maanantai 3. maaliskuuta 2014

MY MAKEUP HABITS
 Hei, minulla ei ole ollut näin kattavaa meikkipostausta täällä aiemmin, mutta nyt on. Huomasin meikkipussiani /toilettilaukkuani putsatessani, että kyllähän niitä meikkejä löytyy, vaikken ole koskaan pitänyt itseäni oikein meikkien suurkuluttajana. Olen hyvin konservatiivinen meikkien ja kasvojen hoitotuotteiden suhteen ja voin kertoa, että noin viimeiset viisitoista vuotta olen käyttänyt Lumenen tuotteita, siitäkin huolimatta, että olemme asuneet ulkomailla ja uskon vahvasti, että siinä on yksi syy siihen, miksi ihoni on pysynyt melko hyvässä kunnossa. Siihen ei ihmeitä tarvita, mutta voin tässä rehellisesti sanoa, että Lumenen ihonhoitotuotteista en luovu koskaan ja tämä ei ole maksettu mainos, vaan todellakin olen kokenut tuotteet niin monien vuosien ajan loistaviksi, niitä onkin aina roudattu Suomesta matkalaukussa kulloiseenkin asuinmaahan, nytkin joululomalla täydensin varastoja.

Huulipunaa käytän niin paljon, että sen merkin haen aina kustakin maasta ja en satsaa huulipunan hintaan, vaan oikeaan väriin ja edullisestakin merkistä löytää hyvän tuotteen, kuten täällä Inglotin tuotteet, joista olen ottanut omakseni huulipunat ja kynsilakat. Huulipunissa ja kynsilakoissa olen erittäin sävyuskollinen ja ostaessani uuden punan tai lakan, saatan löytää saman värin jo omasta hyllystäni...

Ripsivärin suhteen taas olen erittäin merkkiuskollinen ja samaa tuotetta olen käyttänyt ties kuinka kauan; Kanebon Sensai musta maskara, jonka ei leviä, mutta irtoaa yli 38 asteisella vedellä.
Kaikki muut tuotteet taitavatkin sitten tulla Lumenelta. Pesen kasvoni puhdistusvoiteella (radiant touch) ja huuhtelen vedellä. Levitän kasvoilleni kiinteyttävän päivävoiteen ja päälle ns. kiinteyttävän meikkivoiteen hyvin ohuelti peittämään ihon värivirheitä (kiinteytystä siis löytyy). En käytä  puuteria, vaan sipaisen aurinkopuuteria hiukan ja poskipunaa. Yksi tuote on yli kaiken: valokynä ja siinä olen joutunut välillä turvautumaan muihinkin kuin Lumeneen. Valokynä on ihan loistava keksintö tummiin silmänurkkiin ja silmänalusiin. Voin suositella myös ihanaa virkistävää naamiota, joka on nopea pika-apu väsyneelle iholle ja heleyttää jo viidessä minuutissa, kokeilkaapa.

Käytän säännöllisesti silmänympärysvoidetta ja usein myös huulihoidetta.
Kulmiin on ihan pakko laittaa kynällä vahvistusta, niin ovat värit vuosien varrella haalenneet ja rajaan silmiäni myös. Meikkaan kevyesti ja siksi tuotteet riittävät melko pitkään (lukuunottamatta huulipunaa :-)) Meikkaus on minulle kuin vaate, jota ilman en lähde mihinkään. Katselin aina kun oma äitini meikkasi itseään ja viehättävällä äidilläni oli aina huulipunaa huulissaan, vielä hänen viimeisinä aikoinaankin. Myös tätini oli loppuun asti yli kahdeksankymmentä vuotiaana ilo silmälle. Meikkaaminen ei missään nimessä ole mikään itsetarkoitus, tärkeintähän on miten itse omissa nahoissaan viihtyy ja siinä olemme erilaisia ja hyvä niin :-))  

Heräsin tänään neljältä ja hiivin alakertaan keittämään kahvia, mies suuntasi lentokentälle viiden maissa ja lapset täytyy käydä tsekkaamassa, että ovat hereillä. 
Kävin eilen lääkärissä ja lääkkeitä vaihdettiin, koska toivottua tulosta ei syntynyt, nyt on hevoskuuri päällä. Huolestuneena olen täällä seurannut Ukrainan tilannetta television kautta ja toivon, että tilanne raukeaisi rauhallisesti.

