sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

LEATHER JACKET ...and SOHO FACTORY

Lauantaina päätettiin miehen kanssa lähteä syömään jo meille tutuksi tulleelle Soho Factory alueelle Mateusz Gesslerin ravintolaan. Koko alue on aivan mielettömän upea, paljon kaksikymmentä luvulla rakennettuja tiilirakennuksia, joihin on keskitetty design-liikkeiä, ravintolaita, näyttelytiloja jne. Tänä keväänä alueella on ollut myös muoti-ja kulttuuritapahtumia. Alueena se on todella uusi ja en tiedä mitä kaikkea sinne on suunnitteilla, mutta näyttää hyvältä! 
Kuvassa näkyvä White Around showroom (Minska 25, Warsaw) esittelee mm. Skandinaavista muotoilua, esim. suomalaiset Muunto-kalusteet löytyvät täältä, sekä tanskalaiset Design Letters-mukit -ja rasiat.
Ilma oli mukava ja on ihanaa vetäistä kevättakki päälle ja silti ei palele (takki on muuten ostettu joskus vuosi sitten halpisliikkeestä ja se on ihanan edullisen hintansa lisäksi ihanan pehmeää nahkaa), eläköön kevät, aurinko ja lämpö!
                                                                HAVE A GOOD SUNDAY
                                                                         XX Päivi

13 kommenttia:

 1. Ihana tuo takki - olkoon ostettu mistä tahansa;)- ja sopii sinun värimaailmaasi! Kiva lukea näitä Varsovan esittelyjä - sinne kun on tarkoitus joskus vielä matkata. Puolassa olen käynyt vain Krakowassa ja Gdanskissa!
  Aurinkoista - toivottavasti - sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 2. Hei,tervetuloa tänne Varsovaan, lyhyen lennon päässä, puolitoistatuntia vain. Tietty, Krakova myös ihana kaupunki ja Gdansk, sekä sen vieressä sijaitseva vanha huvilakaupunki Sopot upeine hiekkarantoineen ja trendikkäine rantaravintoloineen.
  Täällä aurinkoista nyt, mukavaa päivän jatkoa sinne myös.
  XX

  VastaaPoista
 3. Onpa viehättävä alue!

  Aurinkoista kevätpäivää sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on alettu kunnostaa vanhoja tehdasalueita uuteen käyttöön, ihan mahtavia... :-))
   XX

   Poista
 4. Onpas mukavan näköinen paikka!

  VastaaPoista
 5. Love the pics and your leatherjacket. Xo Nilla

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen paikka ja kaunis takki todella!!

  VastaaPoista
 7. Eläköön kevät ja aurinko!! Lämpöä ei täällä vielä oikein ole, mutta eilen oli 11 astetta!!!! Se on jo aika hyvä!!
  <3 <3 <3

  VastaaPoista
 8. Oih, näytät hyvältä! Meilläkin oli eilen sunnuntaina aivan ihanan lämmin päivä! Mies innostui kasaamaan kaasugrillin talviteloilta ja me herkuteltiin "kesän" ensimmäisillä makkaroilla ;)

  Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...