torstai 5. toukokuuta 2016

WOW WHAT A DAY!


Vau, mikä päivä...
vapaata, lämmintä ja herkuttelua.
Nythän on kesä!!

No, aloitin aamun imuroimalla ja moppaamalla lattiat.
(Jonkinlaista elämänhallintaa kai tuo siivoaminen.)

Istuin myös terassilla ja nautin lämmöstä herkutellen, sekä
selaillen hajamielisenä sisustuslehtiä.
(Vatsa ei kylläkään huuda jippiitä herkuista,
vaikka suu niin tekeekin.)

Olen ollut jotenkin saamaton ja väsynyt.
Vatsa on reistaillut ja vessassa on juostu jo reilun viikon ajan kahdeksan kertaa päivässä, turvottaa, kipuilee ja
veto on jotenkin poissa.
(Toivottavasti ei ollut liian intiimiä puhetta :-)).
Jonkinlaisesta stressistä kaiketi kysymys.
Tarvitsin niin tämän päivän itselleni.

Juttelimme ystäväni kanssa puhelimessa ja koska asumme molemmat täällä Espoossa, pyysin häntä hyppäämään autoon ja ajamaan meille seurakseni,
kun laitoin ruokaa ja sain samalla ruokaseuraa.
Ruokakin maistuu paremmalle kun sen jakaa jonkun kanssa. 

Meidän pikku-Bea on leikattu peppupuolelta viimeisen vuoden aikana kolme kertaa ja nyt näyttää siltä, ettei kolmaskaan leikkaus tepsinyt, vaan iho on rikki jälleen ja nähtävästi fisteli syntymässä. Olen surullinen, koska en tiedä miten voimme auttaa pientä suloista karvalastamme ja parantuuko Bea koskaan.
Kerron tästä enemmän myöhemmin,
mutta asia painaa minua ja kun yöllä herään, alan miettiä ja ajatukset hyppäävät toiseen ja kolmanteen...

Kello on jo kymmenen illalla, mutta kipaisen vielä saunaan.

Nautitaan tästä kesäisestä lämmöstä
ja toivotankin teille aurinkoisia
päiviä ja iloa elämäänne!

XX Päivi

11 kommenttia:

 1. Hei Paivi , sure hope you are feeling like yourself again soon , anything to do with digestion upsets is troublesome .And your poor little doggie , they are so much like a family member that you feel their pain (just like an extra child , right ? )
  You made me feel hungry with those delicious pictures :))
  Enjoy the nice weather , we are ,too
  Hugs Ellen

  VastaaPoista
 2. Voi pikkuista Beaa♥ Toivotaan, että paranee pian♥

  VastaaPoista
 3. Juuri äsken tässä aurinkoisella terassilla aanukahvia juodessani selasin sitä Kotivinkin numeroa, jossa on kuvia sinun kodistasi. Bea-nappisilmä sai minut hymyilemään sieltä lehden sivuilta ja nyt täällä blogissa :) On niin harmillista, että pienen pitää sairastaa. Se on raskasta sille ihmisystävällekin. Olemme jutelleet aiheesta juuri muutaman ystäväni kanssa, joiden eläinystävät sairastavat niin, että tarvitaan lääkärin apua. Rapsutukset Bealle ja hali-rutistus sinulle Päivi, toivon parasta.

  Yritän tulla piipahtamaan kaupassasi mahdollisimman pian, kuvat saavat muistamaan miten ihana tunnelma siellä on. Lähden kohta kuopsuttelemaan pihaa :) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Lämmin tervehdys täältä maalta, pienestä keltaisesta huvilastani. Bea on kovasti ajatuksissani. Eläinystäviemme, jotka ovat täysin meidän armoillamme, sairaudet aiheuttavat suurta ahdistusta eläinten ystäville. Koettu avuttomuus kipeän eläimen rinnalla on nujertavaa. Päivi; pidä huolta myös itsestäsi. Nauti kauneudesta ja kohtaamisista kaupallasi. Lämmöstä ja luonnon heräämisestä. Haluan uskoa, että Bea saa avun sitkeän kurjaan vaivaansa. Eläinlääkäreillä on suuri keskinäinen verkostonsa ja tarvittaessa he konsultoivat toinen toisiaan. Maassamme on osaavia, monenlaisiin ongelmiin erikoistuneita eläinlääkäreitä. Joskus oikean lääkehoidonkin löytyminen voi viedä aikansa. Kyllä Bea paranee <3

  - Huristelen käymään uudessa kaupassasi kesälomallani. Nähdään silloin.

  VastaaPoista
 5. Oi, herkullisen näköisiä ruokakuvia. Kurjaa että sun vatsa on reistaillut. Tiedän omasta kokemuksesta, että ei ole kivaa silloin kun vatsa möngertää, kouristelee ja sattuu. Sellainen päivä on ihana kun vatsa on ok ja siihen ei tarvitse kiinnittää huomiota. Toivottavasti Bean peppuongelmiin löytyy parannus. Joo, nautitaan auringon lämmöstä. Haleja!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti vointi on parantunut ja pääset nauttimaan näistä ihanista kesäisistä päivistä täysillä.

  VastaaPoista
 7. Vapaapäivä keskellä viikkoa tuntuu aina juhlavammalta. Toivottavsti saat vatsasi järjestykseen ja karkailevat ajatuksesi öisin kuriin. Bealle toivon myös parempaa vointia. Luulisi, että siihenkin jostain apu löytyisi.
  Oikein mukavaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti vatsasi voi jo paremmin. Eläinystävien sairaudet ovat todella raskaita (tiedän tämän kokemuksesta) toivon, että Bean sairauteen löytyy apu. Kauniita kuvia olet laittanut iloksemme. Lämmin halaus sinulle ja Bealle. /t. Helena

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...