maanantai 8. syyskuuta 2014

GLASS FOR EVERY USE

Hei täältä muuttojännityksen keskeltä...jännittää ihan hurjasti lähestyvä muutto. Kaiken tämän aherruksen (lue: raatamisen) keskellä tuntuu ihanalta ja niin jännittävältä päästä katsomaan millainen siitä omasta kodista nyt tulee, kun omat, rakkaat huonekalut kannetaan sisään ja pääsen asettelemaan tavaroita ja huonekaluja paikoilleen. Muuton on tarkoitus tapahtua su-ma. Ihan huippuhienoa!! Samaan aikaan tässä tyhjentelen  uusia asukkaita varten kesäkotimme. Pyykkään, maalaan, pakkaan, kierrätän ja välillä ihmettelen avuttomana kaaosta.

Olen saanut kivasti karsituksi minulle tarpeetonta tavaraa ja tässäkin tarjoan jollekin lasin ystävälle kauniita astioita. Kattausta keventää kivasta lasi ja ruoka tulee niissä herkullisesti esille. Astioita kannattaa käyttää epäperinteisesti. 
Itse laitan herkästi mm. perunasalaatit tuollaiseen karkkikulhon näköiseen astiaan. Lihapullat voivat näyttää hauskoilta lasikulhossa tai oliviit isommissa illanistujaisissa. 
Tarjoan tämän yhden satsin tuotteita yhteishintaan 60€. Miksi sitten luovun näistä, jos kerran pidän niin paljon lasista...koska minulle on tulossa erä samanlaisia Varsovan muuttokuormassa, eivätkä kaikki tavarat millään mahdu kaappeihin. Nämä ovat olleet täällä kesäkodissamme. Pieniä kulhoja on 11kpl, koetan löytää jostakin sen kahdennentoista, mutta en uskalla varmasti luvata. Jos olet kiinnostunut, laita sähköpostia  (plemstrom@gmail.com) ja tuotteet myydään ensimmäiselle.

Maalasin vanhan Ikean ruokapöydän täällä puhtaan valkoiseksi, se oli aiemmin jollakin kuultovahalla käsitelty ja muuttunut karmean näköiseksi, kellertäväksi?? Nyt se näyttää ihan kivalta, taitaa olla kuitenkin väliaikaisratkaisu, minulla on nimittäin yksi pöytä mielessäni, jonka hankin itselleni...sitten joskus :-)) Iso, raskas puinen ruokapöytämme jäi sinne Varsovan kotiimme, että nyt alkuun mennä näillä.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja nautitaan kesäisistä säistä, ennenkuin syksy sulkee meidät lopullisesti syliinsä.

XX Päivi

8 kommenttia:

 1. Kaunista lasia, ei vain kaappeihin enää mahdu...

  Aurinkoista muuttoviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Höh, nyt mun kommentti hävisi jonnekin. Uusi yritys. Mulle ei kans mahdu kaappeihin, eikä kuljetuskaan taitaisi onnistua, mutta samanlainen ikean pöytä on meilläkin ja nimenomaan kellastunut... En raaskisi laittaa sitä pois, koska se on ainoa pöytä missä mahtuu pidennettynä vaikka 14 ihmistä istumaan ilman, että kyynärpäät kolisee. Mietin koko kesän ajan, että hioisin ja käsittelisin sen uudelleen, mutta en saanut ajoiksi. Nyt kyllä taas inspiraatio iski!!!

  VastaaPoista
 3. Onneksi täälläkin kaapit on täydet:). Lasia ei kyllä ole liiaksi, joten muuten olisi voinut kaupat syntyäkin.

  VastaaPoista
 4. Good morning Paivi , looking at your last three posts ...can't wait for pictures of your new home...too bad I can not buy any of your stuff ( no pickup for me !!! ) and the fall- pictures remind me of an area here in Ontario near Georgian Bay.Very similar landscape and vegetation , we even have 2 of those ash trees ( with red berries ) on our property .Good luck with your move into your new/old house, so exciting . Waiving from Canada Ellen

  VastaaPoista
 5. Ihania astioita, mutta ei mahdu meidän kaappeihin. Lainasin sun yhtä valokuvaa vuokraamastanne kesäkodista mun blogiin , huomasitko ;-)

  VastaaPoista
 6. Kauniita ja kepeitä ovat.
  Sain juuri isioäitini vanhat samantyyppiset jälkkärikulhot, jäivät kyllä Suomeen. Toin vanhoja cocktail-laseja mukanani jälkkärikulhoiksi, epäperinteiseen käyttöön ;)

  VastaaPoista
 7. Kauniita astioita!
  Ja minä myös innolla odotan uusia kuvia kodista. Se on varmasti kodikas, kun sinne saa omat tavarat paikalleen ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 8. Monet kiitokset kommenteistanne!! Lasiastiat pääsivät uuteen kotiin!
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...