lauantai 2. kesäkuuta 2012

SATURDAY SHOPPING

Hei vaan, täällä lauantai on kääntynyt jo iltaan...käväisimme päivällä lasten kanssa läheisessä ostoskeskuksessa ''pikaruualla'' ja nopeilla ostoksilla...oli PAKKO hankkia itselleni jo kauan himoitsemani ''kesäbootsit'', ruskeat ''Maija Poppasen'' kengät...niin ihanat! Muutama päivä sitten tämä tuhluri osti myös sandaalit, muttei ole vielä päässyt niitä kokeilemaan kun on niin viileää. Kenkähullun onnenviikko!
Kyseisessä ostarissa on kenkäkaupan lisäksi myös toinen lempikauppani, nimittäin ihana kukkakauppa täynnä toinen toistaan ihanampia viettelyksiä. Nyt lähti mukaan mm. Pioneja...
Upeaa SUNNUNTAITA kaikille!

6 kommenttia:

 1. Upeat kenkävalinnat! Täällä on melkein Uggit kaivettava esiin, on niin kylmä, tänäänkin aamulla töihin ajaessa auton mittari näytti -1 ja kesäkuu...
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI, no huh huh, kylläpä siellä on kylmä, mutta eikös se kesäkuu ole aina vähän vilpoisa Suomessa, ei muuta kuin toppatakki päälle. Toivotaan kuitenkin pian lämpenevää!
   Päivi

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tänään olen ahkerasti kävellyt korkonilkkureissani, huh!

   Poista
 3. hi, It is first time that I am reading your blog but I like it very much. I live in Warsaw toooo :-) It is realy amazing look at my city through the eyes of a foreigner. Lovely. Pozdrawiam Marianna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dzien dobry Marianna, thanks for your visit. Oohhh it's nice to hear that you are here in the same city!! Warsaw is very nice city!
   Have a nice week!
   Päivi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...