sunnuntai 8. marraskuuta 2015

SATURDAY & SUNDAY, lovely days








Hei,

siunattu sunnuntai käsillä, ihanaa.
Tiedättekö, joskus nuorempana en pitänyt sunnuntai-päivistä.
Koko sunnuntai oli vain masentavia pysähtyneitä tunteja, vailla mitään järkevää tekemistä. En ymmärrä miksi ajattelin niin...
Muistan kun asuimme Thaimaassa, varsinkin toisella Thaimaan reissullamme, jolloin asuimme maaseudulla, tuntui kuin koko maailma olisi pysähtyntyt sunnuntaisin, enkä päässyt oikein mihinkään kotoa. Mies kävi golfaamassa kiireisen työviikon jälkeen ja minä lojuin toimettomana lasten kanssa kotona (lapsilla touhuakyllä riitti kavereiden kanssa), lähimpään kaupunkiin oli noin puolen tunnin ajomatka, eikä se houkutellut. Odotin aina innolla alkavaa maanantaita ja arjen alkamista.

Nyt on toisin, sunnuntai on päivien parhaimmistoa,
on lupa lojua ja rakastan sitä, ettei ole kiirettä mihinkään, on aikaa tehdä juuri niitä juttuja, joita haluaa.
Nyt eksyin tässä vähän sivuraiteille asiastani, heh...:-))

Piti sanoa pari sanaa metsästä, se on nimittäin täynnä kaikkea ihanaa, vaikka esim. mustikan ja puolukan varpuja. Kävin pienellä metsäretkellä ja otin polulta mukaani taipuisan oksan, sekä puolukan varpuja. Kotona sitten kiersin oksan ympyräksi rautalangan avulla lisäten siihen varpunippuja kiinnittäen ne aina rautalangan pätkillä ja siitä syntyi kaunis ja herkkä oviseppele. 

Teen tässä parasta aikaa samalla suunnitelmia huomisen maanantain, siis vapaapäiväni, varalle sekä mietin seuraavaa päivitystä, joka lienee yhden julkkiskokin uuden keittokirjan julkistamisjuhlasta, palaan siis siihen.
Alla oleva kuvakokoelma on eiliseltä, lauantailta,
joka todellakin oli ihan huippupäivä.


Haluan myös KIITTÄÄ Riittaa (suurenmoinen valokuvaaja, moniosaaja ja reissunainen), Maijaa (maijanmaailma.fi), sekä Ullaa (http://www.hietalahdenkauppahalli.fi/le-marche/) unohtamatta ystävääni Leenaa, joka auttoi kaupalla  koko viikon, järjestelemällä, leipomalla jne jne. <3)
Kiitos kuuluu myöskin hurmaaville asiakkaille, jotka teitte päivästä niin iloisen ja antoisan.
Kaupalle on joulu siis hiipinyt ja lisää jouluisia tuotteita vielä tulossa, TERVETULOA!
Vielä on sanottava, että Le Marchen delituotteet olivat upeita ja taidan saada niitä kaupalle vielä ennen joulua! Todella hienostunut ja herkullinen lahjaidea.

Ihanaa isänpäivän iltaa kaikille!

XX Päivi

8 kommenttia:

  1. Tiedätkö, mun sunnuntait on just sellaisa, kuin alussa kuvailit. Lähes koko Baijeri on kiinni sunnuntaisin, onneksi brunsseja on ja joku leipomokin pitää ovensa auki puolille päivin. Pakkolepoa nämä sunnuntait. Onneks on puikot ja iso varasto villalankaa ;) Ja kohta aukeavat joulutoritkin !! Mielummin kuitenkin valitsisin itse milloin huilipäivää vietän ;) No pienet on ongelmat ja murheet....
    Huippuhienoa, että eilinen päivä kaupalla oli onnistunut !!!

    VastaaPoista
  2. Hei, pian oletkin taas täällä Suomessa, sitä ennen pääset nauttimaan joulutoreista siellä <3
    XX

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja tunnelmia taas täällä. Ja samoja havu- ja varpujuttuja on menossa minullakin, metsä on oikea aarreaitta. Ja tuo puotisi näyttää kyllä niiiiiin suloiselta, täynnä niin minun näköisiä juttuja ettei ole tottakaan. Pakko on jossakin vaiheessa päästä kurkkimaan ihan livenä paikan päälle. Terkkuja. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tiina, metsä on todellakin aarreaitta, aivan ehdoton aarteiden etsintään :-)) Tule ihmeessä käymään jossakin vaiheessa! <3
      XX

      Poista
  4. Voi miten ihanasti kirjoitit levollisesta sunnuntaista. Metsästä löytää kaikenlaista mukavaa askartelutarviketta. Ihana tunnelma puodissasi. Pääsinpä vielä tämän vuoden puolella siellä käymään. Oikein hyvää uutta viikkoa./t. Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Helena, olisi mukava nähdä sinua, ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne!
      XX

      Poista
  5. Hi there ...I also went walking on Sunday , not in the forest , but along the river. And as always found things to take home : dried grasses and different seedheads , faded from sun and frost . They made a beautiful bouquet .
    Have a wonderful week Paivi
    Hugs Ellen

    VastaaPoista
  6. Thank you Ellen, happy to hear about your treasures!!!
    XX

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...