sunnuntai 26. toukokuuta 2013

THE WAY I DRESS



























































 Hei! Minulta on kysytty useaan otteeseen pukeutumiseen liittyvistä asioista ja mistä hankin vatteeni, sekä vaatekomeropäivitystä. Nyt sattui niin sopivasti, että aloin tsekkaamaan mitä vaatteita yleensä otan mukaani kesäksi Suomeen pariksi kuukaudeksi...no eihän siihen ole kuin kolmisen viikkoa, heh, heh, malttamaton kun olen...
Täytyy sanoa, että tämä päivitys hiukan nolottaa minua, esitellä nyt vaatteitaan... ymmärrän kyllä nuoret naiset ja minusta on mukavaakin katsella miten nuoremmat pukeutuvat, mutta että minunkin ikäiset...

No, ensinnäkin, rakastan valkoisia yläosia ja hyvin hillittyjä värejä, sekä huiveja. Vaatteiden ei tarvitse olla kalliita ja minä olen löytänyt niin ihania vaatteita alennuksista puoleen hintaan. Vaatteeni ovat Odd Mollylta (kaikki kuvassa näkyvät yhtä lukuunottamatta alesta.), KappAhl, Hunky Dory, Passe Compose Barcelona, American Eagle, Massimo Dutti, Mango, Zara jne. Monet ovat jo monta vuotta vanhoja, mutta lemppareita kun ovat,,,
Muuten osa huiveista on esim. Zarasta miesten ja lasten osastolta... :-))
Käytän aina toppia, useimmiten pitkähköjä toppeja paitojen alla. Sopivia ja omannäköisiä vaatteita voi löytää lähes mistä liikkeestä vain. Nahkajakut ovat myös intohimoni ja niitäkin olen hankkinut sesonkialennusmyynneistä tai halpisliikkeistä.
Nyt kesällä jalassa on tietty farkut tai valkoiset housut ja kangastossut, niin mukavaa.

Minulla on ollut kunnia saada kuvata Passe Compose-liikkeen vaatekuvat heidän sivustolleen ja olemme vähän suunnitelleet, että tekisin firman inspiraatiokuvat syksystä alkaen, olen aika intona, voitte kuvitella. Tarkoitus olisi saada kuvattavat vaatteet Barcelonasta tänne kuvausta varten, Passe Composen sivuille pääseet tästä, click. Ovat avaamassa on-line shoppia. Suuret kuvat sivuilla valkoisista paidoista ovat minun ottamiani. Liike sijaitsee Barcelonan keskustassa ja olemme keskustelleet, että ottaisin vaatteita itsellenikin myyntiin, katsotaan miten homma hoituu. 

Viikonloppu on hiipinyt jo lähes ohi ja taas aloitetaan uusi viikko.
Have a LOVELY week.
XX Päivi










55 kommenttia:

  1. Mukavia asuja! Nuo tähtihuivit ovat ihanat..mistä olet löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita tähtihuiveja mm. yritän saada Espanjasta kesäksi, katsotaan onnistuuko, vielä eivät ole sieltä vastanneet. :-))
      XX

      Poista
  2. Voi mitä ihanuuksia :)) Pitäisi saada noita:)
    T.Anneli

    VastaaPoista
  3. Kauniita vaatteita ja sopivat monen ikäiselle mielestäni. Eli todella upea tyyli sinulla, tykkään ü ja kaunis olet itsekin. Onko sinulla verkkokauppaa tms, niin uusi lukija etten oikeen tiedä mistä löytää mitäkin?.
    - Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, monet kiitokset, valitettavasti ei ole verkkokauppaa, hankala yhtälö kun vielä toistaiseksi asun poissa Suomesta. Loppukesästä saatan toki postitella tuotteita, kun olen lomalla Suomessa...tiedoittelen täällä blogissani...
      XX

      Poista
  4. Sinulla on hyvä tyyli, Päivi; rento, mutta tyylikäs ja oman näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, kiitos...lapseni kyllä sanoi, että tekstipaidat ovat ikäänkuin teineille... :-))
      XX

      Poista
  5. Iiiik! Nuo huivit vie tajun :) Pidäthän huolta että niitä on matkassa kun tulet taas POP UPpailemaan Suomeen !

