perjantai 11. tammikuuta 2013

THE NEW LONG ''TABLES''...in our livingroom


Hei rakkaat lukijat! Terveisiä taas meidän olohuoneesta.(Sanon ''taas'', koska ainahan minulla on näitä kuvia samoista sohvista ja samasta olohuoneen pöydästä.) 
Olen jo pidempään miettinyt mitä ihmettä keksisin olohuoneeseen, jotta saisin siitä jollakin tavalla rennomman tyylisen, se on ollut jotenkin niin konservatiivinen. Yläkerrassa työhuoneessani oli kaksi pitkää ''pöytää'', siis itse kyhättyjä Open House-tapahtumaani varten vuosi sitten. Ostettiin silloin laudat, mies naputteli ne yhteen ja poika maalasi ja sitten vaan Ikean jalkojen päälle ja jeeee, siinähän ne olivat. Nythän minulla ei ole täällä Varsovassa mitään myyntitapahtumia eli ne olivat tyhjänpanttina, joten tuumasta toimeen ja raahasin pöytälevyt ensin yhden kerroksen ja sitten toisenkin kerroksen alaspäin ja olohuoneeseen. Ikkunoiden edessä näyttävät ihan mukavalta, niin rennoilta ja moderneilta, vai mitä sanotte? Voiko olohuoneessa pitää tuollaisia lautakyhäelmiä, vai kuuluvatko ennemmin varastoon. Mies ei ehkä ole nyt kanssani samaa mieltä  tästä uudesta sisutusideastani, katsotaan kun tulee tunnin päästä työmatkaltaan, mutta pois en vie!
Aivan loistavaa viikonloppua teille!!!!!
HAVE A WONDERFUL WEEKEND!
XX Päivi

26 kommenttia:

 1. I love the tables behind the couch great idea. It is great to have a light in the middle of the couch when you are reading. Have a lovely weekend

  VastaaPoista
 2. Ensimmäisten kuvien kohdalla aloinkin miettiä, että mistä nämä kuvat onkaan... Kuvissa näyttää ainakin tosi hyvältä, tykkään!!! Niin ne miehet, ei ne aina ymmärrä meidän juttuja ;)

  VastaaPoista
 3. Realy nice, It looks so spacious. And great for the plants, albums... I love your pillows!!
  Have a happy weekend too :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta ja niin inspiroivalta näyttää! Sinulla on taito tehdä kauniita asetelmia!

  VastaaPoista
 5. Heiii äiti, nuo on toooosi kivat!! Tykkään paljon!!
  Hyvää viikonloppua!! Soitellaan vielä huomenna! <3

  VastaaPoista
 6. Teillä on aina yhtä upean näköistä. Nuos sivupäydät täyttävät kivoilta asetelmineen :)

  VastaaPoista
 7. They look good your table. Have a nice weekend.
  kram Nilla

  VastaaPoista
 8. Ja just kun kuvia katsoin, olin että "voi kuin kivat noi ikkunanaluspöydät"! Joten siinä vastaus, ne on tosi hyvät! Ja sulla näytti olevan narsissikin menossa mukana. Itse hiplasin vastaavaa tässä viikolla Ikeassa, mut sinne se vielä jäi. Meillä niin talvi, että pakko jotenkin vain "elää talvea" talven keskellä. En ota kevättä vielä edes sisälle.

  TERKKUJA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minullahan alkaa normaalisti joulu syksyllä, kevät talvella jne. Olen niin malttamaton. Kevätkukat tuovat auringon talven keskelle.
   xx

   Poista
 9. Hyvin sopivat ja antavat juurikin sellaista rentoa meininkiä huoneeseen.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 10. Noi pöydät on täydelliset tuohon ikkunan eteen! Tykkään so much!

  VastaaPoista
 11. Pöydät ovat hyvä idea, hetken tosin mietin ja katselin pitkään...sain kiinni heti ajatuksestasi pöytien suhteen,mutta tekeekö mustien jalkojen runsaus jutusta vähän rauhattoman....mikä olisi parempi ratkaisu..hmmm, en keksi. Joka tapauksessa kivat ovat noinkin. Kerro ihmeessä,mitkä olivat miehesi ensimmäiset sanat!!

  Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katri, kiitos kommentistasi, minusta harmaat jalat ovat koko pöydän juju, valkoiset olisivat liian pliisut, sitä on kokeiltu lomakodissa. :-))
   Mies huomasi jo eteisessä, että huonekaluja vaihdeltu, koska pikkupöytä olohuoneesta oli siirtynyt eteiseen. ''Mitäs täällä on tapahtunut'', se kysyi, mutta tykkäsi kyllä.
   XX

   Poista
 12. A lovely idea with the tables, I like it a lot:)

  Fun with the dream, sometime maybe it will come true???

  Kram Åsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Äsa, you never know, maybe some day I will stand behind your door...
   XX

   Poista
 13. Joo ehdottomasti jalkojen on oltava tummat, se on selvä!
  Yritän etsiä sellaista kuvaa,jolla saisin ajatukseni ilmaistua..laitan tänne jos löydän. Mutta eihän sinun tarvitse miettiä muuta ratkaisua,koska tuo on hyvä ja kiva just tollasenaan!

  Katri

  VastaaPoista
 14. Siis aivan ihanat pöydät ja aivan oikeassa paikassa! Juuri tu rent tunnelmahan niistä syntyinja jos teillä oli? konservatiivista niin nt ei ainakaan ole!
  Niin kauniita kuvia ja tunnelmia! Tulen aina niin hyvälle tuulelle sivuistasi-KIITOS!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...