keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

THIS YEAR ...














Hei,

laiskuri täällä.
Tänne kuuluu ihan hyvää, ehkä pientä turhautumista, vetämättömyyttä ja helteiden odottelua.
Mielessä käväisee välillä, että kohtahan pääsen taas pieneen kauppaani  töihin,
joskin en ole tehnyt vielä kesäsiivousta siellä, vaihtanut järjestystä, hankkinut uusia vaaterekkejä jne jne.
Kaikki kyllä järjestyy on mottoni.
Jos mieheltäni kysyttäisiin, niin hänen mielestään jätän kaikki viime tippaan, ehkä niin onkin, mutta onko se niin paha, jos kaikki tulee kuitenkin tehdyksi.

Kulunut vuoden puolikas on ollut hauska ja tuonut paljon iloa.
Olen tehnyt monta pientä matkaa, olin Kööpenhaminassa muotimessuilla ystäväni seurassa helmikuussa, huhtikuussa lensin treffeille mieheni kanssa Malagaan, josta ajoimme Marbellaan. Mieheni lensi siis Varsovasta ja oli minua vastassa kentällä Espanjassa.
Kävin myös Italiassa Garda-järvellä ystäväni Jaanan vieraana ja yövyin hänen kauniissa hotellissaan Villa Arcadiossa (jonne suorastaan ikävöin nyt)Juhannuksena lähdinkin sitten mieheni ja tyttäremme luokse Varsovaan ja sieltä ajelimme ystäviemme luokse heidän huvilalleen vuoristoon.
Matkat tuovat minulle iloa ja sen vuoksi tässä onkin suunnitelmissa pari pientä reissua vielä kesällä ja yksi vähän pidempi syksyllä.
Uskon, että tämä kaukokaipuu ja matkustushimo juontavat monista, monista ulkomailla asutuista vuosistamme ja jatkuvasta muuttoliikkeestä maasta maahan.

Yksi pojistamme sai päätökseen opiskelunsa ja se tietänee pieniä juhlallisuuksia tässä vielä syksyn aikana. Nuorimmainen pojista pääsi Hankkenille Helsinkiin kauppatieteitä lukemaan, kunhan nyt selvittää asepalveluksen, jota lähti suorittamaan :-))

Lisäksi saimme tässä taannoin kuulla, että meistä tulee isovanhempia ja ensimmäinen biologinen lapsenlapseni syntyy noin kahden kuukauden kuluttua, voitteko uskoa! Tältä mummilta on lähtenyt ihan mopo käsistä noiden vauvajuttujen kanssa. Autotallissa seisoo uutuuttaan hohtavat vauvan vaunut, jotka hankimme mieheni kanssa tulevalle pienokaiselle. Olen hankkinut myös vauvan vaatteita, ommellut pieniä pellavapussilakanoita, sekä tilannut vauvanhuoneeseen suloisia sisustustuotteita unohtamatta kuitenkaan, että minustahan ei tule tuon syntyvän vauvan äitiä (haha, kuten eräs ystävistäni muistutti minua),vaan tyttärestäni :-))

Olen ollut nyt parin viikon ajan paljon kotona, siksi kotikuvia on myös kertynyt. Olen ehkä tulosssa suorastaan mökkihöperöksi, kun täällä pyörin mökissä siivoten milloin mitäkin nurkkaa...

Päätin muuten vaihtaa mustat ruokapöydän tuolimme hiukan kevyempiin, näitä tuolejahan on kaupassani myynnissä ja olen niitä jo pitkään mielinyt, joten muuttivat nyt meille :-))

Toivon ja odotan heinäkuun helteitä...

Terkuin

XX Päivi



29 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kevät teillä on ollut. Ja romanttiset treffit!
    Valoisaa kesää sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos, sekä valoisaa kesää myös sinulle <3
      XX

      Poista
  2. Voi ihanaa, onnea tulevalle mummolle! Sinä olet varmasti ihana isovanhempi, niin viisas sydämeltäsi <3 Lomalla on tarkoituskin laskoitella ja tosiaan pääasia, että joskus tulee valmista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, viisaudesta en tiedä, mutta rakkautta ainakin riittää ja se lienee yleismaailmallista :) Ihanaa on!! Ihanaa kun sanot noin, minustakin laiskottelu kuuluu lomaan! :-))
      XX

      Poista
  3. Anteeksi, mutta onko hieman noloa lähteä mainostamaan kuka ja ken lapsenlapsista on biologinen!
    Jos itse omaat jo lauman biologisia lapsia + suloisen adoption tyttären, teksi hämmentää.
    Onnea tuleville vanhemmille - ja jäitä hattuun tuleville BIOLOGISILLE isovanhemmille LOVE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että. Hei kuules ano. Jospa pitäisit nuo omat nolot kommentit ihan vaan omassa tiedossa kun et selvästikään tiedä yhtään mistä puhut 😉 Jäitä hattuun ja mukavaa kesää vaan 😉

      Poista
    2. Hei, noloudesta ei ole tietoakaan. Minulle meidän suloinen adoptiotyttäremme on sama kuin biologinen lapsi, siinä ei erotella ja kun hän tulee saamaan lapsen joskus, on se minulle ''biologinen'' lapsenlapsi. Tästä ei edes ollut kysymys. Minulla on mielestäni avara sydän ja syli ja et ehkä tiedä kaikkea perheestämme, mutta myös lasteni puolisoiden lapset koen lapsenlapsinani, nyt kuitenkin pääseen ensimmäistä kertaa nauttimaan vastasyntyneestä, koska tyttäreni synnyttää lapsen. Koskaan ei pidä moitiskella sellaista mistä ei varmuudella kaikkea tiedä. Haluan toivottaa sinulle hyvää kesää ja myös jäitä hattuun terävien komenttejen kanssa, joskus ne eivät todellakaan ole paikallaan, kuten nyt tässä tapauksessa.
      XX

