tiistai 25. maaliskuuta 2014

EVERYDAY ceramic collection


























 EVERYDAY keramiikkasarja, joka tulee myyntiin kesällä. Tätä on suunniteltu pitkään. Astiat ovat pääasiassa valkoisia, joitakin malleja olen suunnitellut mustana ja joitakin tulee vaalean harmaana. 
Tämän tyyppisiä astioita olen jo pitkään kaivannut omaan pöytääni ja käyttööni, mutten ole mistään löytänyt ja olin jo ilmoittautumassa keramiikkakurssille, jotta alkaisin itse tekemään astioita. Onneksi löysin taitavan ja ennakkoluulottoman keraamikon/savenvalajan, joka on selvästi taiteilija sielutaan ja otti haasteeni vastaan ja tässä on nyt ihana tulos. Olen miettinyt tarkkaan astioiden käyttötarkoituksen, joten niillä on kaikilla oma funktionsa, toisilla useampikin.
Joikainen astia on myös uniikki, koska ne tehdään 100% käsityönä alusta loppuun ja kyseessä ei siis ole tehdas, vaan yksi mies tekee tuotteet minulle pienessä pajassaan. Olen hänelle niin kiitollinen ja vaikutti, että hän oli itsekin tyytväinen lopputulokseen, koska pääsi tekemään jotakin uutta ja oikeastaan oman mukavuusalueen ulkopuolelta. 
Toivottavasti astiat miellyttävät myös teidän silmäänne.
Keramiikka kestää mikron ja astianpesukoneen sekä uunin.
Toiselta toimittajalta tulee sitten raidallista ja kuviollista keramiikkaa, joka on myös hauskaa - sitä harmaa -ja mustaraidallista.
Oikein IHANAA viikkoa teille!
On mukava jakaa tämä iloinen asia kanssanne :-))

XX Päivi

46 kommenttia:

  1. Oi oi, nuo kynttilänjalat ovat niin upeita ja muutkin!!!!


    http://pienilintu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilanjalat ovat oikeastaan pulloja/maljakoita, pienempään kruunukynttilä sopi niin passelisti. :-))
      XX

      Poista
  2. Kaksi sanaa: ihania ja tahdon! ♥ ♥ ♥ Eipä tässä mulla muuta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos paljon ja kesällä kun muutan Suomeen, pitäisi astioidenkin kotiutua samalla :-))
      XX

      Poista
  3. Kauniita kuin mitkä! Tuo kaadinkin on ihanuus! Hyvää kannatti odottaa, vai mitä?
    Aurinkoisia päiviä sinulle ja riemukkaita hetkiä ystäväsi kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se näin on, että etsintä tuottaa tulosta ja hyvää kannattaa odottaa.
      Xx

      Poista
  4. Voi miten onkaan hieno sarja tulossa! :) Keramiikka on ihanaa, niin kuin on betonikin.. jotenkin ikuisia :) http://jattasdiary.blogspot.fi/2013/12/se-on-betonia.html

    VastaaPoista
  5. Yksinkertaista ja kaunista, tykkään!
    Mukavaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
  6. Onneksi olkoon, hyviltä näyttävät! P.S. Olen muuten jo monesti tehnyt ruokaohjeesi "Dinner is ready" mukaan kasviksia. Ne ovat niin hyviä lihan ja riisin lisukkeita. Minulla on niihin jo suorastaan himo! Siinä postauksessa on muistaakseni sellaisia ovaalimallisia yhdenhengen astioita, joita ei myöskään ole saatavilla mistään. Hyvä ohjeesi on myös se köyhät ritarit, mihin tulee päälle niitä sokeroituja marjoja ja hedelmiä. Kiitos ohjeista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mukava kuulla, että ruokaohjeista on ollut iloa!! Ovaalin mallisia uuninkestäviä vuokia minulla oli myynnissä viime kesänä ja olen tilannut niitä uudelleen :-))
      XX

      Poista
  7. Onnittelut! Näyttävät hyvältä, erityisesti kahvikupit, pullot ja kynttilänjalat ovat mieleeni. Jos tuollaisia tulisi vastaan jossakin putiikissa, ostaisin heti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oikeasti pullot ovat pulloja , mutta kokeilin kruunukynttilää pienempään ja se sopi siihen...Näitä tulee putiikkiini kesällä :-)) Tervetuloa!
      XX

      Poista
  8. Ah miten ihania astioita. Ne ovat jollain lailla ihan henkäyksen oloisia, etenkin nuo valkoiset.Onneksi olkoon Sinulle !!

