lauantai 9. kesäkuuta 2012

ON THE SOFA / No:2 / the NEW sofa

Hei vaan täältä lauantain vietosta Varsovasta! Katsoin nopeasti taas kaikkia loistavia blogeja ja illalla yritän päästä kommentoimaan! Kyllä naiset sitten ovat taitavia, ihania kuvia, tarinoita, ajatuksia jne...ja ennenkaikkea mitä sisustuskuvia!
Minä nautin täällä kesäisestä lauantaista ja mikä parasta hankin meille ihanan SOHVAN...niiiiin sohvan! Toinen televisiohuoneen sohvista oli siis todella vanha ja päällisiä on teetetty monen monet ja nyt pellava alkoi taas hapristua siihen pisteeseen, että se meni puhki, joten sen tilalle nappasin olohuoneesta Ikean sohvan ja puolestaan sen tilalle piti tietysti saada joku ja nyt se joku on paikoillaan ja rakastan sitä...jos sohvaa nyt voi rakastaa...päälliset ovat pellavaa ja kaikki voi irroittaa ja pestä koneessa, aaaahhhh!
Kruunasin päivän vielä kukkakaupassa...kukkakauppa on yksi lempikaupoistani täällä. Nyt myynnissä taas oli sellaisia kukkia, että henki salpaantui pelkästä ihastuksesta...ostin mm. Amarylliksiä leikkokukkina, aika erikoista?
Nyt jään odottamaan enoani Suomesta, mieheni lentää samalla lennolla kotiin työmatkaltaan ja sitten voidaankin aloittaa lauantai-illan vietto.
Uusi pellava-sohvamme





Tässä nämä kaksi kaverusta - uusi ja vanha sulassa sovussa kulmittain



Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

20 kommenttia:

  1. Oi, miten viihdyn täällä:) Rakastan pellavan kauneutta ja rouheutta. Kukissa on vain jokin selittämätön juttu, amaryllis leikkona tähän aikaan kuulostaa kovin viehkolle;)
    Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilona kommentistasi...olen sellainen PELLAVA-fani...vuodetekstiilit, vaatteet jne.
      Amaryllikset olivat niin kauniin kesäisiä, upeissa väreissä...:)
      Päivi

      Poista
  2. Just sellanen sohva,jolla on pakko rötköttää ja pötköttää - eli ihan täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jonna, olemme pötköttäjäperhe täällä...olemmekohan vähän laiskoja, no jokatapauksessa sohva on täydellinen pötköttelyyn!
      Päivi

      Poista
  3. Ihana sohva minustakin. Miten muuten Puolassa yleensä löytyy sisustusliikkeitä/ kivoja huonekaluja? Toimit blogillasi hyvänä Puolan markkijoijana. Ajattelin, että josko vuoden päästä kesälomareissu suuntautuisi sinne. Tosin Hesarissa oli tänään jotain Varsovan vaarallisuudesta, mutta juttu on vielä minulta lukematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustusliikkeitä ei ole minusta tarpeeksi, mutta nythän kysyit ihmiseltä, joka rakastaa tutkailla uusia trendejä ja rakastaa kaikkea kaunista, vaikkei juuri mitään tarvitsekkaan, mutta noin ideoiden saalistamiseksi...täällä toki muutamia tosi kivoja sisustusliikkeitä.
      En usko, että Varsova yhtään sen vaarallisempi kuin mikään muukaan pääkaupunki...Helsinkikään ei mielestäni enää turvallinen...täytyypä lukea juttu...Kiitos kommentistasi!
      Päivi

      Poista
  4. Ihana sohva <3 kyllä tuota vaan olisi helppo rakastaa! Niin kutsuva löhöilemään ja kauniskin kaikessa rentoudessaan :)
    Nyt siis vielä kerran kivaa viikkoa enosi kanssa!
    ps. kukat kanssa huoh...pitää ostaa heti maanantaina tuoreita kukkia maljakkoon pitkän vapaani kunniaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa ja kiitos viestistäsi...siis tuoreet leikkokukat ovat heikkouteni ja täällä olevat kukkakaupat...IHANIA!!!!
      Terkkuja ja mukavaa alkavaa viikkoa!
      Päivi

      Poista
  5. Hello Paivi, How beautiful weekend we have in Warsaw :-)
    Your sofas are cozy and very very confortable. Just perfect to spend a lazy morning with cup of coffee and strawberry's pie.
    Pozdrawiam Marianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Marianne...you make me smile! Thank you and have a nice MONDAY!
      päivi

      Poista
  6. V_O_I_H. Toi on NIIN täydellinen. Nyt olen kyllä kateellinen :-) Itse muuten olen just tilaamassa Ektorpeihin vaihteeksi irtopäällisiä. Bemzillä oli ale -10% Ektorpien päällisistä vielä parin päivän ajan.

    Piti vielä sanoa, että tuon sinun tuttusi Merjan kanssa, joka siis asuu tässä ihan muutaman sadan metrin päässä, juteltiin, että näistä sun jutuista tulee todellinen hinku päästä käymään siellä päin maailmaa. Todella kauniita paikkoja, joita ei jotenkin ole edes ajatellut olevan olemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Hannis, kiitos!! Täytyy sanoa, että Ektorpin sohvat ovat kyllä aivan loistavia, niin hyvälaatuisia ja se, että päällisiä saa vaihdettua, on loistoidea!
      Joo, kaikki täällä käyneet vieraamme ovat yllättyneet Varsovan suhteen ja todenneet, että Varsovahan onkin todella viehättävä kaupunki!! tervetuloa tänne käymään, minulta saa vinkkejä!
      Päivi

      Poista
  7. Kiitos kauniista kuvista ja mukavista jutuista. Voisin viettää yhden lomapäivän vain blogeja lukien. On aivan kuin tekisi matkan kotoa pois, niin nuo jutut tempaa mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, eikö ole hassua, blogit ovat kuin nykyajan ''sisutusuutisia'' ihanine kuvineen ja kertomuksia oikeista ihmisistä!! Minusta on myös ihana surfailla eri blogeissa, tietysti siihen tarvitaan rutkasti aikaa.
      Kiitos vierailustasi ja mukavaa alkavaa viikkoa!
      päivi

      Poista
  8. Dein Sofa ist wunderschön! Ich liebe diese Bezüge in Leinen, das etwas ganz besonderes! Und deine Weekend Blumen sind so erfrischend!

    Liebe Grüße nach Warschau!

    Dagi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much for your comment!
      Have a nice MONDAY!!
      päivi

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...