maanantai 22. syyskuuta 2014

WEEKEND














Hei, tämä on tällainen ''uutispäivitys''. Melkein kaikki pahvilaatikot on nyt siis purettu, ainoastaan makuuhuoneessa on muutamia ja Axelin huoneessa. Joitakin (lue: liian monia) tavaroita pyörii päämääräättömästi pöydillä, tuoleilla ja lattialla, ne vielä etsivät paikkaansa ja ne eivät ehkä tule koskaan löytämäänkään sitä... Oma makuuhuone on sikin sokin ja aamuisin on vaikea löytää puhtaita vaatteita. Olo on kuin olisi retkellä omassa kodissaanja nyt tämä retkeily voisi hyvin jo päättyä, Olen pääasiassa yksin täällä touhuillut ja työ on hidasta...Tänään kävin sitten siivoamassa lomakotiamme, kontallani jynssäsin keittiönlattiaa ja sormenpäät ovat nyt kaikista pesuaineista niin rutikuivat, että melkein tekisi mieli nuolaista niitä...''loppusiivous'' on työläs ja kaiken lisäksi ikävää puuhaa.

Kun tulin kotiin, laitoin pyykit koneeseen ja myöhemmin kuulin pyykinpesukoneen kuin hyvpähtelevän raskaasti kaveriaan rumpukuivaajaa vasten ja kun astuin huoneeseen, olisin tarvinnut kumisaappaat, sillä nyt on joku mennyt pieleen, koska vedet tulvivat lattialle, eivätkä lattiakaivoon. Huomenna olisi siis saatava putkimies paikalle ja tarvitaan myös sähkömies, koska sauna ei mene päälle ja sitten tarvittaisiin tietysti se taikuri, joka taikoisi minut johonkin rannalle lepäämään ja taikuri voisi siivota loput tavarat järjestykseen ja niille mahdollisille omille paikoilleen täällä. 
Olen aika poikki, joka lihasta särkee, hartiat ovat jäykät, enkä tänään ehtinyt Lumenen järjestämille pippaloille, joka tuntui todella ikävälle :-((.

Ensimmäisessä kuvassa on tyttäreni Aino-Kaisa, joka tuli miehensä kanssa lauantaina auttamaan putiikin tavaroiden purkamisessa. Oli ihanaa, syötiin ja nautittiin viiniä, kuunneltiin musiikkia ja työt sujuivat kuin tanssi :-)) Kiitos kullat!!

XX Päivi

P.S. Monet kiitokset kaikista kivoista kommenteistanne!!

37 kommenttia:

  1. Oh Paivi...I can not imagine doing all the stuff you do... by yourself . And then for things do go wrong...what a pain !!!
    What a nice change for you so , to have your daughter and family visit . I am sure in the end everything will turn out just fine.
    Keep up the good spirits
    hugs Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Ellen, last weekend was so lovely. You know it would be so nice to hear more about you and your life!!
      XX

      Poista
  2. Kuvista kuitenkin välittyy niin rauhaisa tunnelma. Puhtia loppurutistukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä puhtia tarvitaankin, se on mennyt johonkin ja en ole varma sen paluusta :-))
      XX

      Poista
  3. Stemppiä loppu järjestestelyjen kanssa :)
    Mukavaa kun Aino-Kaisa ja A kävivät auttelemassa sinua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juu oli ihanaa kun Aino-Kaisa ja Anssi olivat täällä, auisivatpa täällä pääkaupunkiseudulla :-))
      XX

      Poista
  4. Kovaa uurastusta toi muuttaminen vaatii ja kun sitten vielä tulee tuollaisia vastoinkäymisiä, että vedet pyykkikoneesta tulevat lattialle, niin vähemmästäkin väsyy. Kohta kuitenkin pääset nauttimaan ihanasta, kauniista kodista. Viikonloppunne lämmin, ihana tunnelma välittyy kauniista kuvista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuttaminen on aina ihanaa ja kamalaa yhtä aikaa ja aina sattuu haavereita, niiltä ei kai voi välttyä :-))
      XX

      Poista
  5. Hyvvää huomenta kammarista ! Tästäpä kaunis päivän alaku kun näitä kuviasi ihhailen...Mistähän hankittu edellisen postauksen olkkarin matto? Täällä haen samanmoista meillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huomenta! Kuvan matto on Riviera Maison matto, joten sitä ovat myyneet monet liikkeet ympäri Suomen. En tiedä onko sitä enää mallistossa lainkaan, kiva matto, mutta roskaa kovin eli maton alla on aina keko matosta irronnutta nukkaa.
      XX

      Poista
  6. Ihania kuvia... vielä kun niitä "taikureita" löytyis, tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
  7. Kyllä ne tavarat vielä paikkansa löytävät! Ole tainnut kuitenkin edetä nopeammin kuin keskivertomuuttaja.

