lauantai 21. maaliskuuta 2015

FAVORITE COLOURS


Hei taas,

ensinnäkin haluan kiittää teitä kaikki lukijat,
on hurjan ihastuttavaa, että jaksatte vierailla blogissani.
Nyt tässä kuussa taisi tulla kolme vuotta täyteen blogin kirjoittamista, sekä kameran kanssa heilumista ja
olen nauttinut joka hetkestä.
Varsovassa asuessamme oli ihana kirjoittaa kuulumisia sieltä ja alkuun taisi vain lasten isovanhemmat ja ystävät lukea juttujani.
Pian alkoi ilmaantua kommentteja myös muiltakin, joka tietysti kannusti minua jatkamaan, joten kiitos kuuluu jokaiselle teistä! <3

On ollut myös tosi hienoa, että saan paljon sähköpostia koskien puotini tuotteita ja olen saanutkin kunnian lähetellä paketteja milloin Ouluun, milloin Turkuun, Vaasaan, Tampereelle, sekä joihinkin minulle tuntemattomiin pikkukaupunkeihin. Kiitos tilauksistanne!

Kiitos myöskin puodissa kävijöille, vaikka tänne metsän keskelle ei aina ole helppo löytää, saatikka lähteä. Tämä on ollut minulle kaikki uutta ja ihmeellistä. Muistattehan, että tänne voi tulla pistäytymään tuntematta nolostumista, vaikkei mitään lähtisikään matkaan mukaan. Putiikki on pieni, mutta tällä hetkellä tuotteita tulee koko ajan lisää ja tarkoitus on pitää jatkossa sekä sisustustuotteita, että vaatteita kokoelmissa ja aina jotakin pientä extraa maailmalta.

Nyt oli jo unohtua tämän päivityksen aihe :-))
Kysymys on omista suosikkiväreistä ja ykkönenhän on tietysti...yllätys, yllätys valkoinen,
myös kaikki puuterin sävyt hellivät silmääni.

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!
Laittakaa edelleen sähköpostia;
plemstrom@gmail.com

XX Päivi

12 kommenttia:

 1. Hei Päivi
  On ollut tosi mukavaa seurata ihania kuvia ja mukavia juttuja blogissasi. Puotiin en ole vielä saanut aikaiseksi pistäytyä, mutta kyllä sekin vielä toteutuu. Kiitokset myös Sinulle blogistasi, jossa on aina niin sydämellisiä juttuja ihan tavallisestakin elämästä.
  Terveisin kaimasi Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kaimaseni, monet kiitokset sinulle ihanasta kommentistasi ja tervetuloa pikkuiseen puotiini!
   XX

   Poista
 2. I love white colour! Greetings from Poland

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Paulina!! I will come to Poland for Easter :-))
   XX

   Poista
 3. Hei,
  On ollut ilo lukea sinun blogiasi. Niin ihania kuvia ja hyviä (aikuisen) tyylisiä juttuja. Ja sit sinun tuotteet..ovat saaneet elämään ihania pikku nautintoja niin huivit, lakanat kuin puserot ja nyt vielä keväisisä korujakin odotellaan täällä Turus.. Kiitos ja jatka samaan malliin niin uskon että meidän monen saavan hyvän päivän aloituksen ja hymyn huulille.
  Iloa ja valoa päivääsi
  -Maria

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi Päivi. Sinulla on rehellinen ja luonnollinen tapa kirjoittaa. Jokaisen postauksesi luen ja kauniit valokuvasi saavat hyvälle tuulelle. Terkuin Riitta

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä kerran 3-vuotiaalle blogillesi. Komppaan tuossa ylempänä olevia kommentteja. Blogisi on raikas, elämänmyönteinen ja nautittava. Blogisi kuvissa on aina upea valo (eli sohva joutuu aina tarvittaessa siirtymään). Myös puotisi kautta meille lukijoille "kulkeutuneet" ihanuudet antavat aistinautintoja. Kiitos Päivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja, sinähän se alunperin muistutit minua ihanalla ''Kuppikakku-onnittelulla'' blogini 3-vuotissynttäreistä :-))
   XX

   Poista
 6. Onnea 3-vuotiaalle ihanalle blogille. Olen samaa mieltä kuin edelliset kommentoijat. Posti on tuonut putiikistasi kauniita lakanoita,huiveja yms. Putiikkiin en ole vielä päässyt käymään toiveissa on kevään kuluessa tämä asia korjata. Kiitos Päivi blogistasi! Mukavaa sunnuntaita. /t. Helena :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Helena, ihanaa kun jaksat seurailla blogiani...huomasin juuri muuten nyt vasta sähköpostisi ja höyhentikut...palaan.
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...