maanantai 9. helmikuuta 2015

WHITE SPACE

HEI,

viikko on taas alkanut ja puuhailut täällä kotona. Viikonlopustakin selvittiin :-))

Olen saanut paljon sähköpostia ja käyn sitä tässä kaiken muun ohella läpi, jotta pääsen lähettämään tilaamianne tuotteita. Koruja ja tiettyjä vaatteita on vain rajoitettu määrä, joten en vielä uskalla luvata, että saan kaikille lähtemään, mutta niitähän on tulossa lisää talven ja kevään aikana, joten uskon kaikkien saavan haluamansa jossakin vaiheessa.

Minulta on kysytty usein, mikä on se seikka josta pidän kodissamme/talossamme eniten,
ja se on kyllä ilman muuta vaaleus, valoisuus ja avoin tila.
Näitä kuviahan olette nähneet aiemminkin, mutta tässä niitä taas tulee :-))
Kesken keittiötouhujen ja ruuanlaiton kipaisen mm. napsimassa näitä kuvia, sitten kun kuva on isona, huomaan harmikseni kaikenmaailman sotkuja, kuten nytkin keittiön työtasot tuossa porraskuvassa...

Uudistuneen Avotakan helmikuun numerossa on kotimme Riitta Souranderin kuvaamana ja päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma on kirjoittanut tekstin, joka on mielestäni hyvin lämminhenkinen.
Riittahan on aikoinaan kuvannut toisen Thaimaan kotimme...olisiko ollut vuonna 2006?
Nyt samoihin aikoihin ilmestyi Unelmien Talo & Koti - lehti, jossa on tyttäreni ja hänen perheensä koti talvisissa maisemissa. Kuvat olivat minusta todella viehättävät ja mukavista kulmista otetut, kuvaajana toimi Camilla Hynynen. 

Nyt on kuulkaa aika lähteä autotalliin hiukan siivoamaan paikkoja, 
jotta mies pääsee aina lomillaan täällä Suomessa ollessaan tuohon ''miesten mekkaan''. Sinne ei meillä naisilla tai lapsilla ole asiaa kunhan  autotalli on saatu järjestykseen ja mutterit, sekä työkalut paikoilleen. Joku on joskus sanonut, että jokainen mies tarvitsisi oman ''autotallinsa'', paikan omille puuhilleen, niille miehisille :-)) Meillä ei muuten pidetä autoa autotallissa ja se toimii myöskin jonkinlaisena varastona, kellarin ja vintin puutteessa.

Nautitaan arjesta,
hyvää alkanutta viikkoa!

XX Päivi

18 kommenttia:

 1. Selasin tänään ruokakaupassa Avotakkaa ja pakkohan se oli ostaa :)) kun siellä oli tutun näköinen ihastuttava koti! Ihanat kuva ja todella lämminhenkinen teksti. Erityisesti pidin viimeisestä kappaleesta: "Lemströmeillä on selkeä työnjako..." Kävi, mielessä, että otan kopion tekstistä ja laitan suurennoksen siitä kotimme seinälle, paikkaan, josta mieheni kulkee usein ohi... :)) :))....nooh... ehkä en kuitenkaan :) Minulle tuleekin nyt muutaman numeron verran Unelmien Talo & Koti - lehteä, josta luin jutun tyttäresi kivasta ja persoonallisesta kodista.

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minua hymyilyttää tuo ''Lemströmien selkeä työjako'', kyllähän se tietysti pitää paikkansa, silloin kun mies on täällä, mutta nytkin oli neljä viikkoa siitä kun hänet näin viimeksi, joten työnjako ei oikein toimi tällä hetkellä, vaan minun on jotenkuten selvittävä kaikista töistä :-)) (huom! ''jotenkuten'')
   XX

   Poista
 2. Ihania kuvia kauniista kodistasi! Niin avaraa ja valoisaa ja pidän erityisesti maanläheisistä materiaaleista.

  VastaaPoista
 3. Minun piti jo viikonlopulla käydä onnittelemassa upeasta Avotakan jutusta mutta unohdin - nytpä sitten onnitteluja oikein hurjasti. Minustakin juttu oli hienosti kirjoitettu ja kuvattu - ja teidän kotinne niin kaunis. Etkä jää noilla omilla kuvillasi ollenkaan ammattilaisen jalkoihin - näitä sinun sivujasi voi selailla vaikka kuinka pitkään ja vain huokailla ihastuksesta.
  Unelmien Talo & Koti -lehti on ostolistalla heti kun vain lehtihyllylle asti pääsen;)
  Valoisia kuvauspäiviä ja paljon, paljon ihanaa auringonpaistetta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kiitokset :-))
   Ilma onkin taas täällä aivan ihanan keväinen ja täynnä valoa! Mukavia keväisiä päiviä myös sinne!
   XX

   Poista
 4. Vaaleus ja valo -ne ovat niin mykistyttävän ihanasti läsnä kodissasi! Ihanaa kevään odotusta sinulle Päivi :)

  VastaaPoista
 5. Juuri lueskelin juttua avotakasta... mukava juttu ihanasta kodista! :) Viimeinen lause on täyttä totta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan ryhrtyä katsomaan mikä se viimeinen lause olikaan...''sisustus on tärkeää hyvinvoinnin kannalta'', kyllähän se näin on :-))
   XX

   Poista
 6. Kyllä on niin vaaleaa ja valoista! Niin kaunista on kodissanne. Uusi Avotakka on seuraavalla kauppareissulla hankittava samoin Unelmien Talo & Koti. Varaston siivousta täälläkin on taas aloitettu... miten sitä tavaraa kertyykin ??? Oikein mukavaa keväistä viikkoa. Laitoin sinulle sähköpostia. / t. Helena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne siivoukseen, vastaan sähköpostiisi ja lähetän tuotteen :-))
   XX

   Poista
 7. Kummankin lehden artikkelit olivat hyviä, samoin kuvat. Sisustuskuvia on aina ihana katsella. Kauniita kuvia olet jälleen ottanut kodistanne. Pienet "sotkut" kuvissa eivät haittaa. Hei, ne on elämää! Joko autotalli on taltutettu man caveksi? ; ) Ihana auringonpaiste, joko se kevät alkoi? Mukavaa viikkoa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autotalli vielä kesken...ei kuitenkaan niin paljon enää :-)) Jotakin on saatu aikaiseksi...ihan pikkuisen. Mukavaa viikkoa myös sinne!
   XX

   Poista
 8. Wonderful place!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 9. Ihana Avotakan juttu saikin aikaan melkoista kriittistä oman kodin silmäilyä. Apua, meillä onkin vaikka minkä sävyistä valkoista. Siitäkö se johtuu, etten millään pääse samaan harmoniseen tunnelmaan 😃. Ihanaa loppuviikoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...