keskiviikko 25. helmikuuta 2015

LOTUS CAFE etc.

Hei,

täällä toimitaan näin kun halutaan kookospähkinöitä tai muita hedelmiä, jotka sijaitsevat KORKEALLA puussa. Poika kiipeää korkeuksiin paljain jaloin ilman minkäänlaisia turvaköysiä ja pudottaa hedelmät yksitellen alas.
Tämä ''näytös'' katsottiin meidän terassilta.

Minulta pyydettiin omakuvaa...
ajattelitteko näkevänne Päivin shortseissa tai peräti uimapuvussa :-)) bikineistä puhumattakaan...
Minulla on sellaiset suonikohjut toisessa jalassa, että voi pojat!
Jalka on kerran leikattukin, mutta suonet pullistuivat uudelleen, enkä sen koommin ole shortseja tai hameita paljaissa säärissä pitänyt :-)) Turhamaista, sanoisi joku...Raskausajan hormonaaliset muutokset saivat kaikki laskimoni pullistelemaan.

Olen uinut ja istunut altaamme reunalla jalkoja uittaen aamupäivisin ja iltapäivät olemme hikoilleet milloin missäkin. Olen käynyt mm. ostoksilla, joka on ollut hyvin mielenkiintoista puuhaa.

Kävimme porukalla Ubudin keskustassa sijaitsevassa Lotus-kahvilassa, jossa jokainen itseään kunnioittava turisti käy pyörähtämässä Balilla vieraillessaan. Täällä kävimme jo ensimmäisen kerran vuonna -97.Kahvila on temppelin edustalla ja hämärän laskeutuessa monet pienet tulet ulkona tekevät paikasta kauniin. Toisnaan Lotuksen kukkia on valtavasti, mutta nyt muutama oli vasta avautumassa.

Lopetan nyt tähän, koska uudet seikkailut kutsuvat, vielä muutama päivä lämpöä tiedossa.

XX Päivi

9 kommenttia:

 1. Lumoavaa. Lootuksen kukat ovat lemppareitani. Niistä aistii ikiaikaisen tyyneyden ja rauhan. Mukavia hellepäiviä teille kaikille. Täällä harmaa säätila vain jatkuu... / t. Helena :)).

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania kuvia niin tässä, kuin edellisessäkin postauksessa ♥ mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmia. Lämpöisiä lomapäiviä.

  VastaaPoista
 4. On niin niin kaunista. Aasia on itselleni täysin tuntematon maailma. Sitten kun voitan lotossa, otan sen omakseni.

  VastaaPoista
 5. Kauniita ja rauhallisia kuvia ja varmasti myös sellaisia hetkiä olette saaneet siellä nauttia. Aasiassa olen kyllä matkaillut, mutta Balilla en ole vielä käynyt. Uskon, että juuri tuo luonnon kauneus on Balilla parasta. Hyvää loman jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Matkakuume iskee päälle ja talviloma on vasta huhtikuussa. Osaatko sanoa kannattaako Varsovan lomalla käydä Factory Outlet liikkeissä , joita näytti olevan Varsovan liepeillä kaksi kappaletta?Kiitos muistakin Varsovan vinkeistä. Katja

  VastaaPoista
 7. HEI taas ja kiitos kommenteistanne ja sinulle Katja, en tiedä niistä Varsovan outlet-liikkeistä, kun taisin käväistä niissä kerran. Minusta siellä ei ollut mitään ihmeellistä...mutta siitä on jo aikaa.
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...