    Voi kun olisit ehtinyt Lumenen tilaisuuteen, olisi tavattu siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, puristus ja yritys on ainakin täällä ollut kova. Tiedätkö, minua harmittaa se Lumenen tilaisuus niin, etten päässyt. Olin siivoamassa sitä lomakotiamme ja selkäni vielä revähtti jotenkin ja oli ihan juntturassa...toivottavasti tulee lisää vastaavia tapahtumia, jotta pääseen paikalle ja tapaan sitten sinutkin siellä :-))
      XX

      Poista
  8. Voi ei mikä kämmi pesukoneen kanssa! Ei nyt tarttis….Mutta muuten kuvat ja stailaus ovat ihanaa, taattua Päiviä!
    Leena

    VastaaPoista
  9. No on siellä ahkeroitu, hyvä sinä! Kyllä ne tavarat paikkansa löytävät...ja vaikkei löytäiskäänniin ihan superhienolta siellä näyttää jo nyt.
    Asiasta kukkaruukkuun, tai siis kuppiin: Minulla on tuo sinun ihana iso teekuppi ja aluslautanen, saakohan ne pestä tiskikoneessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, astiat voi huoleti laittaa tiskikoneeseen ja mikroon, pitäisi kestää ihan uunikin!
      XX

      Poista
  10. Aino-Kaisan blogista jo näinkin kuvia uudesta putiikista - onnea! Ja kiva, että se vihdoin on toteutumassa!
    Toivottavasti taikurit löytyvät ja tavarat löytävät paikkansa. Ja sinne etelänmeren rannalle palmujen katveeseen voisi seuraasi liittyä yksi muuttolaatikoihin kyllästynyt ladykin;)
    Kivaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuulen jopa aaltojen loiskeen kuin oikein kuvittelen pehmeähiekkaista rantaa ja aurinkoa :-))
      XX

      Poista
  11. Kuulostaa niin tutulta ja tiedän tunteen, uupumuksen ja väsymyksen, kun kotimme remontissa tehtiin samoja asioita kahteen, kolmeen kertaan ennen kuin tietyt asiat onnistuivat. Toivottavasti teillä työmiehet olivat huolellisempia ja työmoraali kunnossa. Meillä kävi ihan sama juttu pesukoneen kanssa heti remontin jälkeen, kun laitoin sen ensimmäisen kerran päälle, vedet tulvivat lattialle. Vaikka lattiakaivo oli teipattu umpeen remontin ajaksi, niin kyllä sinne kaivoon vaan remonttipöly, ym. sementtikokkateet olivat tiensä löytäneet. Kutsuin remppafirman katsomaan tilannetta ja he imuroivat kaivon puhtaaksi teollisuusimurilla ja ongelma retkesi. Teillä voi hyvin olla sama tilanne. Mutta kyllä se alkaa pikkuhiljaa helpottaa ja tavaratkin löytävät paikkansa. Löysin viime viikolla puolentoista vuoden jälkeen olohuoneen parioven sälekaihtimet kellarin uumenista. Olin varastoinut ne niin hyvin piiloon, että luulin niiden hävinneen remontin aikana jonnekin roskalavalle vahingossa. Onneksi en ehtinyt ostaa uusia, vaikka monta kertaa ajattelin, että asia pitäisi hoitaa kuntoon. Elin näin meillä vielä laitetaan viimeisiä rippeitä kuntoon :)) Ihanalta teillä näyttää!!

    - Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aha, ettei se olekkaan harvinaista, että lattiakaivo täyttyy remonttimoskasta...onneksi se on asia jonka saa korvattua, meillä putkimies käsin kaivoi moskaa pois...
      Juu ja tavarat ovat hukassa, omat syksysaapikkaat, pari lamppua jne jne. Varmaan pakattuina varastoon meneviin laatikoihin...
      XX

      Poista
  12. Oletpa ollut ahkera. Todella paljon olet saanut aikaiseksi! Kyllä voit olla tyytyväinen itseesi ja kauniiseen lopputulokseen. Älä Päivi murehdi, kyllä ne kaikki tavarat lopulta jossain vaiheessa löytävät oman paikkansa. Ja ellei, niin ainahan voit laittaa ne myyntiin - älä siis murehdi huomista. Tuskin maltan odottaa shopin avajaisia :-) terkuin Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta...yritän olla murehtimatta ja uskon että hyvinhän tässä käy :-))
      Pian puoti avaa ovensa, kunhan vain saan kaikki tavaralähetykset.
      XX

      Poista
  13. Kiitoooos äiti ihanasta viikonlopusta!! Oli hauskaa! Heheh ja matkaan tarttui kaikkea kivaa ;)))
    Haleja!! <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinne ihanasta ja viihtyisästä viikonlopusta ja avusta, oli niin hauskaa ja aaljon saitte aikaiseksi...
      XX

      Poista
  14. Kuvia on ihana katsoa ja koti on kaikin puolin onnistunut, joten kun ei itse elä muuttohärdellin keskellä siellä, kaikki vaikuttaa vaan tosi ihanalta ja kauniilta ja...
    Tsemppiä vielä!
    Leena

    VastaaPoista
  15. Ihania -ja herkullisia - kuvia!☺

    VastaaPoista
  16. Kodista tulee hyvä, sinä osaat ja varmaan jaksatkin, mutta muista nukkua pitkiä öitä välillä, pliis!

    VastaaPoista
  17. Moikkis,
    Minä tulen nyt kyllä sinne;)
    Paljon juteltavaa!
    Uusia juttuja!
    Terkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tännehän sinun pitää tulla ja jutellaan jutut alta pois :-))
      XX

      Poista
  18. Toivottavasti sait ripeat remppamiehet ja ongelma ratkesi. Levollinen tunnelma valittyi kuvistasi. Kylla ne tavarat viela paikkansa loytavat. Muista kaiken kiireen keskella kuitenkin nauttia kauniista kodistasi ja levata. Aurinkoiset terveiset. / t. Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kiitos, ongelma on tällä kertaa ratkaistu ja pesukone toimii taas... :-))
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...