perjantai 4. heinäkuuta 2014

DUVET DAY













Pussilakanapäivä...se on sitä kun heräämisen jälkeen kaivaudutaan entistä syvemmälle peiton uumeniin. Normaalistihan kesällä ei tällaisia mielihaluja ole, mutta tämä kesä on ollut kuin pieni syksy, joten välillä on tullut mieleen, että jäisinköhän sänkyyn koko päiväksi :-))
Tämä päivitys lähti siitä, että vaihdoin lakanat ja aloin fiilistellä, kun pellavavuodevaatteet näyttävät niin hyviltä, tiedättekö sen fiiliksen kun vain haluaisi kuvata ja kuvata...
Kiitos monista sähköpostiyhteydenotoistanne, tänään laitan kaikille tilitiedot ja saan lähetyspakkaukset, joten pääseen pakkaamaan tuotteitanne. 
Pellavavuodevaatteita lähetän siis nyt ilman posti/toimitusmaksuja ja laittakaa sähköpostia mitä haluatte ja kerron myös mielelläni mitä on saatavilla ja missä väreissä (plemstrom@gmail.com).
Oikein hyvää alkavaa viikonloppua ja nyt ei tarvitse pitää sänkypäivää, koska on luvattu, että kesä tulee...
XX Päivi

11 kommenttia:

  1. Ihanat vuodevaatteet ja kauniit kuvat. :)

    VastaaPoista
  2. No nyt se kesä vihdoin tulee. Cashmereneuleesta ja kaulahuivista on voinut luopua ja vihdoin pukea kesämekon! Nautitaan kesästä!

    VastaaPoista
  3. Kylläpä ovat kauniita nuo pellavaiset liinavaatteet! Täytyy syksyllä tulla uuteen putiikkiisi niitä hypistelemään ja ostamaan :) ja kauniit oksat maljakossa. Ihastelin niitä jo pop up shop vierailullani. Mitä oksia ne muuten ovat?

    - Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sirpa, juu tervetuloa sitten vaan :-))
      Minulla oli täällä kahdenlaisia oksia ja molemmat ovat jonkinlaisia Jasmin lajikkeita, olen ne joskus pieninä taimina istuttanut ja nyt ne ovat kasvaneet suuriksi puskiksi talomme pihalla, ihana tuoksu.
      XX

      Poista
  4. Hei, kauniita astioita! Saavun ostoksille kun kotiudutaan mökiltä. Lomailtiin viikko Turkin lämmössä,ja kuinka kävikään ...kännyni kastui ja kuinka ollakkaan taas olen ilman ystävieni puhnumeroita! Naputtelisitko jossain välissä pienen pienen viestin minulle päin, niin saan taas kerran numeroso:)
    Hyvää vikonloppua! Arja

    VastaaPoista
  5. Onpa kauniin ja kutsuvan näköistä. Kyllä tuonne kellahtaisi mielellään Nukkumattia odottamaan :-)
    Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset Katja ja mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne!
      XX

      Poista
  6. Such lovely bedlinen love the colours linen is such a perfect fabric for summer

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...