maanantai 15. lokakuuta 2012

OLD TOWNPosting photos to my BLOG at home...


It's done...

HEI VAAN! Viikko on taas alkanut ja maanantai käsillä. Katselin valokuvia koneeltani ja päätin sitten laittaa  muutamia kuvia kuluneen viikon lopulta Varsovan kauniista VANHASTA KAUPUNGISTA. Päivä oli kaunis ja kiertelimme ystäväni Tean kanssa Vanhassa kaupungissa. Kaupunki näytti meille todella kauniit kasvonsa; aurinko paistoi ja oli upea syksyinen päivä. Eksyimme mm. viehättävään kahvila/ravintolaan syömään - aaahhh - niin ihanaa juustokakkua. Myöhemmin ajelimme pois Vanhasta kaupungista syömään Flaming & Co-ravintolaan.
Ystävien vierailut ovat minullekin lomaa, tulee käytyä syömässä ulkona ja vierailtua niissä paikoissa, joista eniten pidän täällä. Normaalistihan arki lähinnä sujuu lähikaupan ja kodin välillä. Nytkin olen lähdössä ruokaostoksille lähikauppaan ja arki on palannut tähän huusholliin!! Kuvat ovat nyt siis paikoillaan ja voin sulkea tietokoneen.
HAVE A WONDERFUL WEEK!! Nauttikaa alkaneesta viikosta, mukavia hetkiä teille!!
XX Päivi

20 kommenttia:

 1. Kiitos! Niin, päivä oli kaunis ja Vanha kaupunki tosiaan on viehättävä paikka...
  XX

  VastaaPoista
 2. Olen sanonut jo kerran aiemminkin täällä, että sinulle pitäisi antaa joku matkailun edistämispalkinto! Olet niin hienosti markkinoinut Varsovaa meille suomalaisille! Blogisi ansiosta olen alkanut puhumaan miehelleni Varsovan matkasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-)), No ei nyt sentään...kauneushan on usein katsojan silmässä...On mukava välittää sitä kuvaa Varsovasta jollaisena sen itse näen...toisaalta, en ole kuvannut lähiöitä tai yleensäkään mitään ns. ''rumaa'' vaan tietentahtoen valinnut kaikkea kaunista kuvattavaksi. Kiitos sinulle mukavasta kommentistasi...Minusta Varsovaan kannattaa tutustua, noin puolentoista tunnin lento Suomesta tänne...
   XX

   Poista
 3. Olet antanut minulle ihan erilaisen kuvan Varsovasta, millaiseksi sen olen luullut. Kuvistasi välittyy viehättävä tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuten edellä kirjoitin, nämä kuvat ovat siitä Varsovasta, jollaisena minä kaupungin näen. Mukava kuulla, että kuvista kuvastuu kaupungin viehättävyys.
   XX

   Poista
 4. Hei,
  ja kiitos inspiroivasta blogista sekä ihanista kuvista!
  Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, ja saan paljon kivoja ideoita siitä. Esimerkiksi aikaisempi postauksesi Flaming & Co. -ravintolasta antoi lopullisen sysäyksen huvilan laajennusremonttiin; sain hyvän ajatuksen laajennuksen toteuttamisesta :) eli valokuvasi pukivat ajatukseni konkreettiselle tasolle. Kiitos siis avusta!

  Mukavaa maanantaita sateisesta Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tulin kommentistasi tosi iloiseksi, on ihana kuulla jos kuvista voi ammentaa ideoita omaan asuinympäristöön. Flaming & Co on hyvä esimerkki huvilatyylistä ja siellä on esim. loistava terassi, jota voisi oikeasti käyttää mallina omalle kotiterassille. Kiitos sinulle.
   XX

   Poista
 5. Hello Paivi,
  How sunny autum we have... It's a pity that I must working during the day.
  Warsaw in your photos are even more beautiful than in reality :-). But nevertheless there are many nice places. Maybe you can show us your favorites shops as well?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HI Marianna, thanks for your comment. I think I have showed almost all my favourite shops in Warsaw (my previous posting). By the way you can find now some TineK Home products in Konstancin (Old factory shopping mall. :)
   XX

   Poista
  2. Wow, it is very good news. So I know where to go next Saturday :-) Thanks a lot :-) Have a nice evening.

   Poista
  3. Paivi, You mean at Stara Papiernia or somewhere else?

   Poista
 6. Lovely pics of a beautiful town:)

  Kram Åsa

  VastaaPoista
 7. Yhdyn kyllä kaikkiin kommentteihin :)
  Heheh ja tuo palkinto ehdotus, ei paha!! ;)
  Aika kivastihan olet esitellyt Varsovan, myös koko Puolan.
  Niin ja tietysti osaanhan myös yhtyä siihenkin, että kaikki tämä on totta. Puola on todella kaunis paikka, täynnä UPEITA liikkeitä, ihania kahviloita ja ravintoloita. Ihmisetkin ovat olleet oikein mukavia! Tykkään paljon.
  Oikein iahnia kuvia olet taas laittanut äiti <3 <3
  Haleja ja terkkuja täältä rantatalosta, myrskyn ja tuulen keskeltä.

  VastaaPoista
 8. Nyt tulee itku, niin ikävä alkoi kouraisemaan, voi kun nähtäisiin pian...ikävä, ikävä! <3
  XX

  VastaaPoista
 9. Hei ja kiitos ihanista, tunnelmallisista kuvistasi. Kotisi ja blogisi on niin kaunis. Olen ihaillut valkoisia astioitasi, saakohan Suomesta?
  Syysterveisin Marra

  VastaaPoista
 10. Hei ja kiitos sinulle kommentistasi...Valkoisia astioita saa ihan varmasti Suomesta. Omani ovat Suomesta ja ympäri maailmaa. Ostan kupin sieltä toisen täältä, aina kun näen jotakin kivaa ja kohtuuhintaista. Mukavaa viikonjatkoa sinulle!
  XX

  VastaaPoista
 11. Sukellan taas ihaniin kuviisi! Olen viettänyt kultaisen nuoruuteni ;) huippuhetkiä vanhassa kaupungissa - siis monta kuuta sitten, työharjoittelussa. Mutta tunnelmat kuvissasi ovat niin samoja kuin silloin ennen. Ankkaa ja ihania puolalaisia julisteita, niistä on muistot tehty. Kiitos taas Päivi! x

  VastaaPoista
 12. Hei vaan! Ihanko totta!Onpa mukava kuulla...muistot ovat tärkeitä ja varsinkin ne hyvät...
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...