    Päivi Espoosta

    VastaaPoista
  9. Heippa! Vieläkö noita mustavalkoraidallisia astioita olisi sinulla myynnissä? Erityisesti iso kannu ja kupit kiehtoivat. :) Otathan yhteyttä minuun: kata.kari@hotmail.com. Kiitos ajastasi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustavalkoraidallisia pitäisi joitakin tuotteita tulla kesällä, olen niitä tilannut, menen tehtaille ensi viikolla, tarkistan asian.
      Sitä mallia, jota minulla ihan aikoinaan oli, isoa kannua ja sellaista klassisen ison kupin mallista ''mukia'', en enää saa, tehtaan kanssa oli megavaikeuksia ja jouduin etsimään toisen tavarantekijän, jolta kyseisiä malleja ei löydy, valitettavasti. Jotakin muuta sensijaan tulee. Kannataa seurata blogista, mitä tulee kesällä myyntiin.
      XX

      Poista
  10. Onpa vaan aikas ihania astioita! Kävisi kyllä meillekin. Tykkään, kun asitat on kunnon astioita, eikä mitään piperryksiä :)

    VastaaPoista
  11. Todella kauniita astioita! Pulloista ja kupeista tykkään erityisen paljon, ihania!

    VastaaPoista
  12. Oijoijoi! Ihanuuksien ihanuuksia... onneksi olkoon Päivi <3

    VastaaPoista
  13. Ihanan näköistä keramiikkaa. Juurikin omaan makuuni istuvaa. Tuo astioiden muotokieli puhutteli myös. Onnea, että olet lopulta löytänyt mieleisesi keraamikon täältä Puolasta. Voit uskoa, että tiedän kuinka hankalaa täällä joskus on toimia ja "saada tahtonsa läpi". Hienoa, että olet sinnikkäästi jatkanut. Nyt sinnikkyys palkitaan. Terkkuja Wrocsusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna, olipa mukava saada sinulta kommentti!!! Juu, ei tämä tuotesuunnittelu täällö ole sieltä helpoimmasta päästä, mutta nyt taisin löytää ihan hengenheimolaisen tästä keraamikosta, miehen varustettuna esteetikon silmillä :-))
      Xx

      Poista
  14. Kauniita ovat, minunkin mieleeni on pullot ja kupit ! Onnea hankkeellesi !

    VastaaPoista
  15. Onnittelut minunkin puolestani. Näyttävät juuri siltä, millaisia olen haaveillut omaan kotiin sekä lapsilleni lahjoiksi. Toivottavasti nuo mainitsemasi loputkin täyttävät odotuksesi ja olet koko sarjaan tyytyväinen. Ihanaa, kun palaatte Suomeen jäädäksenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Riitta, oleen erittäin tyytyväinen näihin astioihin, ylittivät valmistuessaan kaikki odotukseni :-) On mukava palata Suomeen, tietysti nyt paluuseen liittyy haikeutta, kun osa perheestä jää vielä vuodeksi Varsovaan...
      Xx

      Poista
  16. Hui, kuinka kauniita, herkkiä! Tykkään yksinkertaisista ja selkeistä muodoista!

    VastaaPoista
  17. Sitkeys palkittiin. Ovat kauniita ja käyttökelpoisen oloisia. Iso +, että kestävät konepesun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mukava kun ovat ihan arkikäyttöön soveltuvia :-))
      Xx

      Poista
  18. Onneksi olkoon Päivi! Aivan upeita astioita,juuri tuollaisia olen itsekin haaveillut omaan pöytääni,mutten ole mistään löytänyt.Olen ihan täpinöissä,kun odotan myyntitapahtumaasi,jospa niitä astioita olisi silloin myynnissä :)). Ihanaa viikkoa sinulle ja vieraillesi.Meilläkin aurinko paistaa ja puutarhassa harava heiluu..../t. Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena, haipakkaa on täällä ollut, juu toivon saavani astiat kesällä myyntiin :-))
      Xx

      Poista
  19. IHANIA - Olet taitava suunnittelija!!!!!

    VastaaPoista
  20. Kaunista! Kertakaikkiaan. Laakea vati kyssäkaalin alla ja kulho narsissien tukena olivat ekat suosikit, tälläinen simppelin ystävä kun olen, mutta erityisesti minua miellytti musta kuppi, jossa korva on ihanan ylhäällä ja pyöreä. Hienoa suunnittelua ja toteutusta.
    Leena

    VastaaPoista
  21. Voi vau, niin ihania! Just tuollaisia minäkin haluaisin :-) Toivottavasti onnistun ostamaan elokuussa!! Olisi tarkoitus pakkailla niitä vanhoja (mustavalkoa) mukaan tänne, kun ovat nyt Suomessa. Ajattelin, että jätän kaikki astiat nyt Suomeen ja otan kesän jälkeen mukaan ne, mitä oikeasti kaipailen. Ja niitä just kyllä odottelen saavani käyttöön..

    terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hannis ja terkkuja täältä sinne Amerikan maalle!!
      XX

      Poista
  22. Voi Päivi - aivan valtavan kauniita! Näillä tuotteilla on taattu suksee kotimarkkinoilla, ihanaa kun jaat tilannepäivityksiä täällä meidän kanssa xxx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana, täällä oli tarkoitus roikkua ja päivitellä edelleen :-)) Terkkuja!
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...