maanantai 7. tammikuuta 2013

LAST YEAR 2012 WAS A GOOD YEAR

Mother's day

HEI taas täältä Varsovasta ja vielä kerran HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA. Tässä olen miettinyt mennyttä vuotta ja totesin, että se oli hyvä vuosi. Aloitin blogini maaliskuussa ja kiitän teitä kaikkia siitä, että olette kommenteillanne ja blogivierailuillanne kannustaneet minua jatkamaan ja se on ollut ihan mielettömän mukavaa, siis KIITOS vielä!
Vuoden aikana käytiin kahden nuoremman lapsemme kanssa autoilemassa Italiassa; mm. Goriziassa, jossa ihanat ystävämme Heli ja Olli, sekä heidän tyttärensä Eeva asuvat, terveisiä heille! Samalla reissulla käytiin Venetsiassa, Bratislavassa ja Ljubljanassa.
Poikamme Aleksi piipahti Äitienpäivänä Varsovassa ja ajelimme ennen kesälomaamme puolalaisten ystäviemme Malgosian ja Mciekin kanssa Gdanskiin ja Sopottiin.
Enoni Pekkakin ehti viikoksi luoksemme ja juhannukseksi sitten matkattiinkin  Suomeen ja siellä tyttären ihanaan kotiin merenrantamaisemiin.
Käväisin myös Gotlannissa tapaamassa ruotsalaista ystävääni Annaa ja sen jälkeen puolalaiset ystävämme matkasivat luoksemme Suomeen. Näytimme heille kaunista, kesäistä Helsinkiä, sekä Inkoon ihastuttavaa saaristoa, jossa appivanhemmillani on kesäasunto.
Loman päätyttyä elokuussa palattiin taas Varsovaan ja minulla kävi vieraina mieheni äiti Stina, sekä ystäväni Tea ja Nina. Nautittiin mm. Varsovan kivoista ravintoloista ja kahviloista.
Marraskuussa lensin sitten Suomeen POP UP-myyntiäni varten lomakotiimme Espoossa. monday TO sunday HOME sai kaksi uutta ihanaa harmaata pellavaperheeseensä.Myynnissä oli myös viehättäviä Bloomingvillen tuotteita. Kävijöitä oli runsaasti,nautittiin glögista ja oli fantastista tavata teistä lukijoista niin monia! Kiitos!! Tulin sen jälkeen pariksi viikoksi Varsovaan ja sitten lähdettiinkin taas joulun viettoon Suomeen. Sain kaikki viisi lasta + puolisot luokseni, meitä olikin sitten iso porukka, 11 henkeä koolla. Nyt ollaan taas täällä Varsovassa ja UUSI ULJAS VUOSI on aluillaan. Tästä on hyvä jatkaa! Kiitos myös miehelleni, yksi yhteinen vuosi on taas takana ja toivottavasti vielä monta edessä.
Kaikille ihanaa alkanutta viikkoa!
HAVE A GREAT WEEK and I HAVE TO SAY that the YEAR 2012 WAS A GOOD YEAR!
XX Päivi

30 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you Agnieszka...I was very lucky last year, I had a quite many nice trips... :-))
   XX

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, samalla kun etsin kuvia aikaisemmista päivityksistäni tuli mieleen monta mukavaa muistoa.
   XX

   Poista
 3. Upea vuosi takana! Ja ihana katsella kuvia, kun löytyi jopa itsellekin muutama tuttu maisema! Helsingin ja Varsovan lisäksi näytti tutulta myös Gdanski ja Sopotti :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinne Varsovaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Voi, kunpa pääsisin noihin paikkoihin uudestaan!
   XX

   Poista
 4. Olipa hieno kuvakollaasi, tuli ikävä kesää ja valoa.

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia, voi että!

  VastaaPoista
 6. Hieno vuosi, johon mahtuu vaikka ja mitä. Ja hienot kuvat!

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia! Olisin muuten kiinnostunut noista pellavalakanoista, pystyykö niitä tilaamaan postitse ollenkaan?
  -pulu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, seuraava Open House myyntitilaisuus on keväällä, maalis-huhtikuussa ja silloin voin myös lähettää tuotteita kun tulen täältä Varsovasta Suomeen.
   XX

   Poista
 8. No eipä hullumpi vuosi ollenkaan, vaikka blogiin yleensä tallentuukin ne parhaat palat... Kesää tuli kova ikävä kun noita kuvia katsoi, mutta valoisaa vuodenaikaa kohden mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olet oikeassa, blogiin tallenetaan tietty vain ne parhaat palat, mutta toisaalta blogista puuttuu silti monet mukavat pienemmät arkipäivän onnenhetket...
   XX

   Poista
 9. Ihania kuvia!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Todella, todella kauniita kuvia!
  Oikein ihanaa alkanuttakin vuotta toivottelen sinulle! :)

  VastaaPoista
 11. Voi kuinka ihanan raikkaita kollaaseja ja kuvia vuodestanne. Hyvä vuosi on teillä ollut selvästi. Varmaan oli ihana tuo autoreissu Italiaan, Venetsiaan :). Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 12. Upea vuosi takana!
  Niin kauniita, upeita kuvia on ihanaa katsoa! Mukavaa alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 13. Nämä sinun kuvasi ovat aivan huippuja. Juhannuskuvat (kokko, kaivo ja laituri) ovat ihania, juhannusruusujen tuoksun voi melkeinpä aistia.

  Tarja L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tarja ja kiitos kommentistasi, sekä vierailusta blogissani.
   XX

   Poista
 14. Wow lucky you what a great year and a stunning set of images.

  VastaaPoista
 15. Ihana kooste!Kivasti tuo Suomi vilahtaa tuolla välissä. Tämä oli kyllä mukava postaus!

  VastaaPoista
 16. Upeita kuvia ja upeita värejä! Nyt lupaan itselleni opetella valokuvaamisen, ihan todella. Se olkoon uudenvuodenlupaukseni vuodelle 2013. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...