keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

at HOME in Warsaw...
TERVEISET VARSOVASTA! Mikähän epäonni minua nyt oikein varjostaa, kun kaikki tuntuu menevän pieleen...tiedättekö kun joskus asiat epäonnistuvat toinen toisensa jälkeen oikein urakalla. Nyt on vähän sellainen olo, tätäkin päivitystä väkerrän kolmatta kertaa, kone sammuu itsestään. Open House-tapahtumassa minulle tuli vääriä tuotteita, vääriä määriä,vääriä värejä ja osa jäi tulematta tai koko tilaus uupui, sain ikävää postia ja nyt jälkiselvittelen tilauksiin liittyviä asioita. Piti tässä hoitaa verkkopankkiasioita, kun verkkotunnukset ovatkin kadonneet jonnekin...ketuttaa ja turhauttaa, tämä on nyt niitä viikkoja...

Oli kuitenkin IHANA tulla kotiin, nukuin koko eilisen päivän, olin niin hirvittävän väsynyt puolikuntoisena flunssan vuoksi. Täällä kotona oli poissaollessani sattunut ja tapahtunut...Matilda oli astunut puutuneen jalkansa linttaan ja kaatua kopsahti, niin että jalkapöydän päältä naksahti pikkuluu poikki, koirakin oli pudonnut portaat ja nyt tietysti vapisee kuin haavanlehti, kun pitäisi mennä portaita alas ja jääkin mielummin yläkertaan.

Minulla oli ikävä lapsia, miestä ja koiraa ja tuntui kuin olisin ollut vuoden poissa, kiertelin kotona ihmeissäni ja mietin miten tärkeä koti minulle onkaan ja ei vähiten nuo edellämainitut. Toisaalta vähän haikeaa lähteä Suomesta, ulkomailla asuvana on ikävä aina johonkin suuntaan...

Kiitos teille Private Room Sale-tapahtuman kävijöille Espoossa, toitte iloa viikonloppuuni; niin positiivisia ja ihania naisia. Kiitos edelleen apureilleni; Ninalle, Maaritille, Tiinalle, Marjatalle ja mieheni äidille Stinalle, ei olisi tullut mitään ilman apuanne.  Lupasin arpoa kaikkien kävijöiden kesken kaksi tuotepakettia. Valitettavasti kaikki eivät tainneet laittaa nimeään kirjaseen. Vihkossani oli reilut kolmisenkymmentä nimeä ja heidän kesken arvoin kaksi ''bed runneria''. Bed runner on 75x210cm kooltaan ja hyvä ''piilo'' esim. vieraspeitteelle. Minulla on ylimmässä kuvassa untuvatäkki kaksinkerroin sisällä. Itse pidän bed runneria vuoteen jalkapäädyssä vähän kuin torkkupeittona, se on myös kiva vaihtoehto harteille terassilla tai pihalla istuttuttaessa. 
Arvonnan voittivat: Tiina Jekkonen ja Nanna Miettinen (Ruusutapetilla-blogista), ONNEKSI OLKOON, laittaisitteko minulle osoitetietonne sähköpostitse; plemstrom@gmail.com.
                             
                                                                         XX Päivi

24 kommenttia:

 1. Todella ikävää, kun kaikki alkaa menemään "päinmäntyä"! Toivottavasti tästä eteen päin kaikki onnistuu ja voit kulkea hymyssäsuin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no huomenna alan selvittelemään vielä muutamia asioita noiden tavarantoimittajien kanssa, että jospa viikonloppuna olisi ''puhdas pöytä''.
   XX

   Poista
 2. Siis oikeasti, että minä voitin!! Aivan ihanaa!!

  P.S. Mä niin tiedän ton, kun kaikki menee päin peetä.
  Joskus se alkaa jo aamulla, kun huulipuna putoaa vessanhyllyltä pönttöön. Sitten hajuvesipullo laattalattialle. Sitten varvas iskeytyy tuoliin ja sen jälkeen hirvittää lähteä autonrattiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin tuossa lapussa luki, onneksi olkoon!
   Tämä on uskomaton letka, toivotaan, että onni kääntyy...
   xx

   Poista
 3. Siis voi ei, miten se Matsku on saanu sen jalan satutettua noin!!! :/
  Ja Bea, pikku höpö :/
  Voi voi...
  Ja se ikävä on niin tylsää. Sieltä kun lähdettiin niin oli niin vaikeeta :(
  Mutta kohta se kesä sieltä tupsahtaa ja sitten taas nähdään :))
  Haleja <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sanopa se ja vielä Beakin...
   Ikävä on kamalaa...
   Haleja haleja

   Poista
 4. Voi kuinka harmi, että on sattunut kaikenlaista :( Toivottavasti tästä edes tapahtuu mukavampia asioita.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ikävää on kuulla vastoinkäymisistäsi. Miten se onkin aina niin että vastoinkäymiset kasaantuu. Mukavampaa loppuviikkoa sinulle !

  VastaaPoista
 6. Noi päivät on niin hanurista. :(
  Mutta ilman ns. huonoja hetkiä me ei osattaisi nauttia hyvistä hetkistä.
  Niin mä itselleni yritän uskotella. ;)
  Ihanaa, että tulit moikkaamaan mun blogiini. <3

  Mä alan nyt koluamaan sun ihanaa blogia, ihan kokonaan. :)

  VastaaPoista
 7. Voi Päivi, ompa sinulla nyt ollut kaikenlaista harmia. Koti on kuitenkin paikka, missä koetut vastoinkäymiset kummasti pienenevät eivätkä enää tunnu niin jättiläismäisiltä kuin ikävöidessä. Tiedätkö, että noista kahdesta viimeisestä kuvasta välittyy meille lukijoillesi sinusta, kuopuksestasi ja Beasta niin niin onnellinen ja rakastettava fiilis, että se on miltei käsin kosketeltavissa. Minulla on myös vielä puolikuntoisena tuo sama hirvittävän väsynyt fiilis. Odotan jo perjantaita, jolloin voin nukkua ihan koko päivän kaikessa rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanista sanoistasi. Voi, toivottavsti saat kunnolla levättyä viikonloppuna.
   Mukavaa loppuviikkoa!
   XX

   Poista
 8. Pavi hello, I'm delighted with your pillows and bedding. I love linen, and all your collection is very much in my taste. These white especially. Beautifully:)))
  xx
  greetings
  agnetha

  VastaaPoista
 9. Voi mitä kurjia vastoinkäymisiä:(... toivottavasti jo loppuivat. Ainakin kuvista välittyy jo selkeästi parempi mieli:) Ihana oli piipahtaa kauniissa lomakodissanne ja tavata. Pellavaisista tyynyliinoistakin on jo täällä nautittu. Voin suositella lämpimästi muillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ja oli ihanaa, että pääsit käymään!!
   xx

   Poista
 10. Onpas sulle kertynyt vastoinkäymisiä ihan riittämiin! Toivottavasti selviävät tilausepäselvyydet sun muut ikävyydet. Voimia sinne, päivä kerrallaan - ja tulee se parempikin päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ei tässä pitäisi narista mokomista...
   XX

   Poista
 11. Harmien harmi, mutta häntä pystyyn ja olan takaa nautiskelua kotioloissa. Ihanaa viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kuka sen kissan hännän nostaa jos ei kissa itse... kiitos!
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...