keskiviikko 10. syyskuuta 2014

THE NATURAL HOME








Itse olen ihastunut niin syvästi luonnonmateriaaleihin ja varsinkin käsittelemätön puu on kaunista samettisine pintoineen. Syksyn tullen tuntuukin hyvältä sisustaa kotia luonnon ''lämpimillä'' materiaaleilla, kuten puulla, betonilla, pellavalla, villalla. 
Olin niin täpinöissäni uusien tuotteiden kanssa, joita pääsin eilen purkamaan ja oli pakko napata muutama kuva uusista kauniista tuotteista. Pienillä asioilla voi tuoda lämpöä syksyiseen kotiin...
Ensi kuun alussa toivottavasti saisin kaupan ovet auki <3
(Kuvat eivät ole laadultaan ihan parhaasta päästä, koska ilta alkoi hämärtää ja välillä pisaroi, kun kantelin tavaroita sisään , toivottavasti tunnelma kuitenkin välittyy.)

XX Päivi

18 kommenttia:

  1. Aijaijai, kun näyttää hyvältä. Kai se johtuu vuodenajasta tämä luonnonmateriaalien fiilistely ja yleensäkin kotoilu. Kesällä kun ollaan ulkotiloissa, jos vain mahdollista.
    Kutkuttavaa uuden rakennusta sinulle sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erja, kutkutuksestä ei ole tällä hetkellä häivääkään, olen niin poikki kaikesta muuttotouhusta, mutta eiköhän se siitä... :-))
      XX

      Poista
  2. Luonnonmateriaalit ovat yksinkertaisesti kauneimpia, koska niissä ei ole mitään keinotekoista ja teeskentelevää. Silmiähivelevän kaunista muotoilua näissä tuotteissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, rakastan itsekin tuota käsittelemättömän puun hiukan samettista pintaa ja vaaleaa sävyä.
      XX

      Poista
  3. Tosi kaunista, puu on ihana materiaali.

    VastaaPoista
  4. Olet taas löytänyt niin yksinkertaisen kauniita esineitä, aaah!!!

    VastaaPoista
  5. Beautiful with nature! XX Pernilla (fd lifessilverliningandi)

    VastaaPoista
  6. Luonnonmateriaalit ovat vaan niin kauniita... Niin, kylla taalla Provencessa kaunista on aamulenkki suuntautuu kotivuorelle sielta, kun katsoo alas laaksoon ja valimerelle tuntuu kuin katsoisi pienoismallia. Syyskuu vierahtaa kesaisissa tunnelmissa :))). Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle. /t. Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh huh, miten ihanalta kuullostavat maisemat, sinne haluaisin tulla, vaikka heti :-))
      XX

      Poista
  7. Ihania, ihania......Valota jo hieman kokoja, käyttötarkoitusta ja mahdollista hintaa! Entäpä, onko tarkoituksesi avatu "putiikki" kotisi yhteyteen vai jonnekin Espoonlahden suuntaan. Kiitos jo etukäteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, puiset maljakot/purkit ovat ihania, mutta en tiedä vielä kokoja tai ole edes laskenut hintoja, pakko oli vain ottaa muutama kuva, kun avasin laatikot :-))
      Putiikki tulee kotimme yhteyteen Kattilalaaksoon, joka on siinä Nöykkiön ja Latokasken kupeessa.
      XX

      Poista
  8. Ihanat kuvat! Hyvää vknloppua täällä mökiltä! Aurinko paistaa lämpimästi ja uskalsin vielä uimaankin ilman saunaa! Halauksin Arja

    VastaaPoista
  9. Mukavaa viikonloppua Päivi <3

    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt täällä puretaan paketteja, tai ainakin aloitettiin :-))
      Mukavaa alkavaa viikkoa!
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...