torstai 10. tammikuuta 2013

CHALLENGE...

HEI, sain tunnustuksen tai haasteen, kuinka vain, ihanalta Marrulta, marru-matkanvarrelta-blogista. Kiitos Marru. Tähän tunnustukseen kuuluu 8 paljastusta ja en osoita tätä nyt kenellekkään erityisesti, vaan kaikki jotka haluavat, voivat hiukan raottaa verhoja ja tehdä paljastuksia itsestään tai elämästään...
Minun paljastukseni ovat tässä:
1. Saatan käyttää kohtuuttomasti aikaa (vaikka kesken ruuanlaiton) tavaroiden ja huonekalujen siirtelyyn paikasta toiseen sisustusmielessä, kuten tänään. (kuvassa siirreltyjä tavaroita).
2. Myönnän, että kehun miestäni herkemmin muille ihmisille kuin hänelle itselleen. Mieheni on moniosaaja, lisäksi hän on  pitkäjänteinen ja luotettava, eikä ole juurikaan sellaista asiaa mitä hän ei tietäisi tai osaisi tehdä. Nauramme myös monesti samoille asioille ja se on ihanaa. Välillä tietysti otetaan lujasti yhteen.
3. Rentoudun televisiota katsomalla.
4. Olen hajamielinen ja etsin jatkuvasti silmälaseja, kännykkää ja milloin mitäkin.
5. Monien ulkomaan vuosiemme aikana kaipaan juuri sinne missä en ole. Ulkomailla asuessamme kaipaan Suomeen ja Suomessa asuessamme kaipaan johonkin muualle.
6. Elokuvia katsellesani itken usein, niin ilossa kuin surussa.
7. Minusta olisi ihana tavata kaikki blogien kirjoittajat ja lukijat jossakin suuressa BLOGIMASSATAPAHTUMASSA.
8. Olen yhtäaikaa sosiaalinen ja erakko. Rakastan tavata ihmisiä ja puhun paljon, toisaalta tarvitsen paljon myös omaa aikaa. Olen kasvanut ainoana lapsena ja leikkinyt paljon itsekseni, nyt minulla on viisi omaa lasta ja yhdessä olemme niin, niin sosiaalisia ja äänekkäitäkin...

Kiitos jos jaksoit lukea kahdeksan pikku-paljastustani. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille ja terveisiä Marrulle.
Have a special weekend!
XX Päivi

12 kommenttia:

 1. Mukava lukea paljastuksiasi persoonastasi. Alkoi vähän hymyilyttää-tunistin itseni aika monessa kohtaa:)

  VastaaPoista
 2. Ikäväkseni joudun toteamaan, että 2. ja 4. tunnistan itseni myös :)
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kummallista, että voisihan sille miehelle sanoa, että olet suurimman osan ajasta ihana...muiden kanssa puhuessa sitä muistaa kyllä kertoa kumppanista niitä hyviä puolia...eikö olekin kamalaa, että menee niin paljon aikaa aina jonkun kadonneen etsimiseen.
   XX

   Poista
 3. Tuo kohta 5 on niin totta! Sitä kaipaa aina juurikin sinne missä ei ole... hassu juttu, mutta sen tajuaa vasta Suomeen paluun jälkeen. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tunnustus-postaus! Kiinnostava lukea niitä :)

  VastaaPoista
 5. It is nice to learn a little about the person. Have a lovely funf filled weekend

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...