lauantai 19. heinäkuuta 2014

MATILDA'S DAY

Kauniissa ilmassa läheisten kanssa vietettiin Matildan rippijuhlia. Kakut olivat suloisia ja maistuivat kesälle, ne oli leiponut taitava nuori nainen. Tilasin kauniit ja keveät kakut niinkuin juhlasankaritar itse ja siinä leipoja onnistui hyvin. Meillä oli täällä juhlimassa myös Matildan amerikkalainen ystävätär, joka lennähti Varsovasta viikoksi tänne.
Juhlia pitäisi järjestää useammin; perheelle, suvulle, ystäville, läheisille, naapureille... niin mukavia ne ovat. Nämä olivatkin ehkä viimeiset juhlat pitkään aikaan tässä lomakodissa, seuraavaksi juhlitaankin sitten talollamme. 
Suloista sunnuntaita! 
XX Päivi 

24 kommenttia:

 1. hello Paivi...family and friends , nothing better, than getting together !!!!! We just spend 4 glorious weeks with our youngest daughter and family (granddaughter 3 years and grandson 1 year old ) Now they are back in Germany and I miss them terribly , the house is too quiet ! Your pictures, as always , tell a lovely story .
  Regards from my house in Canada to yours in Finnland Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I've been thinking about you a lot Ellen, it's nice that you sent your comment. I know that feeling when the house is getting quiet and I know your heart is broken...it's so sad.
   XX

   Poista
 2. Ihania juhlakuvia ja herkkuja! Ja minä olen sitä mieltä, että aina, jos on pienikin syy juhlia, on syytä pistää kekkerit pystyyn. Ja välillä ilman syytäkin;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan rennon näköiset juhlat. Mukavaa yhdessäoloa ja seurasta nauttimista. Parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja, meitä oli paikalla noin 27 henkeä lapset mukaan lukien :-))
   XX

   Poista
 4. Onpa kauniit kakut ja upea äiti-tytärpari!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja herkullinen kakku, puhumattakaan noista suloisista ruusuista. Onnea tyttärelle! Meilläkin on vuoden päästä rippijuhlat tulossa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rippijuhlat on yksi mukava tapa saada koolle perhe, ystävät ja kummit.
   XX

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia! Kaunis Matilda ja aivan ihanat tarjoilut :)

  VastaaPoista
 7. Yhdyn edellisiin: ihanat kuvat kauniista Matildasta!

  VastaaPoista
 8. Ihanan onnelliset kuvat! Meilläkin rippikesä edessä ensi vuonna ♥

  VastaaPoista
 9. Rippi-iässä se lapsuus on kyllä jäänyt jo taakse ja edessä siintelee aikuisvuodet. Hiukan haikeakin olo, varsinkin jos on siitä pahnan pohjimmaisesta kysymys, niinkuin meille :-))
  XX

  VastaaPoista
 10. Niin tavattoman kaunista ja suloista - ja voin vain kuvitella myös vanhempien tuntemuksia kun kuopusta viedään jo aikuisuuden kynnykselle. Rutistuksia ja terveisiä isolla sylillä. xxx

  VastaaPoista
 11. Oi niin kaunista ja lämminhenkistä ja riemullista! (hiukan asian viereen: olet niin kaunis tuossa kuvassa Matildan kanssa että teki mieli kysyä etkö laittaisi pientä meikki-postausta joku kerta että millä tuotteilla olit meikannut?) -Anne

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...