lauantai 10. elokuuta 2013

LOVELY DAY





































Hei vaan, täällä haikeus suorastaan tiivistyy, tänään pakattu auto taas täyteen kohti Varsovaa. Mies lähtee ajamaan automme ja minä lennän sunnuntaina lasten ja koiran kanssa.
Voi, tätä ikävän tunnetta...toisaalta tuntuu hyvältä lähteä kotiin, mutta kolme lapsista taas jäävät tänne...niin ikävä...

No, mutta iloisempiin asioihin sitten.
Toissapäivänä vietettiin ihana päivä/ilta Inkoon saaristossa isovanhempien luona. Famo ja fafa järjestivät taas perinteisen rapujuhlan. Paikalla olivat myös mieheni sisar perheineen. Olipa mukavaa ja ilma oli lähes kuin ''lehmän henkäys'' niin lämmin ja kostea. Syötiin, laulettiin, juteltiin vähemmän vakavia ja fafa ajoi meidät sitten turvallisesti takaisin mantereelle. Kiitos.

Viime päivät ovat olleet NIIN kiireisiä (lähden Varsovaan lomalle :-))...), on pitänyt hoitaa vaikka mitä asioita. Viimeiset pellavalähetykset lähtivät matkaan ja kunhan saan kaikki maksut monday TO sunday tilille, alan miettimään uusia tilauksia syksyä varten. 
Yllätykseskseni sain pienen lähetyksen House Doctorilta, tilaus oli peruttu, mutta päättivätkin lähettää minulta kysymättä...täälläpä tavarat sitten odottavat loppusyksyn POP UPpia.




Sunnuntaina vielä viimeinen rutistus, nimittäin asunnon siivous ''talviteloille''. En tiedä mihin se kesä katosi näin nopeasti, sillä juurihan tulimme intoa puhkuen ja nyt taas lähdemme kyynel silmäkulmassa.

Kotona Varsovassa emme ehdi kauan istuskella. Maananataina puretaan laukut ja tiistaina pakataan taas, sillä lähdemme keskiviikkona autoillen kohti BERLIINIÄ ja sieltä AMSTERDAMIIN lasten kanssa ja Bea menee koirahotelliin siksi aikaa... Lapset lähtevät kouluun vasta 20.8. Siitä lisää myöhemmin.
Nyt tulikin tekstiä enemmän kuin kukaan jaksaa lukea. 
SULOKASTA SUNNUNTAITA:
Have a sweet Sunday
XX Päivi


27 kommenttia:

  1. Onpas teillä vauhti päällä;) Jäähyväiset ovat aina haikeita - onneksi nykyisin matkat ovat lyhyitä - Varsovakin ihan tuossa naapurissa;) Turvallista kotimatkaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin tässä nauranut, että tästä lomasta ei ole vauhtia ja tapahtumia puuttunut, juu Varsovaan on vain yksi loikkaus...
      Xx

      Poista
  2. Sunnuntain lempeää tunnelmaa Päivi. Jonkun viisaan sanoin, ystävien pitää erota, jotta jälleenäkemisen riemu olisi taas suuri. Voin ajatella haikeat tunteesi kesän, loman ja Suomen hetkien jälkeen. Niin ihania hetkiä ja kuvia olet kokenut ja jakanut täälläkin, kiitos hymyjen kera. Nautitaan elokuun illoista, sytytetään kynttilöitä ja annetaan syksyn tunnelman viedä. Sitä ennen mukavaa kotimatkaa ja matkaa!

    " Eivät kesäisten päivien rakkaat hetket unohdu vielä sittenkään, kun ihmisten mieliin saapuu syys"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu surulliselta kun kesä alkaa olla ohi, mutta toisaalta syksy tuntuu houkuttelevalta... Varsovassa kesä vielä jatkunee.
      Kiitos kauniista sanoistasi.
      Xx

      Poista
  3. Loppukesään liittyy aina kovasti haikeutta ja luopumista :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka vuosi elokuussa samat fiilikset, se on ihmeellistä.
      Xx

      Poista
  4. Turvallista kotimatkaa... teillähän kuitenkin vielä lomailut jatkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos, joo täällä vielä matkailu jatkuu, ihan mukavaa.
      Xx

      Poista
  5. Kylläpäs sinulla on outo tuuri noiden lähetysten kanssa, tulevat miten sattuu...

