maanantai 29. lokakuuta 2012

PIANO


HEI JA UUSI VIIKKO ON TAAS PYÖRÄHTÄNYT KÄYNTIIN. LAPSILLA ON SYYSLOMA JA HUOMENNA LÄHDEMME AJELEMAAN KOHTI ENTISTÄ KOTIKAUPUNKIA, WROCLAWIA KOHTI.
NIIN, MEILLE TULI UUSI PIANO. EIHÄN MEILLÄ KUKAAN MUU SOITA KUIN MATILDA, EDELLINEN SOITTAJA, VANHEMPI TYTTÄREMME AINO-KAISAHAN MUUTTI ITSENÄISEEN ELÄMÄÄN JO MUUTAMA VUOSI SITTEN...VANHA IHANA FAZERIN PIANOMME SAI VÄISTYÄ JA ASTUIMME NYKYAIKAAN DIGITAALISEN PIANON MUODOSSA. PIANO ON IHANA, VAIKKEN ITSE SOITTAA OSAAKKAAN. SIINÄ ON KAIKKI HERKUT MUKANA JA MATILDA ON RIEMUISSAAN. TYTTÖ ON AKTIIVISESTI SOITTANUT NIIN, ETTÄ OPETTAJA KÄY KERRAN VIIKOSSA OPETTAMASSA, VIITISEN VUOTTA. ISOVELIKIN INNOISTUI MAHTAVISTA RUMPUTAUSTOISTA, MUTTA KUVAAN HÄNTÄ ON VAIKEA SAADA, KUTEN TUOSTA YHDESTÄ KUVASTA JO NÄKYY...salaa on otettava jos haluaa kuvata 16-vuotiasta!
Have a good start for this week!!
XX päivi

8 kommenttia:

 1. Hehe joo, muutin toki jo "muutama" vuosi sitten. :-) hieno on pieno :-) eikun siis piano! Acke packe on mahdoton kun ei kuvia saa ottaa....sisko tulee pöllyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, minullehan se on kuin eilinen päivä, vaikka siitä tuli viisi vuotta kesällä, kun muutit pois kotoa...VIISI VUOTTA!!! Ikävöin.
   XX

   Poista
 2. Ompas hieno piano! Itse soitin joskus nuorena, sitten päätin pitää välivuoden... Sitä on nyt kestänyt kohta 30 vuotta :) Hiukan harmittaa, hieno taito olisi osata soittaa muutakin kuin kissanpolkka ja ukkonooa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, heh, näin se valitettavasti on, jos pitää tauon, se äkkiä venyy eliniäksi, mutta mitäs jos virittelisit taitoa uudelleen...
   XX

   Poista
 3. Mukavaa lomaviikkoa ja hyvää reissua!
  Ja terveiset Roomasta, oli lämmintä ja ihanaa. En muistanutkaan miten mukava kaupunki Rooma on. Kiinassa asumisen jälkeen olen oppinut näkemään Eurooppalaiset kaupungit eri perspektiivissä. Enään ei ahdista täkäläinen ihmispaljous ja ruuhkat, näkee asiat uudessa valossa. Oletko huomannut saman?

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, veit sanat suustani...rakastan Eurooppalaisia kaupunkeja sen 10 vuoden Aasian jälkeen, koska muuten tavataan, pitäisi päästä puhumaan kaikenlaista...yritän vaikka soitella sinulle tässä, mahdollisesti jo puuduttavan automatkan aikana...
   XX

   Poista
 4. Ihailen kaikkia soittajia kun itse en ymmärrä nuoteista mitään enkä osaa siis soittaa! Kuuntelen kyllä paljon musiikkia ja monenlaista :)
  Matildallahan näyttää olevan ihan pianistin sormetkin :) ilmankos soitto sujuu! ...tuli muuten nyt mieleen kun tapasin M. ekan kerran :)
  Mukavaa syyslomaa!

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan ihanainen Kirsi...minä myös rakastan musiikkia, vaikken itse osaakkaan soittaa, toivoisin osaavani.
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...