keskiviikko 17. joulukuuta 2014

HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS

Osa lahjoista on nyt paketoitu, mutta vielä on monta pakettia ilman kääröjä.
Olen aina haaveillut sellaisesta leppoisasta paketointi-illasta kaikessa rauhassa kuuman glögin tai punaviinilasillisen siivittämänä kynttilän valossa.

Silloin kun lapset olivat pieniä, paketointi alkoi, kun pikkuiset olivat unten  mailla, silloin vedettiin paperit, narut, teipit ja pakettikortit esiin. Olin yleensä siinä vaiheessa itsekin silmät ristissä ja tavallisesti paketointi jäi tietysti viimetippaan ja jos siinä tilassa olisi ottanut lasillisen punaviiniä, olisi tuloksena ollut varma sammuminen...

Usein paperit sitten loppuivat kesken ja jotakin paketointipaperia etsittiin kaikista kaapin nurkista. 
Pakettikortit myöskin loppuivat ja saatavilla olevasta kopiontipaperista sitten leikattiin puuttuvat pakettikortit, jos parempaa ei löytynyt...

Nyt ei ole pienokaisia enää kurkkimassa ja urkkimassa ja voisin rauhassa pakeoida ja vaikkapa sen viinilasillisen kanssa, 
vaan enpä osaa. No, tärkeintähän on, että kukin saa edes yhden mieleisensä lahjan ja näin ainakin osa toiveista toteutuu vai kuinka...
tästä on hyvä jatkaa.

Katsokaa muuten tuota ikkunasta tulvivaa valon määrää...pimeääkö muka? ''No onkos tullut kesä nyt talven keskelle''...


XX Päivi

39 kommenttia:

 1. Olipa kauniita kuvia!paketit myös ihastuttavissa papereissa.valoa on kyllä vaikka muille jakaa..

  VastaaPoista
 2. Voi kuin on stylet paketit ja kaikki niin tip-top... Ihana, kun voi päästä tällä tavalla kuvan välityksellä siisteihin ja ihaniin koteihin :-D Mulla se on lähinnä toiveajattelua. No, mulla on kyllä myös kivat lahjapaperit, joten ehkä niiden avulla saa vähän kivannäköisiä nurkkia kotiin. (Tosin voi olla, että joku käy avaamassa ne ennen aattoa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tänään taas huusholli ylösalaisin, aina välillä siistiä... sinulle eri tilanne, kun on noita pieniä poikia talo täynnä :-))
   XX

   Poista
 3. thank you for the beautiful pictures !!! angie wants a nice week

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunista! Ihania paketteja. :) Olin joskus muinoin jouluapulaisena tavaratalon paketointipisteessä. Siellä kun oppi hyvän tekniikan, niin paketointi on edelleenkin kivaa puuhaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en niinkään tykkää...paketit ovat ihania ja mukavaa jos ne ovat vielä kauniita, mutta itse en ole innostunut pakkaaja...
   XX

   Poista
 5. Kauniita paketteja! ♥ Täällä urakka vielä kokonaan edessä ;DD

  Lämmintä Joulua, Päivi!

  VastaaPoista
 6. Kauniit on paketit! Meillä eletään vielä osin tuota iltapakkaamisen vaihetta. Isommat tytöt jo tietävät totuuden joulupukista, ja enää ei tarvitse odottaa kuin että pienemmät ovat unten mailla. Kivaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on ihanaa aikaa, kun lapset ovat pieniä ja kasvoilta loistaa ilo ja jännitys jouluaattona :-))
   XX

   Poista
 7. Valon juhla, sitähän Joulu on. Näitä kuvia katsellessa etenkin! Minusta yksi Joulun parhaista jutuista on paketointi. Ihanaa miettiä henkilöä, jolle paketin antaa ja korttiin voi laittaa runon tai jotain kivaa. Olen valinnut sen tien, että tähän operaatioon menee aikaa, mutta kun se on minulle se juttu.
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, meitä on niin monta, että paketointi alkaa tuntumaan melkein työltä :-))
   XX