      Poista
  4. Ihanat kuvat ja ihana teksti! Oikein paljon onnea isovanhemmille ja vanhemmille!!! Onhan se mieletöntä saada biologinen lapsenlapsi. Oma isäni ainakin"sekosi" tullessaan paapaksi biologiselle lapsenlapselle ��. Kukin tavallaan, mutta mielestäni se on hellyttävää ja suuri rikkaus kun isovanhemmat elävät vahvasti mukana! Onhan se mahtavaa, kun sukupolvienketju jatkuu. Miksi jäitä hattuun, eletään täysillä! Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, olipa hauska kuulla isästäsi, täällä myös aivan varmasti seotaan tai on jo seottu, heh. Ei missää nimessä jäitä hattuun, päinvastoin, sitä mieltä minäkin olen, kiitos kommentistasi. <3
      XX

      Poista
  5. Onnea uudesta perheenjäsenestä ja ihanaa heinäkuuta <3

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus. Toivon pääseväni kauniiseen kauppaasi syksyllä. Edellinen käynti oli niin onnistunut. Lämpöistä heinäkuuta.

    VastaaPoista
  7. Hei ihan mahtavia uutisia teillä siellä! Tosi iloista :-) Ja ihanat onnittelut myös opiskelupaikasta. Olen tainnut tänä kesänä asioida myös yhden lapsesi kanssa meidän "jätskipaikassa" - hassua tunnistaa näitä kavereita työpaikoillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitoksia, paljon mahdollista, että olet asioinut jonkun lapsistani kanssa :-)) hänen kesätyöpaikassaan. Mukavaa kesän jatkoa!
      XX

      Poista
  8. Upeita kuvia! Ja onnea tulevalle isoäidille!

    VastaaPoista
  9. Kauniita "kotikuvia" ja oikein paljon onnea tuleville isovanhemmille ja vanhemmille. Tiedän tuon kaukokaipuun... Hyvää viikonloppua. /t. Helena

    VastaaPoista
  10. Dear Paivi , A NEW BABY...how wonderful . Nothing but the best wishes for Grandparents and parents !!! My grandchildren just left again so the house seems very empty.
    Big Hug from one grandma (Oma) to another :))
    Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear Ellen. You had a lot of life and voices in your house so I understand you feel the emptiness now :-((
      Hugs!
      XX

      Poista
  11. Mistä saa tuota valkoista riisipaperivalaisinta, joka oli keittiönpöydän yllä? Kaunis:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, valaisin on kaupastani eli myyn niitä ja valaisimia on eri mallisia ja muotoisia, sekä eri kuvioilla. Ne ovat ohutta puuvillakangasta, joka on painettu käsin, ovat todella kauniita ja vielä kivempiä luonnossa.
      XX

      Poista
    2. Aaaa....loistavaa. Vielä parempi ettei ole paperia. Kiitos tiedoista. Tulen ostoksille butiikkiin kuun vaihteessa😊

      Poista
  12. Onnea pojallesi hankeniin pääsystä.En itse ole noista oikein perillä,mutta opiskellaanko siellä ruotsiksi vai valitaanko sinne myös ihan vain suomentaitajia myös?Minne poikasi lähti asepalvelusta suorittamaan?Mitä on tykännyt?Meillä tuo vuoden päästä edessä...
    Enkä jaksa olla ihastelematta tiedän eteisen lattiaa,se on niin ihana!!!
    Eikö vanhimmalla tyttärelläsi ole jo tyttö?En ole oikein perillä kaikesta,mutta kuvissa joskus näkyy ja on hyvin samannäköinen kuin vanhin tyttäresi.Onnea kuitenkin=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Hankkenhan on ruotsinkielinen kauppakorkeakoulu eli Svenska handelshögskolan ja opetuskieli on ruotsi, joskin kursseja on paljon tarjolla englanniksi, joka puolestaan on omalla pojallani vahvin kieli. Opiskelemaan hakee myös paljon suomenkielisiä, joilla on vahva kouluruotsi. Pojallamme toinen kotikieli on ruotsi, koska mieheni on suomenruotsalainen ja puhuu lapsille ruotsia. Axel meni surittamaan asepalvelusta Dragsvikiin tuonne Tammisaaren suuntaan, isänsäkin on suorittanut siellä armeijan. Haha, no eihän se nyt ikihyviksi ole ihastunut koko touhuun ja selkä, sekä aikoinaan leikattu polvi alkaneet vihoitella :-(( Vanhemmalla tyttärelläni on tytär, joka ei ole hänen biologinen lapsensa, vaan hänen puolisonsa lapsi, mutta tyttäreni on ollut äitinä alusta alkaen Ellalle, Ella siis kutsuu tytärtäni äidiksi, minä puolestani olen Päivi Ellalle, mutta se saattaa muuttua, kun minusta nyt tulee mummi :-)) Kiitoksia onnitteluista, onhan se ihanaa!
      Mukavaa kesän jatkoa!
      XX

      Poista
  13. Ihanaa <3 <3 ja niin paljon onniteltavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitoksia kovasti, ihanahan tämä vuosi on kaikkien näiden onnellisten tapahtumien johdosta.
      Terkkuja!!<3
      XX

      Poista
  14. Onnitteluni isovanhemmuudesta! Aurinkoa ja lämpöä kesään!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...