tiistai 19. heinäkuuta 2016

BEAUTIFUL POLAND
Hei,

näistä kuvista on kulunut melko tarkalleen kuukausi.

Vietimme juhannusta puolalaisten ystäviemme lomapaikassa kauniilla maaseudulla vuoristomaisemissa.

Mietimme paikan päällä ystäväni kanssa sisustusta heidän uuteen lomataloonsa. Olemme toki viestien välityksellä jo keskustelleet väreistä ja materiaaleista ja kaikki oli nyt vaaleaa puuta, valkoista, sekä vaalean harmaata.
Kylpyhuoneet olivat kauniit ja ylelliset. Keittiö valkoinen jne.
Talo on saapunut Kanadasta ja sitten se on rakennettu ''kasaan'' paikan päällä
ja minusta talossa oli selvästi skandinaavista henkeä, jota ystäväni Malgosia tavoitteli.

Ilma oli kaunis ja tuntui ihan mukavalta viettää juhannusta poikkeuksellisesti muualla kuin Suomessa. Illalla grillasimme ja kolmas pariskunta liittyi seuraamme.

Ajoimme mieheni kanssa Varsovasta 5-6 tuntia ja pysähdyimme matkalla pienessä kaupungissa matkan varrella ja lämpöä riitti, ilma suorastaan väreili lämmössä, + 36 astetta, kyllä siinä suomipoika ja -tyttö tarkeni :-))

Haluan hiukan selventää vielä edellistä päivitystäni.
Käsittelin siinä mm. biologista isovanhemmuuttani ja johonkin lukijaan teksti oli kolahtanut ja hän totesikin, että on noloa minun eritellä biologista ja ei biologista. Nähtävästi lukija ajatteli minun tarkoittavan meidän nuorimmaistamme, joka on syntyperältään thaimaalainen.
Hänestä en suinkaan kirjoittanut, Matilda on meille yksi viidestä ja yhtä kuin biologinen lapsi ja hänen lapsilleen tulemme olemaan biologiset isovanhemmat mieheni kanssa, siitä ei siis ollut kysymys.
Riemuitsin ja riemuitsen tästä vanhemman tuttäreni raskaudesta, sekä tulevasta vauvasta, sillä tuleva vauva on minun ensimmäinen varsinainen lapsenlapseni, sillä meidän 10-vuotias Ellamme on tyttäreni puolison lapsi tämän aikaisemmasta liitosta, mutta tyttärelleni kuin biologinen lapsi.
Ella asuu vakituisesti tyttäreni ja isänsä kanssa ja Ella kutsuu tytärtäni äidikseen.
Minulle tämä tuleva vauva on kuitenkin ihme, koska olemme häntä odottaneet monta vuotta ja olen saanut seurata raskauden ihmettä läheltä, enkä ole sitä aiemmin kokenut :-))muuta kuin omien raskauksieni kohdalla.

Kirjoitan tämän nyt siksi, jotta välttyisimme tänne aina silloin tällöin eksyneiltä nimettömiltä teräviltä kommenteilta.
Ainahan voi kysyä ja ihmetellä, minä vastaan mielelläni, enkä vähästä hätkähdä.

Kiitos kuitenkin teille kaikille taas ihanista kommenteistanne.

Mukavaa viikon jatkoa!!

XX

15 kommenttia:

 1. Uwielbiam Twój blog i Ciebie:) Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia ........ kryska ♥

  VastaaPoista
 2. Beautiful... Dear Päivi, it's true ❤️
  Hugs!
  Kasia

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä Puolaa vähän Varsovan ulkopuolelta. Ja tuosta lattiasta tykkään kovasti, Malgosian lomatalossa. Näitä blogeihin tulevia kommentteja joskus vain ihmettelen. Toki bloggaaja asettaa itsensä kovinkin alttiiksi kaikille kommenteille. Tietty pahansuopuus ja vielä nimettömänä on jotain, joka tuntuu vieraalta. Kommentoidaan asioita kuvitelmien perustella. Tänä päivänä se tuntuu olevan tapana ja niin hyväksyttävää. Mielestäni niin risut kuin ruusutkin voisi myös antaa selkä suorana omalla nimellään.
  Leena

  VastaaPoista
 4. Ellan näkökulmasta olet ehkä yhtä paljon hänen mumminsa kuin nuorin lapsenne on teidän lapsenne. Siksi minunkin korvaani vähän kalahti tuo biologinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä jos asia olisi niin, mutta Päivillä on ollut ihan oma rooli Ellan elämässä ja se ei vain ole ollut mummi rooli. Joten turhaa kommentoida asioita joista ei tiedä ja turhaa myös olettaa mitä meidän Ella ajattelee asiasta. Meillä on ihan omat kuviot ja oikein hyvät sellaiset 😊 Kaikkea ei tarvitse jakaa 😉

   Poista
 5. Ihanaa ja odottavaa aikaa teille. Jätä omaan arvoonsa nimettömänä tulevat kommentit, niitä varmasti tulee. Sinulla on mukava blogi ja poikkeaa monesta, pinnalliset ym hömpät. Surullista on se että halutaan satuttaa täysin vierasta ihmistä. Minusta Sinun blogia lukiessa tulee hyvä mieli ja kerrot ihanasti elämästäsi ja perheestäsi. Mukavaa kesän jatkoa Sinulle ja perheellesi. T. PirjoS

  VastaaPoista
 6. Dear Paivi , I feel awful that you even had to explain anything , there are sure ignorant people in the world !!!You have a beautiful family , all and everyone of them.Enjoy and look forward to being a Grandma , there is nothing better :))
  hugs Ellen

  VastaaPoista
 7. Ihania tunnelmia Puolasta. Minäkin otan aina noita pyykkinarukuvia 😉

  Aurinkoista heinäkuuta

  VastaaPoista
 8. Älä välitä tuollaisita ikävistä kommenteista! Onnea tulevalle iso-äidille♥♥ Meidänkin perheeseen syntyy uusi jäsen ensivuoden puolella♥♥ Ollaan niin onnelllisia!

  VastaaPoista
 9. Ihana Puola! <3 Jospa ensikesänä mekin voitaisi taas tehdä matka sinne. Autollakin voisi olla taas kiva matkata halki Baltian. Täytyy suunnitella :)

  VastaaPoista
 10. HEI, kiitos kaikille kommenteistanne, tämä sivusto on niin niin hidas, mutta kiitän teitä sydämestäni.
  THANK YOU for your comments <3 <3 <3
  XX Päivi

  VastaaPoista
 11. Very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better. Keep it up.

  VastaaPoista
 12. I have been browsing internet for more than three hours today since morning, yet I didn't found any interesting article like this which provides knowledge. Thank You.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...