keskiviikko 22. lokakuuta 2014

NEW THINGS






Hei, nyt ihanat torkku/päiväpeitot ovat täällä. Sain lähetyksen tänään ja nappasin kuvat nopeasti olohuoneessamme (+ yhden pihallamme), eivätkö olekin viehättäviä. Kangas on käsinpainettua 100% puuvillaa. 
Malleja on kolme, joista yhdessä boordi kiertää peitteen reunaa, toinen on marokkolais-tyylinen ja kolmas malli on vaaleampi pienellä kuviolla ja upea nimenomaan valkoisten tai vaaleanharmaiden lakanoiden kanssa. Olen tässä lähettämässä pellavalakanoita postitse asiakkaille ja kun katson lakanoita tuossa pöydälläni, niin minusta ne ovat loistava pari kaikille noille upealle peitolle.
Lisäksi sain kahta mallia tyynynpäällisiä, 50x50cm, jotka ovat tukevaa puuvillaa. Peitot ovat kooltaan 150x220 ja 143€ ja koristetyynynpäälliset 27€. Peitot on helppo pestä koneessa kokonsa vuoksi ja ne peittävät sopivasti päiväpeittona, niin että kauniit lakanat jäävät myös näkyville.




Sain muuten Lumenelta tässä pari viikkoa sitten kokeiltavaksi ihanan tuotteen, kiinteyttävän tehohoidon (sitä tarvitaan...) ja niin sopivasti, kun olen täällä puuhastellut kellon ympäri ja ihokin on väsynyt niinkuin koko muori :-)) Nyt olen levitellyt tätä ''syötävän'' ihanaa voidetta päivä-ja yövoiteen alle ja mikä täydellisyys. Iho tuntuu välittömästi kiinteämmältä ja olokin nuorekkaammalta :-)). Voiteessa on käytetty pohjoisen kaunista punaista marjaa, puolukkaa / Time Freeze, Ultra Firm Elixir. Kuten olen aiemmin jo kertonut, olen Lumene-tuotteiden uskollinen käyttäjä viimeisen 15 vuoden ajalta, enkä luovu Lumenesta.

Huomasitteko muuten uuden bannerini, olen pitkään miettinyt, että blogini ulkoasua tulisi uudistaa, mutta olen niin huono tällaisissä asioissa. Yritin jo, mutta pieleen meni, joten pyysin tyttäreni Aino-Kaisan avukseni ja simbsalabim, kuin taikaiskusta hän käytti ottamiani kuvia ja muodosti niistä kauniin ja harmonisen kollaasin banneriksi, kiitos <3. Lapseni osaa lukea ajatukseni. Kuvat olen julkaissut aikaisemmissa päivityksissäni. Jos joku siis kaipaa tällaista teknistä/esteettistä apua blogissaan, niin kannattaa kysäistä Aino-Kaisalta (pääset tyttäreni blogiin sivubannerin kautta)

Rakkain terveisin
Päivi

P.S. Mitä mieltä olette putiikkini aukioloajoista?
ma-ti suljettu
ke-pe 14-18
la 11-15
(marras-joulukuussa mahdollisesti muutaman tunnin auki sunnuntaisin??)
Olisin iloinen palautteesta :-))

16 kommenttia:

  1. Onnistunut banneri, taas. Sopii niin tyyliisi.
    Ja nuo torkkupeitot, voi ei, eihän niistä voi valita, kauniita kaikki. Ihania ovat!
    Lumenefani minäkin ;) Toistakymmentä vuotta ovat Lumenet maailmalle kulkeneet ja kulkevat edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen vain niin kömpelö tuon bannerin kanssa tai yleensäkin näissä tietokoneasioissa, onneksi on nuo lapset auttamassa :-)) Peitot ovat ihania...
      XX

      Poista
  2. Todella kauniita peittoja! Täytyy laittaa hankintalistalle :)

    VastaaPoista
  3. Kaikki on niin kaunista Päivi! Onnea uuteen kotiinne ja putikkiisi! Saanko kysyä, ovatko olohuoneen penkin alla olevat lyhdyt puotisi valikoimasta? Pitää tehdä retki luoksesi, niin hurmaavan näköistä on siellä. Kerään kivan naispoppoon ja lähdemme retkelle. Aurinkoa, Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat toki kysyä mitä vain :-)) Lyhdyt olen ostanut Varsovasta paikallisesta sisustusliikkeestä, niissä oli tekstit, jotka rapsutin pois.
      Tulkaa ihmeessä naisporukalla. Soittamalla minulle (0405494027) olen sopimuksen mukaan paikalla aukioloaikojen ulkopuolellakin, saattaisin tarjota kahvitkin :-))
      XX

      Poista
  4. Hei, Haluaisin ostaa/tilata tuollaisen marokkolaiskuvio-painatuksella olevan peiton. Onnistuuko postitus vai voitko varata yhden myymälääsi siihen saakka kun pääsen hakemaan? Laitoin asiasta viime viikolla sähköpostinkin, mutta hinta oli tuolloin vielä auki.

    Blogisi on temmannut täysin mukanaan :)

    terv. Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Noora, kiitos tilauksestasi, nythän tiedät hinnankin, vastasin sähköpostiisi.
      Mukava kuulla jos blogini tempaa jonkun mukaansa :-))
      XX

      Poista
  5. Kauniita päiväpeittoja! <3 Onnea vielä putiikistasi!

    VastaaPoista
  6. Upeita uutuuksia ja upea banneri <3 Aukioloajat ovat hyvät, tulen heti kunhan saamme muuttomme tehtyä ja saan ostettua ihanuuksia sitten suoraan uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat hetket teillä siellä käsillä ja muutto uuteen kotiin!!!
      XX

      Poista
  7. Kauniita peittoja , itsellä myös tuota ihmeidentekijää freeze !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenelta tulee koko ajan yhä hienompia ja hienompia tuotteita, olen niin iloinen, että kotimainen merkki on noin laadukas ja hinta kohdallaan.
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...