    Lähtemisessä on aina haikeutta, mutta onneksi teillä on taas jotain kivaa edessä. Berliinissä lempialueeni oli siis Prenzlauer Berg, niinkuin puhuttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Berliinissä vain yksi yö ja sieltä Amsterdamiin, täytyy yrittää ehtiä sinne Prenzlauer Bergiin, kiitos vinkistä.
      Xx

      Poista
  6. Kesäisen ihania kuvia,syksyn valo on jo aistittavissa.Voin kuvitella haikeat tunnelmasi.Ranskassa asuva veljeni oli puolisonsa kanssa meillä lomailemassa.Tänään on sitten lähtöitkut itketty ja mieli on haikea.Teille kaikille hyvää ja turvallista kotimatkaa./Helena

    VastaaPoista
  7. Voi mitä maisemia, kuvia ja tunnelmia. Iski meikäläiseen taas kovan Suomi-ikävän, kuten kesäiset kuvat Suomesta aina. Hyvää matkaa takaisin Varsovaan! Ymmärrän kyllä haikeuden...

    VastaaPoista
  8. Mukavaa kotimatkaa ja kiitos näistä kauniista kuvista. Haaveissa edelleen rapujuhlat, ehkä sitten joskus ;)

    Voin melkein tuntea lähtösi haikeuden, sillä oma tyttäreni lähdössä tiistaina Bangkokiin vaihto-opiskelemaan...haikeutta siis sydämessä.

    Mariina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mariina, oi se hyvästely on aina haikeaa. Hauska kuulla, että tyttäresi lähtee Bangkokiin, kaupunki on lähellä meidän sydäntämme ja entinen kotikaupunkimme. Oma poikani mielisi myös sinne vaihtoon vuoden kuluttua.
      Kaikkea hyvää sinne.
      Xx

      Poista
  9. Mukavaa kotimatkaa teille! Kesä menee aina liian nopeasti,mutta jos on noin vauhdikasta niin varmasti menee vielä nopeammin. Meilläkin oli juuri viikonloppuna rapujuhlat mökillä ystävien kesken. Haluaisin tilata lisää ihania raita-astioita, mutta katsotaan sitten myöhemmin. Terveisin Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos. Vauhdikas loma tosiaan on ollut. Nyt en muista mitä raita-astioita sinulla oli... Mukavaa loppukesää sinne.
      Xx

      Poista
  10. Ihanaa, että oli tekstiä! Liiallinen kuvien määrä ilman tekstiä saattaa tukahduttaa, teksti ei koskaan! Olenkin joskus ajatellut, että blogisi on nykyisin enemmän kuvablogi, joita varten on olemassa oma julkaisukanava esim. pinterest - sinne ei tarvitse kirjoitella tekstejä. Alkuun blogissasi oli kuvien ja tekstien välillä tasapaino. Tällä en tarkoita sitä, ettenkö jaksaisi katsella kuviasi - päinvastoin! Mutta ilman tekstiä ne ovat joskus hengettömiä, samoin jos yhdestä asiasta on monta eri kuvaa. Blogisi kuuluu ehdottomasti edelleen suosikkieni joukkoon!!!

    VastaaPoista
  11. Hei vaan, kiitos kommentistasi. Tarkoituksella olen panostanut kuviin, kuvilla on kuitenkin aina joku merkitys eli tavallaan kerron tarinaa kuvilla, kun minulla ei ole sellaista sujuvan kirjoittamisen lahjaa. Joku kerran taas kommentoi, että on hyvä kun ei ole liikaa tekstiä ja piti siitä, että kuvia on paljon...no makuja on monia. Toivottavasti jatkossakin jaksat seurata juttujani/kuvaani. :-))
    Xx

    VastaaPoista
  12. Hei;
    Niin se vaan kesä meni ja syksy saapuu... syksykin(tämä alku syksy tai loppu kesä kummin haluaa ilmaista)on aika ihanaa aikaa...viel on lämmintä päivisin, ei tarvitse kamalsti pukea päälle ja kuitenkin pimenevät illat...kynttilät..
    Kiitos taas ihanista kuvista ja tekstistä.
    Toivottavasti matka meni hyvin ja hyvää lopppu lomaa sinne kauas.
    Aurinkoa ja iloa päiviisi;
    Erja Turust...

    VastaaPoista
  13. Kauniita kuvia ja ihanaa tunnelmaa:)

    VastaaPoista
  14. Milloin olet ajatellut tulla pitämään syksyn POP UP-myyntiä? Yritän päästä silloin paikalle. Olen aivan ihastunut mm. sinun raita-astioihin :)
    Kiitos kivasta, monimuotoisesta blogistasi ja upeista kuvistasi, joita on ilo katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Erja, kiitos sinulle kommentistasi. Yritän näillä näkymin päästä Suomeen ''poppailemaan'' joskus marraskuun alussa, ilmoittelen siitä kyllä lähemmin useaan otteeseen.
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...