sunnuntai 28. joulukuuta 2014

SEE WITH YOUR HEART

HEI,

Nyt alakertamme on niin sekaisin, 
 että ihan ahdistaa.
Mieheni päätti, että viimeinkin autotalli siivotaan ja tyhjennetään laatikoista ja turhista tavaroista...hirveä työ!!
Mihin kaikki sitten laitetaan; roskikseen, myyntiin, kierrätykseen jne. Ei auttanut,vaikka kuinka yritin selittää kesällä olevan helpompi siirtää poistettavia tavaroita autotallista, ei.
Nythän osa tavaroista kulkee kotimme kautta;on koria, pussukkaa, nyssäkkää, vanhoja valokuvia, kirjoja, lehtiä, astioita jne.
(En myöskään laita tänne teille kuvia tästä minua ahdistavasta sekasorrosta...)


Nyt sopii sanonta, että sydämellä näkee paremmin:-))


Ajattelin muuten pian korjata joulun pois, vaikkakin mänty on kuin suuri viehättävä viherkasvi, eikä ollenkaan niin jouluinen kuin esimerkiksi
kuusi ja siksi haluaisinkin pitää sen vaikka kesään saakka :-))

Pian alkaa uusi vuosi ja pikku-kauppanikin
 aukeaa taas loman jälkeen.

No,millaisia Uuden Vuoden lupauksia aion tehdä...
 en minkäänlaisia tai ehkä alan kokeilemaan 
uusia reseptejä lapsiltani saamista ihanista ruokakirjoista :-))

Oikein Mukavaa
 alkuviikkoa teille.

XX Päivi

13 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat - tsemppiä touhuihin sinne. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan samat sävelet täälläkin... autotalli ja varasto on pursunut jo kauan kaikenlaista maan ja taivaan väliltä, remontista yli jääneitä laattoja, vajaita maalipurkkeja, autonrenkaita, kirpputorikamaa, lista olisi loputon. Olemme jo saaneet hieman raivattua jalansijaa, mutta vielä on paljon tekemättä. Roskis, Kilon uusi kierrätyskeskus ja Tori.fi ovat olleet oivia paikkoja tavaran "uudelleen organisoinnissa". Tylsää puuhaa, mutta lopputulos palkitsee :)

  - Sirpa

  VastaaPoista
 3. Välillä on siedettävä sekasortoa, että saa uutta järjestystä! Luulenpa, että siivoussession jälkeen sinne autotalliin on ihana taas astella! Uutta energiaa!
  Ihania viimeisiä vanhan vuoden päiviä ja nähdään taas ensi vuonna!

  VastaaPoista
 4. Olette ahkeroineet autotallin kanssa oikein kunnolla. Uskon, Päivi, että tavara-ahdistuksesi helpottaa jossain vaiheessa. Aina kun saa jonkin paikan jårjestykseen niin se selkiyttää kivasti mieltäkin. Mä järkkäsin vain vaatekomerot. Olet askarrellut paperikoristeita, vai? ; ) Mukavaa loppuvuotta ja pirtsakkaa pakkaspäivää!

  VastaaPoista
 5. Rankkaa puuhaa on toi tavaroiden karsiminen, mutta sen jälkeen onkin sitten autuaallinen olo kun paikat on järjestyksessä eivätkä pursuile epämääräisistä tavarakasoista/laatikoista. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Varastojen siivous on rankkaa,mutta palkitsevaa (on omaa kokemusta :)). Miten sitä tavaraa voikin kertyä kaappeihin ja varastoon? Siivous/raivausurakan jälkeen on paljon kevyempi olo. Tsemppiä urakkaan. Oikein mukavaa vuoden viimeisiä päiviä./t. Helena

  VastaaPoista
 7. Tavarapaljouden karsimisen jälkeen saa kummasti uutta energiaa. Kaunista loppuvuotta ja onnen hetkiä tulevalle vuodelle! Terkuin Merja

  VastaaPoista
 8. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  VastaaPoista
 9. Hei! Olisin kysellyt onko kuvassa näkyvä v.harmaa torkkupeite puodissasi myynnissä ja jos on niin minkä hintainen se on? :)

  VastaaPoista
 10. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  VastaaPoista
 11. Awakening post to read and it creates a common sense among readers too. Thank you.

  VastaaPoista
 12. It is good to see posts that give truly quality information. Your tips are extremely valuable. Thanks a lot for writing this post and sharing it. Keep blogging.

  VastaaPoista
 13. Thank you so much for information about

  thejacket

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...