    Hyvä tyyli sulla, aina kiva katsella mitä tyylikästä olet pukenut :)

    VastaaPoista
  6. Hei Päivi!
    Ihania vaatteita, jotka sopivat Sinulle niin ihanasti. Olet niin suloinen aina! Olis mukavaa saada myös noita ihania puseroita. Innolla odotellaan. Kiitokset myös mukavasta blogista, jota on ihana seurata.

    Terveisin Päivi Espoosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Päivi, kiitos sinulle ''suloisista'' sanoistasi. Puseroita ja paitoja toivon saavani syysmallistosta, mutta ihan varmasti en uskalla vielä luvata...
      XX

      Poista
  7. Ihania ovat kaikki! Etenkin tykästyin huiveihin...

    VastaaPoista
  8. Voi, mikä postaus! Karkkia silmilleni :) Siellä näkyi monta, monta tutun oloista vaatekappalettakin seassa. Pidän erityisesti tuosta rentoudesta, kerroksellisuudesta ja kauniista, pienistä yksityiskohdista.

    Ja mitä tuohon ikäasiaan tulee... Höpö. Sellaista ikää ei olekaan! Minusta on suorastaan virkistävää nähdä muidenkin aikuisten naisten pukeutumista. Parhaat vinkit ja ideat löytää näin.

    VastaaPoista
  9. Höh - vai sinun ikäisesi ei muka sovi? Meitä on täällä monta vähän vanhempaakin ladya, joita kyllä kiinnostaa;) Ja varsinkin, kun sinä osaat pukeutua, olet löytänyt tyylisi; tyylikästä, vaivatonta, rentoa - ei väkisin tehtyä. Minä tykkään. Niin kuin koko sinun lookistasikin. Itse olen sellainen homssantuura, että välillä on parempi, ettei peiliin päin katsokaan ja vaatekaappi on - no, samanlainen sekasotku kuin itse sotkuladykin;)
    Nuo valkoiset paidat on ihanuuksia - toivottavasti saat myyntiin!
    Mukavaa alkuviikkoa sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi, taidamme olla samaa ikäluokkaa kanssasi, uskoisin näin...eli rohkeasti vain eteenpäin...
      XX

      Poista
  10. What a gorgeous post I so love your style. I like to accessorise with scarves also have a great week

    VastaaPoista
  11. Tuskin maltan odottaa Passe Compose'n online Shop'n avaamista! on just minun näköisiä vaatteita kuin sinun vaatekaappisi sisältö...minulla myös Hunkydory'a ja Odd Molly'a ja sen sellaisen tyylisiä. Sinulla ihania vaatteita! Olen itsekin sellainen että ostan sellaisia mistä todella tykkään ja monet vaatteet tosi vanhoja kaapissani. Kiitos vaatekaappisi "raottamisesta". -Anne

    VastaaPoista
  12. Vaatekaappisi on täynnä ihanuuksia. Kauniita ovat myös ottamasi valokuvat. Vaatemakuni on hyvin samanlainen kuin sinulla. Mukavaa viikonalkua sinulle Päivi!

    VastaaPoista
  13. On upeaa huomata miten olet löytänyt tarkkaan harkitun oman tyylisi. Kokonaisuus on tyylikäs, mutta rento. Ikäistemme naisten vaatteita esitellään blogeissa aivan liian vähän, joten jatka vaan samaan esittelytyyliin. Itsekin rakastan valkoisia ohuita puuvillapaitoja ja nykyisin myös ohut pellava on löytänyt tiensä vaatekaappiini. Kiitos vinkistä Passe Compose'n osalta. Huiveistasi tykkään myös.

    VastaaPoista
  14. Kauniita vaatteita, tykkään todella paljon! Rentoa, tyylikästä ja kaunista pukeutumista :))
    Itse taas "poukkoilen" vaatetuksessa laidasta laitaan...

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  15. Aivan ihania vaatteita. meidän perheessä Massimo Dutti on myös takuuvarma.
    Ihana paita tuo Nobody ever yells... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Massimo Dutti oli jossakin vaiheessa minulla ihan ykkösvaatettaja :-))
      XX

