sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

IT'S A SUNDAYHei,
sunnuntai-suhinat täällä käynnissä. Tämä ilma saa minut suorastaan hulluksi. En oikein tiedä mihin suuntaan rynnätä (katsokaa vaikka toista ja kolmatta kuvaa, heh...)
Tästä täytyy nyt nauttia, sillä viikon puolivälistä alkaen on luvattu takatalvea...
Vaikka kyllähän me tiedämme, että se kevät on täällä, satakoon vaikka pikku-ukkoja taivaalta, niin kevät on ja pysyy.
Istuimme hiukan ulkona terassilla Bean kanssa iltapäivästä, minulla oli kelsiturkki päällä, mutta aurinko lämmitti kasvoja ihanasti.

Sain tänään päähäni kääntää ruokapöytämme ihan vastoin tilan suomaa tarkoitusta, toisin päin, poikittain. Istunpa nyt kummalla puolella tahansa pöytää, voin katsoa ikkunasta ulos ja sekös on minusta tärkeää. Tyttäreni, Aino-Kaisa tulee tänne huomenna, maanantaina yökylään, joten jos tulen katumapäälle pöydän suhteen, voimme me kaksi voimanaista, sen helposti kiepauttaa toisinpäin. Tänään jouduin maanittelemaan 19-vuotiastamme nostoapuun.

Nyt on lähdettävä...ei juoksemaan ympäri huushollia vaan hiukan siivoamaan, vaikkakin on sunnuntai. Tuntuu kuin joka paikka olisi pölyssä, aivan kuin aurinko tekisi kiusaa ja veikeästi väläyttäisi kaikki pölyt ja likatahrat sellaisistakin paikoista, joiden olen kuvitellut kiiltävän puhtauttaan.
Joten lähden tästä nyt minulle aika epämiellyttävään puuhaan ja vedän reippaasti imurin esiin...
(jokunen on aina pyytänyt minusta kuvia päivityksiin ja tässähän niitä on nyt ihan neljästi :-))

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!!

XX Päivi 

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3
  Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
  ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kaunista on ☆
  Ihanat on säät, mutta huvittavaa, kun kaikki puhuu takatalvesta, juuri kuulin, ettei talvi ole edes vielä ohi :), niin se on kuulema normaalin talven merkkejä. Mutta kyllä se kevät on niin nurkan takana, että on melkein jo luonamme :)
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-)) ...minulle maaliskuu on ehdottomasti jo kevätkuukausi ja sekin on jo puolivälissä, joten kyllä se minun mittapuuni mukaan on takatalvi, joskin nythän tänä vuonna ei kunnon talvea ole ollutkaan ja varmasti se onkin normaalin talven merkkejä jos lunta tulee, mutta ei masennuta :-))
   XX

   Poista
  2. Kyllä minäkin pidän maaliskuuta jo keväänä, mutta pohjosesta tulleena se ei ole aina niin keväinen ole ollut.
   Ihanasti kyllä aurinko nyt on lämmittänyt ja vanha sanonta uusi lumi vanhan surma pitäkööt paikkansa, jos sitä lunta vielä tulee. Ihanaa viikkoa!

   Poista
  3. Kyllä minäkin pidän maaliskuuta jo keväänä, mutta pohjosesta tulleena se ei ole aina niin keväinen ole ollut.
   Ihanasti kyllä aurinko nyt on lämmittänyt ja vanha sanonta uusi lumi vanhan surma pitäkööt paikkansa, jos sitä lunta vielä tulee. Ihanaa viikkoa!

   Poista
 3. Kivoja sisustuskuvia olit laittanut. Toi höyhentaulu on ihana! Ahaa, höyhentikusta - vaikkei ookkaan valkoinen :-) - tuli muffinssitikku. Beakin varmaan nautti auringosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana red velvet kakku oli syöty, ei ehtinyt kuvaan...
   XX

   Poista
 4. they have a great decoration, I love their fancy rallen !!! have a nice sunday, love greetings from angie from Germany

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä niin kaunista ja tuo luonto - mikä näkyy ja tulee ikkunoiden kautta kuviinkin - upea sekin! kyllä vain pöydän ääressä istuessa on varmasti ihana katsella ulos, istuipa sitten kummalla puolen tahansa :) Täällä Oulun korkeudellakin tänään aurinko lämmitti ihanasti, mutta vielä on lunta maassa, joten pihajutut saavat vielä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole ihanaa, kun aurinko alkaa taas lämmittämään, mukavaa viikon jatkoa sinne Ouluun.
   XX

   Poista
 6. It's Sunday! Ja sitten Monday ja me lähdetään reissuun ;) Nyt pitäis vaan jaksaa nukkua se yksi yö.
  Ihana kevät teidän terassilla.

  VastaaPoista
 7. Ihana touhu nainen siellä :)
  Terkut ja halaukset A-K:lle.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...