torstai 17. tammikuuta 2013

SNACK TIME...
HEI ja terveisiä täältä. Minulle on nyt varattuna aika helmikuun alkuun endokrinologiaan erikoistuneelle lääkärille, jotta saisin tautiini (jota olen sairastanut jo yli kymmenen vuotta) oikean ruokavalion eli jotakin sinnepäin kuin KUITUJA KUITUJA jne. Koskaan en ole muuten saanut oikeita ruoka-ohjeita, en Bangkokin General sairaalasta, en Thaimaan toisesta, Bangkok-Pattaya-sairaalasta, en Jorvista Espoosta, minuahan on tämän ''kiertolaiselämän'' vuoksi hoidettu siellä sun täällä...nyt ensimmäistä kertaa täällä Varsovassa oikea ruokavalio otettiin puheeksi. Uskon, että pääseen sopuun suolistoni kanssa.

Kirjautuneiden lukijoiden määrä lähestyy kahta sataa ja ajattelin sen kunniaksi järjestää jotakin. KIITOS ihanista ja kannustaavista kommenteistanne edellisen päivityksen yhteydessä, olette vallan ihanaa porukkaa!

Täällä eletään jännittäviä aikoja, mieheni on lähdössä patikoimaan Kilimanjaroon Koillis-Tansaniaan, sinne Kenian rajan tuntumaan kymmeneksi päiväksi, nyt sunnuntaina. Kaiken maailman lääkitykset trooppisten sairauksien varalta hän on täällä nauttinut ja voinut välillä hyvinkin huonosti ja siinä samalla koettanut tukea minua ja ravannut kanssani eri lääkäreillä...niinhän sitä sanotaan, että ''rampa sokeaa taluttaa''...

Ensi viikolla poikamme Axel lähtee Muncheniin koripalloturnaukseen ja ystäväni samaisesta kaupungista tulee tänne luokseni, jippii, sain siis itseni kreivin aikaan kuntoon.

Häntä on nyt nostettu pystyyn.

Eipä tässä sitten muuta kuin HYVÄÄ LOPPUVIIKKOA!
HAVE A GOOD WEEK!!
XX Päivi

15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, jälleen! Ja toivottavasti löydät vastauksen seuraavalta lääkärikäynniltäsi:) Mutta sulla on kyllä huippuasenne ja kun "parannus" löytyy niin mietippä sitä energian määrääsi sen jälkeen;)

  VastaaPoista
 2. NAM - mustikat nosti veden kielelle puhumattakaan noista juustoista:)!
  Hyvästi herkuton tammikuu!!
  T,Kati

  VastaaPoista
 3. smak - nams;) - ja toivottavasti löytyy oikea ruokavalio; kerrothan sitten täällä, mitä siellä suositeltiin. Täälläkin on aika monta vatsavaivaista, joiden vaivoihin ei oikein kunnon syitä tunnu löytyvän. Ja mukavaa, että saat mieluisia vieraita. Ystävät on!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti sitten jaat saamasi ruokavalioneuvot meidän lukijoiden kesken, mulle ainakin ne olisivat tervetulleita, vatsavaivainen kun olen itsekin. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 5. Hyviä uutisia siis. Voi kuinka ihana juttu!!

  Tollainen herkkulautanen saa kyllä veden herahtamaan kielelle. Tosin mun kuvassa siinä olis ollut kahvikupin sijaan viinilasi ;)

  Tuoreet mustikat ja vadelmat ovat harvinaista herkkua tähän aikaan vuodesta.

  Ihanaa loppuviikkoa sulle Päivi!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti ruokavaliolla sinut saadaan huippukuntoon!

  Vadelmista ja mustikoista tulee ihana kesäien fiilis. Syön niitä itsekin päivittäin, mutta pakkasesta, eikä se ole ihan sama juttu kuin tuoreiden marjojen maistelu.

  VastaaPoista
 7. Kylläpä olet joutunut pitkän tien kulkemaan ennekuin vaivaasi etsitään kunnolla parannuskeinoa. Toivottavasti saat hyvät ohjeet ja tervehdyt.
  Mukavaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 8. Ihanat snäksit :) Täytynee mennä nyt tekemään smoothie :)
  Voi sinua äityli... :(
  Toivottavasti nyt ruokavalio analysointi vihdoinkin tuottaisi tulosta ja pääsisit kaikista vaihvoista eroon!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla hyviä uutisia. No, niin...nyt sitten vain kaikki herkut esiin, ennen ruokavalion remonttia ;)
  Olen niiiiin innoissani tulevasta reissusta ja niin taitavat olla lapsenikin, saavat rellestää rauhassa viikonlopun ilman vanhempia.

  Tiina  VastaaPoista
 10. Toivottavasti ruokavaliosta on hyötyä :) No nyt rupes tekemään vadelmia mieli... eikä meillä niitä ole!
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 11. Oletkohan jo kokeillut gluteenitonta ruokavaliota, joka joskus on selittämättömien vatsavaivojen syynä?
  Minulla keliakia todettiin 45 vuotiaana, kun hiuksia oli lähtenyt useiden kuukausien aikana ihan hurjasti ja vatsa alkanut temppuilla.
  Toivottavasti oikea ruokavalio löytyy!
  t. Annima

  VastaaPoista
 12. Toivotaan, että vaivasi helpottaa <3

  Ja taas niin ihania kuvia! Nälkähän tässä taas tulee, vaikka on juuri syönyt enemmän kuin laki (ja vatsa) sallii :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 13. Hauskaa viikonloppua Päivi ja Tiina:-) toivoo jonna

  VastaaPoista
 14. Loving the bed linen. Have a lovely weekend

  VastaaPoista
 15. Moikkis ihanainen, toivottavasti huomaat tämän viestini, sillä en viitsinyt tuohon arvontapostaukseen jättää sanaa, että blogissani olisi sulle tunnustus http://countrysally.blogspot.fi/2013/01/salmiakkia-ja-ihmisen-poikasia.html

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...