torstai 25. syyskuuta 2014

INSPIRED BY NATURE













Pikkuisen on hidas täällä tuo nettiyhteys, sain kulumaan reilut kaksi tuntia, kun vastasin kommentteihinne ja latasin nämä kuvat tänne (monet, monet kiitokset kaikista ihanista kommenteistanne). Yöllä pitänee seuraavaksi tehdä päivitys, luulen niin, ihan ajankäytön vuoksi. No, mutta tämä on nyt tärkeää, koska on syksy (kuten kaikki tiedämme...:-)) ja metsä täynnä ihania sisustuselementtejä (vaikkakin nyt märkiä rankan sateen vuoksi ja pohjoisessa jopa lumen).
Itse inspiroidun luonnon antimista; oksat, kävyt ja vielä  kasvejakin löytyy lehtineen, luonnon puu jne jne. Luonnonmateriaalit näyttävät niin kauniilta kotona ja on mukava saada edes pieni pala luontoa sisään. Vaihdoin tässä samalla olohuoneen maton lehmäntaljaan, koska se sopii nyt tähän omaan ''luonnonmateriaalit''- teemaani :-)) Luonnonnarusta tehty vanha mattoni löysi paikan ruokapöydän alla. 

Mietin täällä myös miten asettelisin taulut seinille ja mitkä taulut tulevat mihinkin ja päätin pysyä nyt lestissäni, enkä alkanut rönsyilemään, kuten tavallisesti. Mieheni aina tolkuttaa, että pitääkö kodista täyttää jokaikinen tyhjä kolo...ja ei tarvitse, ei tosiaankaan, mutta joskus niitä rakkaita esineitä vain on niin paljon :-)) 
Suloinen tyttäreni, Aino-Kaisa oli kesällä kerännyt minulle ihania kesäkukkia, prässännyt ne ja sain ne nyt viikonloppuna tuliaisiksi, joten päätin laittaa kuivakukat vanhoihin kehyksiin ja seinälle, kaunista ja herkkää minusta.(Hopeanväriset kehykset ruokailutilassa)

Sohvan päällä olevat taulut (valkoiset) edustavat minulle vuosiamme Kaakkois-Aasiassa. Vasemman puoleiset puukehykset ovat INDONESIAsta, kävimme tuolloin usein Balin saarella ja kehykset ovat sieltä. Keskimmäinen on puukehykset THAIMAAsta, vanhasta veneen laudasta valmistetut. Oikeanpuoleinen puolestaan on pala vanhasta jo puretusta MALESIAlaisesta talosta. 
Minusta sisustamisen idea piileekin juuri siinä vanhassa ja uudessa, modernissa ja vintagessa. Kodikkuuden tekee asujan omat muistoesineet, ne tärkeäksi koetut.
Viimeinen kuva on pala keittiöömme, jossa seinään nojaavat mm. vanhat leikkuulaudat.

Näin sitä kotia muokataan ja rakennetaan pala palalta, tavara tavaralta ja pianhan se alkaakin näyttämään...jos nyt ei ihan valmiilta, niin ainakin melkein.

Mukavaa, suloista loppuviikkoa!

XX Päivi

46 kommenttia:

  1. Voi miten kaunista <3

    Hanna

    VastaaPoista
  2. Voi jee, miten upeaa! Luonnonteema passaa hyvin kotiinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elsa, näillä mennään nyt ja ensi vuonna sitten jollakin muulla, pikkuhankinnoilla/koriste-esineillä voi vaikuttaa niin paljon fiilikseen :-))
      XX

      Poista
  3. Näyttää niin kotoisalta. Olet saanut ihan uskomattoman lyhyessä ajassa valmiin näköistä ja wau, mikä ote sisustamiseen! I´m impressed!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitoksia, olen kyllä aika puhki nyt, joitakin tavaroita täällä vielä vaeltaa pitkin lattioita, enkä tiedä minne ne panisin :-))
      XX

      Poista
  4. Niin on teidän näköistä, todella kodikasta.
    Nähdään ens viikolla!! Mulla on sulle tuliaisia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiinaseni, oletko tulossa Suomeen, onpa mukavaa ja odotan tuliaisia, toivottavasti ei ole syntynyt rannevaivaa liiasta puikkojen heiluttelusta...
      XX

      Poista
  5. Nyt alkaa olla todella valmiin näköistä (jos koti voi koskaan olla valmis)... tai sitten viimeiset pahvilaatikot on kätketty! Kaunista ja ihanan valoisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahvilaatikoita ei enää onneksi ole kuin Axelin huoneessa, mutta päämäärättömiä tavaroita täällä kyllä kulkee ympäri lattioita, todella ärsyttävää, kun en tiedä minne ne oikein kuuluisivat :-))
      XX

      Poista
  6. Ihailin juurikin noita prässättyjä kasveja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat niin suloisia ja edullista sisustusrekvisiittaa :-))
      XX