Terveisin XX Päivi

12 kommenttia:

 1. Hah, sama juttu täällä. Lumenet on raahattu mukaan Aasiaan ja pitkin Jenkkilää, niinkuin Saksaankin. Välillä kokeilen kansainvälisempiä merkkejä, mutta palaan aina perustuotteissa Lumeneen. Hyvä hinta ja laatusuhde ja sopii suomalaiselle kuivahkolle iholle. Ainakin omalleni. Tyttäret ovat myös tykästyneet Lumenen herkänihon juttuihin. Saksassa Weledalla myös hyviä tuotteita.
  Toivottavasti saat nyt itsesi kuntoon uusilla lääkkeillä.

  VastaaPoista
 2. Lumenea löytyy minunkin kaapista, eikä ole ihon kanssa mitään ongelmia ollut...jos ei ryppyjä lasketa...ja niitähän tulee oli merkki mikä vaan..:))
  Toivottavasti uusista lääkkeistä löytyy apu!

  VastaaPoista
 3. Siul on kyl iha hitoksee hyvii kuvii tääl!!
  Lumene on hyvä. Ja se ainut jota minä käytän. Hehe sinulta sen oppinut ja ei ole ollut huono oppi ♡♡

  VastaaPoista
 4. Monen monta tuttua tuotetta - ja juurikin Lumenelta.
  Sensain mascaran voittanutta ei ole - mikään muu ei pysy minun ripsissäni - ei vedenpitävätkään. Nykyisin tosin käytän tuon perusversion rinnalla sellaista pidentävää ja tuuheuttavaakin. Mutta sama tuote. Hamtraan aina reissuilta.

  VastaaPoista
 5. Monta vuota pidin Lumenea "äidin merkkinä", jonka värit eivät minulle sovi, kun olemme "eri värisiä". Viime vuosina suosikkihuulipunasävyni ovat kuitenkin löytyneet Lumenelta ja monta hoitotuotettakin on nyt samalta merkiltä.

  Toivottavasti tilanne Ukrainassa ja Krimillä rauhoittuu pian.

  VastaaPoista
 6. Lumenen nimiin täälläkin vannotaan.On ihovoiteet,huulipunat ja kynsilakat hinta/laatusuhde on kohdallaan.Ilman kevyttä kenttämeikkiä en ovesta ulos lähde.Joka aamu on silmät piirrettävä "säihkymään" (hehheh) ja huulipuna on ehdoton! Ryppyjä tulee niille ei mahda mitään, elettyä elämää... :)). Toivottavasti uusista lääkkeitä on apua vaivaasi.Pidän peukkuja! Toivotaan Ukrainan ja Krimin kriisiin ratkaisua. Hyvää loppuviikkoa sinulle./t. Helena

  VastaaPoista
 7. Lumene on ehdoton! Nyt viimeisimpänä Lumenen CC-voide tullut suosikiksi. Käytin vuosikausia Lancomen puhdistusgeeliä ja kasvovettä, sitten kerran unohdin matkallani toiletpussin kotiin ja ostin hotellin lähikaupasta Erisanin hoitavan puhdistusgeelin (n.4-5e) ,jonka voi siis myös huuhdella vedellä. Tämän jälkeen en muuta ole käyttänytkään, aivan loistotuote, myös silmämeikin poistoon. Ei ihme, että se on nykyään usein loppu kaupan hyllyltä...joku muukin on löytänyt ko. tuotteen. Kotimaisuus kunniaan!

  VastaaPoista
 8. Heh, sävyuskollisuutta täälläkin. Mm. Viime syksynä ostin vahingossa kolme kertaa saman huulipunan ;-)

  VastaaPoista
 9. Mikä upea värivalikoima kynsilakkoja! Ja pakko mainita vielä, että tuo kiikustuoli on vaan niin ihana.

  VastaaPoista
 10. Minulla on myös pelkästään Lumenen meikkejä, paitsi ripsiväri, jota vaihtelen eri merkkien välillä. Onpa harmi, ettei lääkitys vielä ole tepsinyt.

  VastaaPoista
 11. Hei ja monet, monet kiitokset kommenteistanne, olette kyllä ihania!
  XX

  VastaaPoista
 12. Lumenen tuotteet ovat luotettavia, minulla on nyt kokeilussa Lumene LAB. Sensain ripsiväristä en luovu :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...