      Poista
  16. Aivan ihania ja rentoja vaatteita sinulla. Jään kovasti odottomaan mahdollista Suomen kesäkauppaasi tänne blogiin :)

    t.Sanna

    VastaaPoista
  17. Hei Päivi! Ihania vaatteita itsekin tykkään tuon oloisista vaatteista.Ja ikäkysymyksen saat heittää sinne minne pippuri kasvaa... on todella mukava,kun aikuinen nainen esittelee vaatekaappiaan.Toivottavasti POP UP tapahtumassa on huiveja yms. vaatteita myös myynnissä.
    Itselläni on tänään (hyvin usein) röntsävaatteet päällä.Olen viritellyt puutarhaan työpöydän aloitan laastin sekoittamisen ja mosaiikkiruukkujen teon.Mukavaa maanantaipäivää ja uutta viikkoa./Terveisin Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiva kuulla...sitähän tässä pitää varoa, ettei ihan heittäydy liian nuorekkaaksi...oi oi ruukkujen teko kuulostaa todella hyvältä!
      XX

      Poista
  18. Ihania vaatteita ja erityisesti rakastuin tuohin tähtihuiviin :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. Kiva kun postasit vaatteistasi, ihan samalla idealla kuvailin viime viikolla mun kesägarderobiani, en vielä ehtinyt aiheesta postaamaan :) Ja siis höpöhöpö ikäjuttuja, nainen on nainen aina! Sulla on kauniita vaatteita ja huiveja, tykkäsin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin pistäytyä blogissasi...ja nainen on nainen aina, se on totta...
      XX

      Poista
  20. Onpa kauniita vaatteita sinulla,itse olen ehkä samaa ikäluokkaa kanssasi ja välillä ajattelen että pukeudunko liian nuorekkaasti vaikka olen jo kahden pienen mummi..Huivisi ovat tosi ihania,olen ihan huivihullu,niitä on joka lähtöön kertynyt ja nuo valkeet paidat on superkauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämänpäivän mummit taitavat tosiaan olla hyvin nuorekkaita ja niin se pitää ollakin...
      XX

      Poista
  21. Sulla on vaan niin varma tyyli ja hyvä maku :-) Ihania inspiksiä näistä(kin) tuli! Sattumoisin kaffet juurikin raidallisessa sulta hankitussa kupissa tässä nenän edessä ja se on ihan mun lemppari. Tulen ostamaan sit kesällä lisää, jos niitä on myynnissä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kiitos, juu jotakin on vielä jäljellä ja uuden tehtaan kanssa käydään neuvotteluita... :-))
      xx

      Poista
  22. Voisin ottaa ihan jokaisen asukokonaisuuden, ihania kaikki tyynni. Ja sulla on kyllä niin varma ja elegantti tyyli, joka huokuu sellaista modernin rentoa tyylikkyyttä. Piste. ;)

    VastaaPoista
  23. Löysin tänne blogiisi ihan äskettäin ja voi miten ihanaa että meille aikuisillekin on näin ihana oma blogi, luen toki monia, monia muitakin blogeja. Nuo vaatteesi ovat kyllä juuri kuin minua varten, aivan minun tyyliäni, tuollaisen tähtihuivin haluaisinkin mielelläni, tykkään itsenkin pukeutua kauniisti, vaikkakin muutamia liikakiloja (ja -vuosia) on... Oi kun olen iloinen tästä kivasta löydöstä, täällä ilmoittautuu ainakin yksi halukas "asiakas" Tervetuloa Suomeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja monet kiitokset kommentistasi!! Toivottavasti tapaamme kesällä!
      XX

      Poista
  24. Ihanat vaatteet äiti <3
    Siellä on muutamat ihanuudet joita en olekkaan nähnyt :)
    Hauska tuo we will R%B you paita!! Hahahah :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei lapseni...ettei vain joku paita löytäisi tietään sinulle ???
      XX

      Poista
  25. Hei Päivi... pitkästä aikaa. On ollut taas niin ihania mondaytosunday-blogijuttuja ja kuvia sinulla! Ehdin lukea ne aina, vaikka en kommentoi jokaiseen.

    Huoh, miten kauniita asuja. Mikä harmonia ja ennen kaikkea yhdisteltävyys! Toimivat miten vain toistensa kanssa.

    Tärkeintä on viihtyä vaatteissaan ja se, että oma persoonallisuus näkyy. Vaatteet ovat niin näköisiäsi! Nautitaan pukeutumisesta!

    VastaaPoista
  26. i absolutely LOVE! this post. you have such a grate taste!XX Nilla

    VastaaPoista
  27. Upeita vaatteita. Ja sinun tyyli on kertakaikkisen ihastuttava. Rento, naisellinen, silti siinä on asennetta. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...