   Poista
 8. Oih Päivi, kauniita paketteja! Sinetit ja kaikki. Siellä on Tyskaksentiellä paketointitonttu ahkeroinut yömyöhään. Joulun tuoksuja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu, täällä päätettiin lahjat saada pakettiin :-))
   XX

   Poista
 9. Heipä hei kaimaseni pitkästä aikaa! Olipa kiva tulla tänne, minä kun oon pitänyt blogin kirjoittamistaukoa monta viikkoa. Eikä ole sitten tullut käytyä muidenkaan kuulumisia katsomassa. Niin kauniita kuvia, nyt tuli ihan intoa itsellekin paketointipuuhaan : ) Meillä tuo kuopus ihan hiljattain hoksasi, ettei se joulupukki niitä lahjoja hankikaan, joten yömyöhäinen paketointi ei enää meilläkään ole välttämättömyys. Tuo auringonpaiste on niin kaunis, olisipa vaan useammin kirkkaita ja kuulaita päiviä!

  Ihania ja leppoisia jouluvalmisteluita teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, näin ne lapset kasvavat :-)) Ihanaa joulun aikaa myös teille.
   XX

   Poista
 10. Voi, mikä ihana tunnelma !! Ja tuo valon määrä.. sitä olen ihastellut kuvissasi aikaisemminkin. Haluatko jakaa niksejä miten kuvaat tähän vuodenaikaan ja sisätiloissa noin valoisia kuvia? Käytätkö salamaa vai onko sinulla vain huippu valovoimainen objektiivi.
  Ihania ja nautinnollisia joulunvalmistelu päiviä sinulle
  Toivoopi kaimasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä voisin jakaa, mutta minulla ei ole oikein mitään niksejä. Parastahan on kuvata juuri silloin kun aurinko näyttäytyy, mutta eihän se tietenkään ole meille aina se sopivin aika...en käytä salamaa, eikä ole mitään sen kummempaa objektiiviakaan.
   XX

   Poista
 11. Ihania paketteja.. Toivon sinulle rauhallista Joulun alusaikaa ja säkenöivää uutta vuotta 2015 Pakaamme auton ja lappi/joulupukinmaa odottaa meitä viikonloppusta eteenpäin koko joulunajan..
  -Maria Turust

  VastaaPoista
 12. Ihania, jouluisia tunnelmia. Täällä paketit jo valmiina, mutta kaikki muut asiat tekemättä. Mutta onhan tässä vielä aikaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin hommia tekemättä vaikka kuinka, mutta eiköhän se siitä.
   XX

   Poista
 13. Ihanan näköistä. Meillä vielä kaikki paketit tekemättä :)

  VastaaPoista
 14. Ihana tunnelma luonanne <3
  Täällä vielä paketoidaan silmät ristissä ja salassa joululahjoja ;) Pienimmäinen uskoo vielä joulupukkiin, joten täytyy olla piilossa varuilta.
  IHANAA JOULUA KOKO IHANALLE PERHEELLENNE <3

  VastaaPoista
 15. Yleensä ne jouluidyllit aaton aluspäivinä ovat haaveissa vain... Lahjat onneksi ovat paketissa, mutta aika moni asia ihan kesken vielä. Tunnelmallisia joulun odotuksen päiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikella on taipumus järjestyä ja aina sitä ehditään kaikki tehdä...
   XX

   Poista
 16. No niin, uusi akku macissä, johan pelittää. Taisivat putsatakin koneen, näyttää ihan uudelta ;)
  Lahjat paketissa, suklaat syöty, suksiboxi katolla...enään hiihtokamat laukkuihin ja menoksi.
  Lepposia joulunaluspäiviä teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla...teille oikein luisuvaa joulua sinne, nauttikaan kaikesta, lumesta ja rinnebaareista jne :-))
   XX

   Poista
 17. Olet paketoinut kauniita lahjapaketteja. Sinetti on hieno idea! Kiitos lakanapaketista, ne on niin ihanat! Huomenna laitan uudet lakanat vuoteeseen :)). Mukavaa viikonloppua perheesi kanssa. / t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että paketti saapui perille...ihania unia sinne!!!!
   XX

   Poista
 18. Great list! You can also add our Lifestyle & beauty blog too.

  thejacket

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...