tiistai 27. elokuuta 2013

MY GIRL


MINUN TYTTÖNI... hänellä on iloiset silmät, naurava suu ja positiivinen elämänasenne. Omilta lapsiltaanhan sitä voi oppia monia asioita, kuten mm. tuon iloisen asenteen elämässä.

Tänään käytiin lasten kanssa hakemassa valmisruokaa ja sitten hypittiin sängyssä se aika mikä olisi mennyt ruuan valmistukseen, isovelikin tunsi houkutusta ''sänkyhyppyyn''. Mies olisi kyllä sanonut, että rikotte sängyn jos olisi ollut kotona...onneksi niin ei kuitenkaan käynyt... :-))

Aurinkoiset ja lämpimät, sekä vähän hullunkuriset  terveiset
Varsovasta!
LOVE
Päivi


38 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia lapsista <3
  Mulla kaks poikaa 20 ja 21-vuotiaat ja niin mainiota seuraa nykyään ja kaupan päälle aivan ihanat avokit molemmilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, toisaalta on se haikeus, kun lapset kasvavat ja niitä pienokaisia ei enää ole, mutta tilalle saa ihania nuoria ja nuoria aikuisia puhumattakaan näistä tyttö-ja poikaystävistä. :-))
   xx

   Poista
 2. Sulla on niin kauniit lapset ja iloinen meininki siellä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, arkea täytyy välillä keventää pienillä mukavilla asioilla :-))
   xx

   Poista
 3. Iloisia ja positiivisia kuvia!

  VastaaPoista
 4. Sieltä tuli näytön täydeltä energiaa ja iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli jostakin syystä taas energinen päivä, kyllä niitä vähemmän energisiäkin päiviä aina väliin tietysti mahtuu.
   XX

   Poista
 5. Ihana seurailla teidän iloista meininkiä, kiitos kun piristät meidän muidenkin päivää... välillä pitää vähän pomppia sängyissä tai jollainlailla muuten pöhlötellä, niin lasten kuin aikuistenkin :D
  Aurinkoista päivää ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanaa... välillä on hyvä olla jalat irti maasta! Iloista ja kevyttä loppuviikkoa./Helena

  VastaaPoista
 7. Siinä ne parhaimmat. Hetket kotona, suloisessa seurassa! Iloa päivään!

  VastaaPoista
 8. Voi mikä ihana hyvän mielen postaus! Keep on jumping. :)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia <3 kauniit lapset. - Hanna

  VastaaPoista
 10. Iloisia kuvia :) Oletko koskaan raottanut, minkä ikäisenä ja miksi tyttärenne on liittynyt perheeseenne? Kovin henkilökohtainen kysymys, mutta avoimesti muutenkin kerrot henkilökohtaisistakin asioista.

  VastaaPoista
 11. Hei ja kiitos kommentistasi. En ole Matildan vuoksi juurikaan kirjoitellut julkisesti adoptiosta,vaikka eihän se mikään salaisuus ole ja siitä voi joskus olla apua jollekin toiselle. Voin tässä sen verran kertoa, jos sattuisit katsomaan tätä vastausta, että hän oli reilun vuoden ikäinen tullessaan meille ja hoidimme adoptioprosessin alusta loppuun itse asuessamme tällöin Bangkokissa, ja koko prosessi kesti kaikkineen reilut puolitoista vuotta. Itselläni oli juuri ollut kohdun ulkopuolinen raskaus, joka leikattiin silloin Singaporessa ja sain neuvon lääkäriltäni olla yrittämättä enää hankkia lapsia. Se oli mm. yksi syy ja niinpä saimme maailman ihanimman tytön, joka on kaikille sisaruksillekin niin tärkeä. Ei se sen kummempi tarina ole.
  xx
  XX

  VastaaPoista
 12. Kaunis tarina, Elämä on kyllä ihmeitä täynnä! Aurinkoa ja onnellisia hetkiä teille. Osaat Päivi taltioida arjen estetiikkaa ihanasti. Upeita kuvia :) Kiitos!

  VastaaPoista
 13. Hieno asenne. Elämässä pitää aina löytyä tilaa iloisille asioille! Ja muualta säästetty aika on oikein hyvä käyttää johonkin hupsutteluun. Aikuistumisen myötä hassuttelu ja hupsuttelu jäävät niin helposti vähiin ;)

  Blogissani on muuten Päivi sulle jotain kivaa.. Nappaa se mukaasi

  http://countrysally.blogspot.fi/2013/08/haaste-kymmenen-kovaa.html

  Lämpimiä elokuun iltoja!

  VastaaPoista
 14. Ihana päivä teillä - lapset ovat kyllä "elämän suola"
  Mukavaa viikkoa

  t.Sanna

  VastaaPoista
 15. Such a beautiful daughter so healthy and fun loving lucky you.

  VastaaPoista
 16. Aivan mielettömän kauniita kuvia taas :). Olen laiska kommentoimaan, mutta vierailen täällä säännöllisesti :). Ihana blogi, ja kuvaat uskomattoman kauniita kuvia! Terkkuja täältä tutulta kotitieltä :-). T: Taru V.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...