat on kyllä paremmat ja kevyemmät jalassa.Saapaskeli oli tänään,kun viikonloppuna satanut lumi suli sohjoksi.Mukavaa tiistai-iltaa./ t. Helena :))

  VastaaPoista
 7. Ja taas yksi hyvä ja ihana syy olla iloinen Suomessa - kunnon saappaat! Odottelen sitäkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, paljon uusia asioita edessä, pieniä ja suuria!
   XX

   Poista
 8. Minulla on vielä tallella liki 40 vuotta vanhat Nokian mustat kontiot - ja farmilla edelleen käytössä. Ja punaiset jäivät tytöltä pieneksi, mutta minulle menevät vallan mainiosti. Nekin yli 10 vuotta vanhat;)
  Hienostelukumpparit on olleet hakusessa vaan ei ole vielä löytyneet.
  Aurinkoisempia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin ne minunkin Kontiot toimivat edelleen, mahdatko muistaa nuoruuden Hai-saappaita :-)))??
   XX

   Poista
  2. Muistan hyvinkin Hai-saappaat. Ja sellaiset on tuolla punaisina eteisessä edelleenkin, nyt vain tyttärellä ja uustuotantoa;)

   Poista
 9. Minä taas rakastan sinisiä Hai-saappaitani, jotka pakkaan kesällä mukaan. Ehkä se min purjehtijasielu ja marimekkosielu on se, joka on Haiden kanssa eniten sinut :-) Keltainen sadetakki Rukkalta vielä mukaan, niin se on siinä. Suomalainen mökkiläinen :-D

  VastaaPoista
 10. Blääh täällä ei ole harmaata vaan valkoista. Mutta en nyt menisi sanomaan, että sekään olisi parempi. Hyh. Lunta on tullut TAAS lisää yöllä! Voi ja täällä oli jo niin keväistä ja aurinkoista. Nyt joutuu kolaamaan ja auraamaan, että pääsisi edes pois pihalta. Ja tätähän ei ole tarninnut tehdä KOKO talven aikana niin kyllä tuntuu hölmöltä näin maaliskuun puolessa välissä.
  mutta HALEJA SINNE!!! ♡♡♡

  VastaaPoista
 11. Hauskaa kun juuri eilen kuvailin uusia mustia huntereitani, löysin ne sattumalta Espanjasta alesta😊.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...