perjantai 5. huhtikuuta 2013

SOME INFORMATION...
HEI, laitan tässä nopeasti tiedotteen teille, valitettavasti Bloomingvillen tuotteet eivät jostain syystä ole lähteneet Tanskasta tänne Suomeen, agentin mukaan on tapahtunut inhimillinen erehdys. Tilaushan on tehty jo aikoja sitten ja maksettukin kolmisen viikkoa sitten, mutta näin vain kävi. (Isot lasipullot Bloomingvillen...valitettavasti). Minulla on muutamia kirjainmukeja jäljellä viime myynnistä ja sitten tietysti tätä  uutuuskeramiikkaa (kuvassa) ja pellavatuotteita vaikka millä mitalla.
Kesällä olisi tarkoitus pitää jossakin vaiheessa mahdollisesti uusi tapahtuma, mutta se ei ole vielä aivan varmaa, vai meneekö se vuodenvaihteeseen...katsotaan.
Nyt lähden hommiin, eilen purettiin, laitettiin paikoilleen ja hinnoiteltiin, hommia riitti ihan aamuvarhaisesta iltayhteentoista ja vielä olisi raahattava pakkausmateriaalit pois, siivottava, jne jne. Kiitos Tiina ja Marjatta eilisestä avusta, en olisi pärjännyt ilman teitä!
                                                                            xx Päivi

11 kommenttia:

 1. Oi, että miten kauniita nuo harmaat keramiikka astiat ovet! Ja edellisen postauksen lasivaasit.. vitsit miten harmittaa kun en pääse töitten takia sinne. Noh, ens kerran :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniita astioita :) Harmi kun en pääse minäkään paikalle :(

  VastaaPoista
 3. Tylsää, eikös toimitusten kanssa viimeksikin ollut jotain ongelmia?

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa ja onnistunutta viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oivoi, minäkään en mitä tod. näk. pääsekään tulemaan :( Niin niitä tummanharmaita liinavaatteita olin tulossa ostamaan. Ja nuo astiat... ihania!

  VastaaPoista
 6. Moi Päivi,
  ilo oli täysin minun puolellani. Tavaroiden purku ja esillepano on niin terapeuttista ;) Ja oli niin kiva tavata ja rupatella puuhailun lomassa.

  Tiina

  VastaaPoista
 7. Nämä uudet harmaat ovat kyllä ihan huippuja! <3

  VastaaPoista
 8. HEI kiitos teille kaikille kommenteistanne ja kiva, jos pääsette mukaan ja niille, jotka eivät pääse, niin ehkä tavataan ensi kerralla!!
  Sunnuntaina vielä ovet auki 12-16, tervetuloa!
  Päivi

  VastaaPoista
 9. Valloittava blogi sinulla! Jäin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...