maanantai 12. tammikuuta 2015

JUST WANT TO STAY HERE...


Minusta on tainnut tulla vanha.
Varon mielelläni joutumasta oman mukavuusalueeni ulkopuolelle.
Nuorena sitä uskalsi lähteä ja kokea,uskalsi hypätä ''seikkailuun'' mukaan. Tosin en ole ollut koskaan sieltä rohkeimmasta päästä, irtiotot ovat aina olleet hillittyjä ja hallittuja jollakin tavoin.

Sitä paitsi en tiennyt mihin seikkailuihin oikein joutuisin kun esim. seurasin miestäni tämän työkomennuksille lasten kanssa eksoottisiin maihin.

Tänä aamuna mietin, miten nautinkaan siitä, että aamulla voin hakea takkapuut puuvajasta ja samalla kipaisen postilaatikolle hakemaan aamun lehden.
Talvisin on suloista laittaa takkaan tuli, nauttia aamukahvit tulen loimussa.(Kiireettöminä aamuina siis :-))

Tai kun menen ulos lumiseen metsään ja ihan tuohon takapihalle, on niin hiljaista...
ja kaunista.

Minussa elää kuitenkin jossakin sielun sopukoissa myös toisenlainen, levoton sielu, joka on tottunut elämässä jatkuvaan liikkeeseen, matkustamiseen, vieraisiin kulttuureihin ja se tunne nostaa päätään
tämän tästä, enkä tahdo saada sitä hiljaiseksi.

En pidä yhtään lentämisestä ja miten paljon olenkaan lentänyt isoilla ja pienillä koneilla valtamerien yllä mantereelta toiselle, usein matkassa pienet matkalaiset...

Haluaisin vain olla, olla rauhassa kotona ja hiljentää sen levottoman puoleni, mutta minkäs teet :-))

Huomenna lennän lyhyesti, Tukholmaan ja seuraavana iltana takaisin.
Seuraava matkakin on jo varattuna ensi kuulle kauas eksoottisiin, mutta tuttuihin maisemiin...
Ei kai tiikeri pääse koskaan raidoistaan.

Mukavaa viikkoa!

XX Päivi

P.S. Putiikki auki torstaista alkaen klo 14 Tukholman messumatkan vuoksi. 

21 kommenttia:

 1. Eli hangessa oot ollut. : ) Lumi teki hienoja taideteoksia puiden ja pensaiden oksille. Pakkasella on ihana käpertyä lämpimään teekupposen kanssa. Onneksi nyt on pakkanen laskenut. Olin aatellut tulla keskiviikkona käymään, mutta enpä tulekaan silloin. Mukavaa messumatkaa Tukholmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...hangessa on oltu, en välitä kovemmista pakkasista, alan jo odottamaan kevättä :-))
   xx

   Poista
 2. Hei! Sulla on ihana takki, mistä on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuule tämän kelsiturkin hankin viime keväänä ja...tietysti Puolasta. Kun hankin sieltä maaseudulta niitä taljoja myyntiin, niin sieltä sitten löysin tämän kauniin kelsiturkinkin.
   xx

   Poista
 3. Kyllä teillä on kaunis luonto heti takapihalla, kuin postikortti :)) , josta saa kaunista myös sisälle. Aivan ihana tuo männynoksa puumaljakossa sohvapöydällä! Onko muuten vielä noita lyhtyjä jäljellä putiikissasi?

  Terveisin, Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi. Lyhtyjä on vielä muutamia jäljellä.
   xx

   Poista
 4. Voi Päivi, ihan samat on mielialat täälläkin.... On ihana olla kotona ja nauttia rauhallisesta elämästä,mutta se levoton sielu siellä taustalla hiipii koko ajan. Joskus tämä levoton sielu kyllä tuntuu liiankin levottomalta :)). Ollaan vaan niitä pilkullisia panttereita.... Hyvää Tukholman matkaa taitaa sinun seuraavaa eksoottinen matka suuntautua Thaimaan maisemiin? /t.Helena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helena, kyllähän se tekee aina välillä hyvää päästä näistä kotiympyröistä ja sitten on taas niin ihana tulla kotiin. Lennämme Thaimaan kautta Indonesiaan, yksi yö Bangkokissa mennentullen.
   xx

   Poista
 5. Pitkät lennot ovat minullekin vastenmielisiä välillä iskevän ahtaan paikan kammon vuoksi. Silti, kaukomaat kiehtovat, joten sinen penkkien väliin on vain ahtauduttava...

  Kaunis takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että sinne koneeseen vaan noustaan toistamiseen :-))
   xx

   Poista
 6. Se on kyllä hassu juttu. Vaikka kuinka on kotihiiri (kuten minä), niin kun sitä kerran lähtee isommille reissuille, sitä on sitten jatkuvasti jollain tasolla lähdössä uudestaan!! Olispa nämä "isot reissut" vain sellaisia, että voi tulla ja mennä, miten siis tahtoo. Mutta kun ei voi, niin taas tulee koti-ikävä! Mä luulen, että meilläkin kohtalona se, että tässä sitä nyt kierrellään ja kaarrellaan ja välillä ollaan paikallaan. Kun vain itse osaisin nauttia joka hetkestä! Siinä mulle haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran maailmanmatkaaja, aina maailmanmatkaaja ja aina on ikävä sinne missä ei ole... :-))
   xx

   Poista
 7. Welcome to Stockholm! Cozy time you have infront of the fire! XX Pernilla

  VastaaPoista
 8. Hei Päivi ❤️ Ihana tunnelma näissä kuvissa......... kaunista.
  Tulen pistäytymään taas kun ehdin, nyt kun pääsen taas molemmilla jaloilla liikkumaan :) t. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet kunnossa ja molemmat jalat pelaa, tervetuloa!
   xx

   Poista
 9. Ihania lumikuvia, luulin, että olet ollut lapissa,mutta taisitkin olla takapihalla. Eikö ole mahtavaa, kun lumi on vielä niin valkoista. Onneksi sinulla on myös tuo levoton puoli, muutoin elämä voisi alkaa tuntua tylsältä. Matkustaminen on ihanaa ja kohtuudella voi seikkailla, mutta ikä tekee tehtävänsä ja sitä alkaa varomaan. Mutta onneksi on nuoruuden mustot ja seikkailut, jos ei enää niin teekään mieli hurjastella! Mukavia matkoja. Itsellänikin tiedossa pienimuotoista seikkailua kaukomaihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-)) Omalla takapihalla, juu. Elämäni on ollut niin vauhdikasta ja monimuotoista, että ei haittaisi, että se välillä olisikin tylsää, mutta täytynee hyväksyä, että muuttolintu on muuttolintu...15 vuotta ulkomailla, eikä niin nuorena, on tehnyt tehtävänsä, lapsetkin ovat ''matkalaukkulapsia''. Matkat kaukomaihin ovat tietysti ihania! Ihania matkoja sinulle.
   xx

   Poista
 10. Snow outside & cozy interior… Lovely pictures :)

  VastaaPoista
 11. Precioso y de buen gusto....¡¡¡¡¡felicidades.....¡¡¡ me gustaria saber donde comprar la caja de cristal porta velas que esta sobre la chimenea ....la foto esta en otro enlace de Vickys home(mail.google.com/mail/u/0/#inbox/14af2748016a0620)
  Muchas gracias y muchos exitos....

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...