perjantai 5. syyskuuta 2014

BLOGIKIRPPIS / FOR SALE

Maalari maalaa...pöytää, kaappia jne. Maalausprojekti käynnissä ja ruokapöytä parasta aikaa työn alla.
Alan pikkuhiljaa tyhjentämään lomakotiamme. Tässä muutama meille tarpeeton huonekalu eli ensimmäisenä on konsolipöytä, jossa kyllä pieniä kauneusvirheitä, vaikkei se käytössä juuri ole ollutkaan, mm. yhdessä kulmassa hiukan päällysmaali kärsinyt sentin alueelta, muuten kaunis ja käytännöllinen kahdella laatikolla ja ''hyllyllä''. Etureuna tehty ns. kuluneen näköiseksi.

Toisena pieni konsolipöytä, joka on muuten edelleenkin Nordalin mallistossa ja uutena hinnaltaan reilut pari sataa euroa, nyt 55€. 

Viehättävä ulkokalusteryhmä vaikka parvekkeelle tai pienelle pihalle: kaksi käsinojallista tuolia, kahden istuttava sohva, sekä taittopöytä (kahdella taittolevyllä). Pöytä on tehty patinoituneen näköiseksi. Koko ryhmä nyt 130€.

Lopuksi kannellinen säilytyskori 15€.

Kyseiset kalusteet valkoisia, mutta mikä estää maalaamasta mustaksi, harmaaksi...

Minulla olisi täällä myös todella vähän käytetyt Ikean 90cm leveät runkopatjavuoteet (2kpl)...

Nämä siis myynnissä nyt, mahdollisesti jotakin muuta tulee jatkossa. 
Myynti tapahtuu niin, että jos olet kiinnostunut, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: plemstrom@gmail.com. Huonekalu menee sille joka ensimmäisenä lähettää siitä minulle sähköpostia ja haluaa ostaa. Maksu tapahtuu käteisellä noudettaessa. Nouto sopimuksen mukaan osoitteesta: Aallokko 12 A 3, Espoo.

Oikein ihanaa viikonloppua!

XX Päivi

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Olen pitkään etsinyt tuon mittaista pientä pöytää ja juuri kaksi viikkoa sitten menin ostamaan saman tyylisen.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että löysit mieleisesi, sillä nythän nuo kaikki menivätkin silmänräpäyksessä, tuhannet kiitokset kaikille kiinnostuneille ja luulen, että blogikirppiksiä kyllä seuraa, senverran on tavaraa kertynyt. Pari vuodetta vielä jäljellä :-))
    XX

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...