keskiviikko 30. tammikuuta 2013

14 x BEDROOM / inspirationsHUOMENTA Varsovasta. Ajattelin jatkaa tällä BED TIME-linjalla. Keräsin iloksenne muutamia kuvia makuuhuoneista, vähän sellaisista erilaisista ja esittelen tässä 14 omaa ehdotonta suosikkiani. Aivan tutisin innosta kun laittelin kuvia, sillä rakastan näiden kaikkien huoneiden persoonallista tyyliä, ehkä niistä voi ottaa jokaisesta jonkin pienen vinkin omaan makuuhuoneeseen.
Muutamme mahdollisesti takaisin Suomeen reilun vuoden kuluttua ja uskoakseni palaamme omaan taloomme, joka sijaitsee Espoossa ja jossa nyt asuu vuoralaisemme. Olen jo alkanut suunnittelemaan muutoksia ja remonttia taloomme. Talomme on 80-luvun lopulla rakennettu ja silloin edustanut hyvin modernia ja uutta arkkitehtuuria ja tuo mieleen tyylillään alppitalot. Yhtenäistä tilaa ja korkeutta. Olohuone, takkatila, ruokahuone ja keittiö ovat kaikki samaa tilaa. Ok, nyt näette miten innostunut olen, alan tässä jo selittämään pohjapiirrustusta.(Onkohan tässä nyt käynyt niin talomme suhteen, että aika kultaa muistot...) Keskitytään nyt kuitenkin näihin ihaniin makuuhuonetunnelmiin. Kuvat olen kerännyt sisustuslehden (vtwonen) nettisivuilta. 14 x makuuhuone, olkaa hyvät. 
Mukavaa loppuviikkoa.
HAVE A NICE DAY!
XX Päivi

14 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia, tekis mieli hypätä jokaiseen noista sängyistä. Meillä on vähän samaa tyyliä...asutaan Münchenin keskustassa upouudessa kerrostalossa, jossa rappaukset rapisee seiniltä vähän joka huoneessa. Isännöintifirma ilmoitti taas tulevansa kuvaamaan seinät, jo 5. kerta vuoden sisällä!!! Mitään ei ole vielä korjattu, se siitä saksalaisesta laadusta. Onneksi ollaan vaan vuokralla.

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh Tiina, minä tulenkin sinne kuvaamaan seuraavat pellavakuvaukseni, jos siellä tuolla tavalla rappaukset rapisee...toivotaan että ottavat asian tosissaan...
   XX

   Poista
  2. Tervetuloa milloin vain! Pitäskö vähän kopistella seiniä, että lohkeilevat oikein kunnolla ennen kuvauksia =)

   T

   Poista
 2. Voi miten mukavaan blogiin löysin:) Jotain niin tuttua löytyi täältä..itsekin ulkosuomalaisena olleena (5 lapsen äitinä) , nyt takaisin jo kotomaassa, mutta ei koskaan tiedä, mihin sitten..

  Noi sinun iki-ihanat pellavatuotteet! Olen aivan otettu!
  Jäänpäs seuraamaan juttujasi. Ystävän vierailu oli ihana lukea ja kuvin seurata. Ystävät ovat kullan arvoisia!  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka hauska kuulla, että olet myös ulkomailla asunut suurperheen äiti, monet kiitokset sinulle kommentistasi...
   XX

   Poista
 3. Mahtavia! Yhtä lukuunottamatta, kaikki uppos muhun... kelpais mulle heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marru, mikä niistä ei muuten uponnut? Kiitos kommentistasi ja mukavaa alkavaa viikonloppua.
   xx

   Poista
 4. Nuo industrial loft-tyyppiset kuvat ovat inspiskuvina mieleeni, vaikka en todellisuudesa olisi hirveän innoissani kotona räjähtäneen näköisistä seinistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat tosiaan osa olla vain fiilistelykuvia, eivätkä oikeasti ihan todellisista makuuhuoneista, mutta hyviä vinkinlähteitä.
   XX

   Poista
 5. Heippa! Ihania kuvia ja petivaatteita uppoaisin noista vuoteista jokaiseen...:)T.Jaana

  VastaaPoista
 6. hahaaa IHANAT!!!
  jei siellä on toteutettu muutamia ideoita joita minäkin juuri olen toteuttamassa :) Ellan huoneessa ;)
  Haleja äiti! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö, ai kun ihanaa, odotan innolla mitä olet keksinyt??
   XX

   Poista
 7. Hei kaima, ottaisin jokaisen makkarin ja noi vuodevaatteet ovat myös ihania

  t. Päivi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...