perjantai 8. heinäkuuta 2016

BLOGIKIRPPIS/ KIITOS KAIKILLE


Blogikirppis on nyt ohi ja tuotteet myyty,
monet kiitokset teille.
Sain muutamilta teiltä ärtyneitä viestejä, etten ollut kahteen päivään teille vastannut tuotteista.
En muuten ole vieläkään vastannut kaikille, se on tässä juuri nyt työn alla.
Olin Kotkassa tyttäreni luona, enkä päässytkään valitettavasti koneelle ja nyt nuorimmaiseni on täällä hyvinkin sairaana, joten olen pahoillani viivästyksestä.
Minä tietenkin lähetän kaikille viestiä kunhan vain ehdin ja nyt olen laittamassa kaikille tilitietoja, joille tuotteet on myyty, mutta en vain sattuneesta syystä ehtinyt tällä kertaa reagoimaan heti, suokaa anteeksi.

Mukavaa viikonloppua ja lupaan hoitaa asian mallikkaammin seuraavalla kerralla.

XX Päivi

P.S. Nyt on sitten kaikkiin kyselyihin viimeinkin vastattu :-))

X

4 kommenttia:

 1. Hei! Tuli tuosta blogikommenttiviiveestä mieleen (edellisessä postauksessa), että minunkin blogipesässä on sellainen ongelma, että kommentteihin vastaaminen vie pitkän tovin - olen diagnosoinut sen niin että se jotenkin lataa noita blogger-lukijoita ja on tosi harmillista odotella. Kerrohan jos ongelmaan keksitään ratkaisu :)

  VastaaPoista
 2. Hei, minulla on ollut tämä ongelma muutaman viikon, eli jos vastaan kaikkien komentteihin, niin se vie valtavasti aikaa, koska jotenkin jokaisen kommentin jälkeen sivu alkaa ''lataamaan'' ja siinähän kestää ja kestää. Aiemmin tällaista ongelmaa ei ole esiintynyt. Olen laittanut tästä viestiä eteenpäin, katsotaan, saadanko ongelma pois päiväjärjestyksestä :-))
  XX

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogistasi! Olet taitava kuvaaja, valo ja harmonia kuvissasi on uskomaton. Olen saanut blogin myötä paljon inspiraatiota sekä sisustukseen että pukeutumiseen. Blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle. Viime aikoina olen vallan ihastunut hiuksiisi. Niissä on hyvä leikkaus, sopii erinomaisesti kasvoihisi ja tyyliisi. Onko hiusmallisi työläs? Ainakin se on kaunis! Johanna

  VastaaPoista
 4. Hei Johanna, monet kiitokset kommentistasi. On mukava kuulla, jos voin antaa edes hiukan iloa tämän blogini kautta. Hiuksistani siis. Ne ovat oman väriset, nyt en enää niitä värjää ja aika huolettomatkin ovat. Käyn silloin tällöin kampaajalla ja välillä naksin hiuksia hiukan itse (josta kampaajani aina kauhistuu :-)) Käytän myös vanhanaikaisia papiljotteja eli rullaan hiukset hetkeksi pesun jälkeen ja saan tuuheutta hiuksiini, jotka eivät ole luonnostaan kovin paksut.
  Siinä se <3
  Ihanaa kesän jatkoa sinne.
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...