tiistai 30. syyskuuta 2014

BEDROOM
Hei täältä makuukammarifiiliksistä. Huone kerrallaan tulee kuntoon, niinkuin nyt makuuhuoneemmekin. Suuri pylvässänky asettaa aina rajoituksensa ja jos makuuhuone on pieni/pienehkö, kuten meillä, ei hukkatilaa juurikaan jää, koska vuode on mitoiltaan 2mx2m. Suuri, mutta ihana, enkä antaisi millään pois. Tämä sänkyhän on matkannut mukanamme muutosta muuttoon sen jälkeen kun mieheni sen minulle osti joululahjaksi asuessamme Indonesiassa vuonna -97. 
Kaappitilaa tarvitsemme lisää, joten joudumme 40cm syvät liukuovikaapit hankkimaan huoneen sivuseinälle, sääli, mutta johonkin ne kaikki vaatteet on vain säilöttävä. Nyt päätyseinällä on 40 cm syvät kaapit ja 40cm ei ole paljon syvyyssuunnassa...

Koska vuode on tuollainen siirtomaatyylinen, halusin tuoda esiin sitä samaa fiilistä muutenkin. . Takaseinä paneloitiin pystypaneelilla, joka sitten maalattiin valkoiseksi. Siihen oli helppo naputella naulat hattuja varten. Lattialle laitoin taljan, jonka sain eräältä rouvalta lahjaksi Puolasta (taljoja on muuten minulla myynnissäkin) ja huoneen nurkkaan kotiutui lomakodistamme tuoli, jota maalinpoistoaineella ja kaapimella putsailin kesällä. Tuoli vaikuttaa siltä, kuin se olisi lennähtänyt tänne jostakin Ranskan maaseudulta, vai kuinka. Pienillä asioilla voi saada suuria aikaan. 

Mukavaa alkuviikkoa teille kaikille!

XX Päivi

21 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää!! Terkkuja ja Haleja!
  Kati

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti, kaunis nainen...nyt ja aina :) Sinusta ja blogistasi huokuu lämpö, hyvyys ja harmonia. Kiitos, kun jaksat jakaa tätä meille.

  -M-

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä ja paikalta, jossa on saa hyvät unet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kunhan vain nyt taas tottuisin täällä nukkumaan...yksin :-((
   XX

   Poista
 4. Ihan huikean upea sänky ja tuoli on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Voi että, aina huokailen ihastuksesta, kun katselen näitä sinun kuvia : ) Ihanan valoisaa teillä ja tosi kaunis makkari! Tuolistakin tuli maalinpoistolla hieno. Minulla on kans työn alla vanha puusohva, jossa on pari maalikerrosta ja viimeisenä vielä ilmeisesti sellakka-niminen aine, se ei meinaaa lähteä sitten millään irti. Mutta nyt olen jo onneksi voiton puolella, enää jalat käsiteltävänä : ) Ai niin, ja kivalta näytti myös sneak peak puodin valikoimiin. Erityisesti astiat ja korut superkauniita!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia, tuo sänky ♥ ja tuoli ovat vaan niin ihana yhdistelmä. Sinulla on taito yhdistää erilaisia asioita. Napakymppi!

  VastaaPoista
 8. lovely picture of you and your husband , Paivi , mine does not like his photo taken so I treasure the ones I have of the 2 of us .
  Looking forward to the next post as always
  hugs Ellen

  VastaaPoista
 9. Upea sänky ja makuuhuone. Tuoli tosiaan on kuin suoraan Ranskan maaseudulta,kirpputoreilla oli huikeat tarjonnat erilaisia huonekaluja,kattokruunuja,astioita yms. ihanuuksia. Tarjontaa oli käsittämättömän paljon eli jokaisella jotakin....
  Oikein mukavaa ja kaunista lokakuun ensimmäistä viikkoa./ Helena :)))

  VastaaPoista
 10. Ihana makuuhuone♥ tuossa sängyssä kelpaa kyllä varmasti nukkua :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...