maanantai 25. kesäkuuta 2012

OUR SUMMER PLACE

Juhannus on nyt juhlittu ja palattu arkeen...tänään olen siivonnut, en hirveästi, mutta sillälailla sopivasti. Jätin  vielä huomisellekin...Talo on hiljainen; Matilda lähti Hankoon kyläilemään pariksi yöksi ystävänsä kanssa, Axel vielä ulkona ja mies töissä Varsovassa. Kävin saunassa ja laitoin kupin kahvia, aika mukavaa, toisaalta haikeaakin viiden lapsen äidille...nyt alkanut tulla tilanteita, että nukunkin yksin talossa, ihmeellistä, ei lasten ääniä, ei musiikkia kovalla volyymillä( kuin konsertissa omassa kotona), ei tappelun nujakkaa lasten kesken...Terveisiä täältä meidän lomakodistamme ja  OIKEIN HYVÄÄ VIIKON JATKOA KAIKILLE!
                                                                  
                                                                        T.Päivi

27 kommenttia:

 1. Onpa sinulla kaunis lomakoti. Harmoniaa ja siistiä. Nauti kun saat olla yksin. Silloin löytää itsensä aina uudestaan. Hiljaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sofia ja kiitos kommentistasi, tänä kesänä jotenkin otti koville laittaa kaikki kuntoon, mutta pikkuhiljaa, siisteyttähän minä rakastan, mutta välillä kaikki on mullinmallin. Hiljaisuuteen pitää oikein totutella. :)
   Päivi

   Poista
 2. Miten se aika tuleekin niin nopeasti että lapset lentävät pesästä maailmalle.
  Juurihan ne oli tuossa äidin helmoissa pyörimässä. Toisaalta on ihanaa huomata että siivet kantavat. Sinulla on kaunis kesäkoti!
  Leppoisaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anni, sitähän sanotaan, että aika pienten lasten kanssa on sitä raskainta, mutta kuitenkin sitä parasta aikaa elämässä...
   Trv. Päivi

   Poista
 3. Tota alkaa jo odottelemaan kauhulla, nyt ovat jo toisinaan samaan aikaa pois kotoa... varmasti outoa, mutta samalla varmaan ihanaakin olla rauhassa ihan yksikseen. Saas nähdä miten siihen suhtautuu sit kun se oikeesti tapahtuu (muuttavat omilleen), onneksi saan sentään vielä muutamia vuosia pitää kotona :)
  Ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marru, valitettavasti aika lentää ja lapset myös, pois pesästä nimittäin...vaikeaa tulee olemaan kun se viimeinenkin lähtee. :( Mutta nautitaan nyt vielä...
   Päivi

   Poista
 4. What a beautiful home you have!! Lovely pictures. hug Nilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Nilla and thanks for visiting here and thanks for your lovely comments too!! Have a nice week!!
   Paivi

   Poista
 5. Kaunis, harmoninen lomakoti. On siellä ainakin yksi suloinen ruskea-valkoinen seuralainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, totta puhut, ei pidä unohtaa vannoutunutta ihailijaani - koiraamme Beaa!! :)
   Päivi

   Poista
 6. Upea lomakoti! Aivan todella ihana blogi muutenkin, vasta löysin tieni tänne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Alexandra! Kiitos sinulle kommentistasi ja tervetuloa seuraani aina maanantaista sunnuntaihin!
   Mukavaa viikon jatkoa!
   terv. Päivi

   Poista
 7. Aijai, kauniita kuvia jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis lomakoti! Varmasti outoa ja vähän haikeaakin olla yksikseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari, joo kyllä se vähän oudolta tuntuu, vaikka toisaalta nautin siitä, että voin tulla ja mennä ilmoittamatta kenellekään niinä päivinä kun lapset on poissa, saatan syödä mitä sattuu jne, tiedäthän...
   terkkuja Päivi

   Poista
 9. Voi äiti. yksin siellä, niin pieni äityli <3 BONGAAN kuvissa kaikkea uutta :-) täytyy itsekin päivittää blogi ennen reissua :-) olisi kuvia kivoista tuliaisista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Niin, äitiparka yksinään... :(...mitähän uutta olet bongannut, kaikki on vanhaa lukuunottamatta ihania oliivipuitani...
   Mukavaa reissua teille Tallinnaan!
   Äiti

   Poista
 10. Kiitos Päivi kommentistasi Mrs Jones blogissani; ihanaa kuulla että tykkäät! Klikkasin heti blogiisi kurkkimaan ja jäin lukijaksi;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, kuinka blogistasi voisi olla tykkäämättä :), upeita kuvia ja hauskoja tekstejä... Kiitos sinulle visiitistäsi täällä ja mukavaa viikon jatkoa!
   Päivi

   Poista
 11. Ihania kuvia! Näin pienten lasten äitinä haaveilen hiljaisista hetkistä ja siitä, että tavarat pysyisi paikoillaan. Sitten kun sen aika koittaa, niin varmaan muistelen tätä päivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, vielä muistelet niitä aikoja haikeudella kun lapset olivat pieniä, joten pyri nauttimaan jokaisesta päivästä ja tietysti ottamaan aina välillä sitä omaa aikaa. :)
   Päivi

   Poista
 12. Thank you so much för nice words! Likewise!!

  VastaaPoista
 13. Upea paikka! Otsikko pitäisi olla Summer Palace...

  Hauskaa päivää!

  Terkuin Merja

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...