tiistai 9. lokakuuta 2012

GREY IS HERE...

She looks so sad...
 HEI tällaisen HARMONISEN HARMAAN tunnelmista täältä. HARMAA inspiroi nyt ja kovasti...en tiedä mitä te pidätte harmaasta, vai pidättekö?? Minusta se on aika suloinen väri, heh. Onko se ankea vai onko se lämmin, no harmaita tietty on monen monta sävyä, tässä oli nyt muutama. Palaan harmaaseen vielä, se on varma.
Nyt voi muuten tulla pieni tauko blogin päivityksissä, sillä ystävättäreni Suomesta tulee huomenna aikaisin tänne seurakseni, ihan huippua! Nyt lähden silittämään...HEI ja kiitos taas kommenteistanne ja kiitos myös uusille lukijoilleni, palataan!!

                                                                 XX Päivi8 kommenttia:

 1. Harmaata pidetään tylsänä, mutta monine sävyineen se on kaunis.

  Vietä mukavaa aikaa ystäväsi kanssa.

  VastaaPoista
 2. Harmaa on kyllä tämän syksyn väri. Ihanat tyynyt ja lämpimät asut. Täytyy itsekin kaivaa taljat sohvalle. Ne pehmentävät tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Hi Paivi, Gray is lovely :-), and you inspired me to buy gray, nail polish :-)
  I love your blog and your photos as well. Have a nice time with your friend. See you soon. Marianna

  VastaaPoista
 4. Käyutän harmaata aivan liian paljon! Ja mustaa. Mutta erityisesti harmaata se on värinä jotenkin kutsuva ja kotoinen. Turvallinen näin syksyllä :)

  Aivan ihania nuo tyynyt!

  VastaaPoista
 5. Olin aiemmin harmaan ystävä, mutta sitten luin väreistä artikkelin, jossa kyseltiin miesten ja naisten mielipiteitä väreistä, lähinnä pukeutumisessa. Mieleeni jäi miesten vastaukset, joiden perusteella tehtiin johtopäätös, että miesten päät eivät käänny harmaan perään. Miehet pitivät harmaaseen pukeutunutta naista yksitoikkoisena ja mielenkiinnottamana, jopa kylmänä. Lisäksi harmaaseen pukeutuneiden naisten ikä arvioitiin huomattavasti vanhemmaksi. Miesten mielestä oli aivan sama, onko harmaa hiuksissa tai takissa. Mikä muu väri tahansa, mutta ei harmaa. Myöskään oma mieheni ei koskaan tuo sovituskoppiini harmaita vaatteita, vaikka pyytäisin. Olen antanut työkavereilleni luvan ampua minut, jos näkevät minut harmaissa :). Sisustuksessa ehkä eri asia. Ainakin nuo sinun valokuvasi todistavat, että harmaa on kaunista ja harmonista - rauhoittavaa :)

  VastaaPoista
 6. HEI ja tuhannet kiitokset kommenteistanne, HARMAA on HILLITTYÄ, HARMONISTA ja HIENO väri - minusta. Toivottavasti minua ei kukaan ''ammu'', vaikka paljon harmaata käytänkin...
  HI and THANK YOU FOR YOUR COMMENTS, GREY IS GREAT, I THINK!! :)
  xx PÄIVI

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...