keskiviikko 24. lokakuuta 2012

BASKETS BASKETS BASKETS


                   BEST REGARDS FROM WARSAW / ILOISET TERVEISET VARSOVASTA
KOREJA KOREJA KOREJA...likapyykille, puhtaalle pyykille, joulukoristeille, leivälle, lehdille, kukille jne jne. Korit ovat IHANIA, niissähän voi säilyttää aarteita tai sitten kerätä tarpeetonta roinaa, mutta pidän niistä jokatapauksessa ja tälle tädille niitä onkin kerääntynyt oikein MITTAVA kokoelma. Se on tietysti Kaakkois-Aasian syytä, jossa asuimme kymmenisen vuotta ja sieltähän ne kauneimmat koritkin tulevat. Osa on jo matkan saatossa eksynyt minulta lasteni koteihin, mutta näyttäisi täällä vielä niitä riittävän...Mitenkäs teillä, onko niitä koreja vai eikö niitä ole??
HAVE A GOOD WEEK!!
XX  /Suloisin terveisin  Päivi

18 kommenttia:

 1. They're all beautiful! Great pieces! And many ...! One can never have too many baskets.
  You have such beautiful hair! :)

  Dagi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Dagi...thanks for your comment and thank you also for your words about my hair...I have a quite thin hair and soft like babys hair... :)
   xx

   Poista
 2. Pientä ja isoa... siellä on koreja joka lähtöön :)
  Täältä löytyy muutama kori, siis sellaista "rehellistä koria" ja pari virkattua koria (matonkuteista)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marru...niinpä ja kaikkia en edes kuvannut, votko kuvitella...minullakin on vielä mm. sellaisia ''rehellisiä'' pajukoreja. Virkatut korit ovat mukavia.
   XX

   Poista
 3. Lovely baskets and beautiful you! How good the chill norway top looked on you! Nilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej och tack tack.
   Chill Norway is always nice... :)
   Have a lovely week!
   XX

   Poista
 4. Koreja löytyy meiltäkin ja moneen lähtöön, eli tykkään ja kovasti. Kauniita on nuo sinun monet korit. Hoksasin muuten eilen, että teidän Thaimaan kodista oli juttu muutama vuosi sitten jossain sisustuslehdessä, Ihastuin siihen teidän taloon ja muutenkin se juttu jäi mieleen :) Sinällään hauska sattuma. Kaunis on tämä teidän nykyinenkin koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi...siitä Thaimaan kodin jutusta taitaa olla aikaa jo seitsemän vuotta...sen jälkeen on ollut muutama muukin, mutta niistäkin jo muutama vuosi aikaa...
   Korit vain kiinnittyvät minuun, heh... :)
   XX

   Poista
  2. Kauheeta joko siitä oli noin monta vuotta, kylläpä aika vierähtää, niin no kyllähän sen tosiaan huomaa tuosta teidän tyttösen kasvusta, silloinhan hän oli ihan pikkuinen. :)

   Poista
  3. Näin on, aika suorastaan katoaa...
   XX

   Poista
 5. My parents are from Finland so i tryed to read =) I understand a little. I just love your blog. Beatiful, i will come back. Have a nice day!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. REALLY, your parents are from Finland, nice...Thanks for your comment and welcome again!!
   XX

   Poista
 6. Minäkin rakastan koreja!
  Muutaman korin bongasin, joita löytyy meiltäkin ja muutaman ja vähän useammankin ottaisin mieluusti lisää:;)
  Ihanat kuvat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kommentistasi...juu hulluuttahan tämä on hankkia tuollaista määrää koreja, mutta kun halvalla saa... :-))
   XX

   Poista
 7. Heippa Päivi, aivan ihania koreja sinulla. Meillä korien sävy on aina ollut aika harmahtava ja en ole oikein muita värejä kelpuuttanut kotiimme, mutta nyt yrittää TineKn ihanat korit pikkuhiljaa hivuttautua meille :-) Ovat niiiinn ihania!
  Aurinkoa täältä Espoosta sinne maailmalle.
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maarit!
   Ahaa, sinulla on ollut noin tarkka värikoodi korien suhteen...nyt vaan rohkeasti kokeilemaan eri värisävyjä!! Mukavaa kohta alkavaa viikonloppua myös sinne!
   XX

   Poista
 8. Hhehehe tuhannet korit :) Pitäisiköhän minunkin tehdä kori poustaus, kun niitä tuntuu olevan myös meilläkin sadottain :) Ja niin ihanat kuvat äidistä!! <3 <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...