      Poista
  7. Niin kaunis koti! Katsoin ruokailutilan tauluja ja ajattelin, että ovatpa söpöjä ja vielä söpömmät niistä tekee sen, että ovatkin siis oikeita kuivattuja ja prässättyjä kukkia! Ihanat!
    Ja houkuttelevat pöytä- ja kattauskuvat, ah. Syksyyn tarvitaan todellakin punaviiniä, kynttilöitä ja hyvää seuraa ;)
    Ihania syyspäiviä, Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, juu, nyt vaan vielä metsälle ja niitylle keräämään viimeiset kasvit talteen ja prässiin :-))
      Syksyssä onkin se hyvä puoli, että kynttilät astuvat kuvioihin mukaan...
      XX

      Poista
  8. Aaah vitsit tauluista tuli niiiiiiiiiiiiiin kivat! Höh! nyt ei mulla ole yhtään kukkia heheh!
    No, mutta hyvä, että sait niistä nyt tehtyä taulut ja ne on iIHANAT!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa näistä kasveista osa päätyä sinulle takaisin :-))
      XX

      Poista
  9. Mikä huonekorkeus ja valo, wau! Ihana kun sisustuksessa on muistoja maailmalta ja kerroksellisuutta. Niin kaunista. :)

    VastaaPoista
  10. Voi kuinka kauniilta teillä nyt näyttää ja valoisalta. Kuitenkin tulee kotoisa olo ja ei liian tismalleen sisustettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minun taiteilijaluonteellani mikään ei koskaan ole tismalleen :-))
      XX

      Poista
  11. Wow, wow and wow! Everything is beautiful! And picture no. 11 (living room)!!!! That picture should be on the cover of a magazine. So jealous!!

    VastaaPoista
  12. Siis kyllä on niiiiiiin kaunista ja hienosti peitetty keskeneräisyydet, jos niitä vielä on. Minäkin sain eilen toiseksi viimeisen laatikon purettua. Siis sisätiloissa olevan. varastossa ja kellarissa vielä purettavaa riittää:(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, onneksi olkoon sinne!! Täällä autotalli on täynnä laatikoita, pari lamppua, tämän ajan bootsit, talvisaappaat jne kadoksissa. Tuotiin lomakodista loput kamat ja nyt koko asunto on jälleen sekaisin...ei lopu tämä koskaan :-))
      Xx

      Poista
  13. Nayttaa todella upealta. Olet taikuri. Minullakin on monenlaista luonnon materiaalia jo matkalaukussa .... Oikein hyvaa loppuviikkoa sinulle. / t. Helena :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, metsä todellakin pursuaa kaikkea kaunista :-))
      XX

      Poista
  14. Päivi, your house looks so wonderful! Totally in my style ♥
    Good job!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you, I am happy that you say that, I really appreciate your words!
      XX

      Poista
  15. Paivi I knew it....PERFECT !!!! Love what you have done in your house , makes me want to change a lot around here :))
    I have been out picking up things in nature , too .Autumn is such a beautiful season
    Warm and sunny greetings to you hugs Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellen, Ellen, thank you!! Autumn is really beautiful season, I agree :-))
      Hugs
      XX

      Poista
  16. Voi apua! Toi sun kotis on niin kaunis. Rauhallisia, lempeitä värejä ja ihania huonekaluja ja koriste-esineitä.

    VastaaPoista
  17. Kotinne on kyllä niin kaunis!! :)

    VastaaPoista
  18. Apua! En kestä!!! NIIIIIIIIN kaunista ja NIIIIIIN ihanaa!!! Silmät etsivät koko ajan lisää yksityiskohtia...Mukavaa viikonloppua Sinulle, Päivi!!! t. Terhi

    VastaaPoista
  19. Täydellistä ja silti se elämän rentous ja koti asumista varten ovat pääosassa! Sinä Päivi osaat luoda tunnelman ja myös elää siinä! Nyt lepoa ja jalat seinälle välillä:)

    VastaaPoista
  20. Kyllä on kaunista ja seesteisen näköistä. Tämä on kyllä todella kiva blogi, antaa itsellekin kovasti inspiraatiota sisustukseen ja saa joka kerta hyvän mielen. Osaat yhdistellä ihanasti esineitä ja saat tavallisetkin tavarat näyttämään kauniilta. Ärsyttää jo kun on niin paljon blogeja, joissa sisustus on melkein kopio toisestaan, on blogi-mattoa, blogi-lamppua, -pöytää ja tuolia. Ei ole kovin omaperäistä, ja yksilöllistä. Homma on monella karannut kilpavarusteluksi. Omat esineet tuovat sitä tunnelmaa ja kerroksellisuutta ja elämänmakua. Kiitos ja hyvää syksyä. Minä ainakin odotan innolla aina uutta postausta, maanantaista sunnuntaihin!

    VastaaPoista
  21. Todella kaunista. Suomen kaunein koti?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...